Gatesc.ro - Bucataria pasionatilor de gatit

Fii parte din comunitatea bucătarilor Gatesc.ro ✅ Bucataria pasionatilor de gatit ➤ Descopera mii de retete culinare testate si atent selectate ➤

Chec bicolor cu fructe de padure si sos caramel

( )( )( )( )( ) (0)
 chef profile img

Cooking Art

920 retete postate

gatesc.co
Legend Chef
Chec bicolor cu fructe de padure si sos caramel
Prezentare
Ingrediente
Instructiuni

Chec bicolor cu fructe de padure si sos caramel

( )( )( )( )( ) (0)
chef profile img

Cooking Art

920 retete postate

gatesc.co
Legend Chef

Pregatire

1 ora

Preparare

1 ora

Favorita de

1 bucatari

Dificultate

Medie

Chec bicolor cu blat de cacao si rom, blat de vanilie, fructe de padure fresh si sos caramel. Blat pufos si umed, gust dulce-acrisor si textura lipicioasa de la sosul caramel si usor crocanta de la fulgii de migdale. Un chec aspectuos, versatil si gustos. In plus, aceasta reteta este si dietetica, intrucat nu contine oua, unt sau ulei.

Chec bicolor cu fructe de padure si sos caramel

( )( )( )( )( ) ( 0 )

Pregatire

1 ora

Preparare

1 ora

Favorita de

1 bucatari

Dificultate

Medie

Cooking Art
Legend Chef
gatesc.co

Prezentare

Chec bicolor cu blat de cacao si rom, blat de vanilie, fructe de padure fresh si sos caramel. Blat pufos si umed, gust dulce-acrisor si textura lipicioasa de la sosul caramel si usor crocanta de la fulgii de migdale. Un chec aspectuos, versatil si gustos. In plus, aceasta reteta este si dietetica, intrucat nu contine oua, unt sau ulei.

Ingrediente

Portii:
blat cacao
  • 110 gr zahar
  • praf de sare
  • 175 ml lapte
  • 2 ml esenta de rom
  • 150 gr faina
  • 50 gr cacao
  • 5 gr praf de copt
  • 1zahar
    110 gr
  • 2sare
    praf de
  • 3lapte
    175 ml
  • 4esenta de rom
    2 ml
  • 5faina
    150 gr
  • 6cacao
    50 gr
  • 7praf de copt
    5 gr
blat vanilie
  • 110 gr zahar
  • praf de sare
  • 175 ml lapte
  • 2 ml esenta de vanilie
  • 5 gr praf de copt
  • 200 gr faina
  • 1zahar
    110 gr
  • 2sare
    praf de
  • 3lapte
    175 ml
  • 4esenta de vanilie
    2 ml
  • 5praf de copt
    5 gr
  • 6faina
    200 gr
sos caramel
  • 100 gr zahar
  • 25 gr unt
  • 1 lingura apa
  • 50 ml lapte
  • 1zahar
    100 gr
  • 2unt
    25 gr
  • 3apa
    1 lingura
  • 4lapte
    50 ml
extra
  • 250 gr fructe de padure
  • dupa gust zahar pudra
  • dupa gust fulgi de migdale
  • 1fructe de padure
    250 gr
  • 2zahar pudra
    dupa gust
  • 3fulgi de migdale
    dupa gust

Mod de preparare

slideshow
  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

  • Pasul 5
    terminat

  • Pasul 6
    terminat

  • Pasul 7
    terminat

  • Pasul 8
    terminat

  • Pasul 9
    terminat

  • Pasul 10
    terminat

  • Pasul 11
    terminat

  • Pasul 12
    terminat

Ai gatit reteta? Trimite o poza si primesti 300 de puncte KitchenShop!

Mod de preparare

  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

  • Pasul 5
    terminat

  • Pasul 6
    terminat

  • Pasul 7
    terminat

  • Pasul 8
    terminat

  • Pasul 9
    terminat

  • Pasul 10
    terminat

  • Pasul 11
    terminat

  • Pasul 12
    terminat

Cumpara ustensilele necesare pentru aceasta reteta

Tel inox, 23 cm - Westmark
35 leiÎn stoc
Ibric 800 ml, inox - Zokura
75 leiÎn stoc
Cutit pentru unt, inox - Kitchen Craft
39 leiÎn stoc
Vas pentru pudrat, 750 ml - Kitchen Craft
88 leiÎn stoc
Mixer cu bol 4.3L, Classic, White - KitchenAid
2690 leiÎn stoc
Oala lapte, inox, 14cm/2L, "Proline" - Korkmaz
140 leiÎn stoc
Cratita lapte, inox, 14cm/2L, "Pro" - Zwilling
198 leiÎn stoc

Recenzii (0)

0.00
( )( )( )( )( )
0 recenzii
(*)(*)(*)(*)(*) (0)
(*)(*)(*)(*)( ) (0)
(*)(*)(*)( )( ) (0)
(*)(*)( )( )( ) (0)
(*)( )( )( )( ) (0)

Ai gătit rețeta?

Vrem sa aflam parerea ta!

Ai gatit reteta? Vrem sa aflam parerea ta!
( )( )( )( )( )

Intrebarile si raspunsurile bucatarilor

Ai nelamuriri? Pune o intrebare si poti primi raspunsuri de la alti bucatari.