Gatesc.ro - Bucataria pasionatilor de gatit

Fii parte din comunitatea bucătarilor Gatesc.ro ✅ Bucataria pasionatilor de gatit ➤ Descopera mii de retete culinare testate si atent selectate ➤

Taquito cu carne de vita si cartofi, la friteuza cu aer cald

( )( )( )( )( ) (0)
 chef profile img

food therapy

2195 retete postate

gatesc.co
Legend Chef
Taquito cu carne de vita si cartofi, la friteuza cu aer cald
Prezentare
Ingrediente
Instructiuni

Taquito cu carne de vita si cartofi, la friteuza cu aer cald

( )( )( )( )( ) (0)
chef profile img

food therapy

2195 retete postate

gatesc.co
Legend Chef

Pregatire

35 minute

Preparare

1 ora

Favorita de

0 bucatari

Dificultate

Medie

Peparat specific bucatariei mexicane din foi de tortilla umplute cu un amestec savuros din carne de vita, rosii, cartofi si branza, rulate, unse cu ulei aromatizat si coapte in friteuza cu aer cald, pana devin aurii si crocante. Se servesc calde cu salsa picanta din rosii, ardei iute, usturoi, ceapa si coriandru. Optional se pot stropi cu smantana/creme fraiche, presara cu fasii de salata si branza, dupa preferinte.

Taquito cu carne de vita si cartofi, la friteuza cu aer cald

( )( )( )( )( ) ( 0 )

Pregatire

35 minute

Preparare

1 ora

Favorita de

0 bucatari

Dificultate

Medie

Prezentare

Peparat specific bucatariei mexicane din foi de tortilla umplute cu un amestec savuros din carne de vita, rosii, cartofi si branza, rulate, unse cu ulei aromatizat si coapte in friteuza cu aer cald, pana devin aurii si crocante. Se servesc calde cu salsa picanta din rosii, ardei iute, usturoi, ceapa si coriandru. Optional se pot stropi cu smantana/creme fraiche, presara cu fasii de salata si branza, dupa preferinte.

Ingrediente

Portii:
Umplutura de Carne si cartof
  • 0.5 lingura ulei
  • 800 gr carne tocata de vita
  • 1 gr ceapa
  • 1 buc ardei iute
  • 3 catei usturoi
  • dupa gust sare
  • dupa gust piper macinat
  • 1 lingurita usturoi granulat
  • 1 lingurita ceapa granulata
  • 1 lingura boia iute
  • 1 lingurita oregano uscat
  • 0.5 lingurita chimion macinat
  • 2 buc rosii
  • 100 gr sos de rosii passata
  • 200 gr cartofi
  • 1ulei
    0.5 lingura
  • 2carne tocata de vita
    800 gr
  • 3ceapa
    1 gr
  • 4ardei iute
    1 buc
  • 5usturoi
    3 catei
  • 6sare
    dupa gust
  • 7piper macinat
    dupa gust
  • 8usturoi granulat
    1 lingurita
  • 9ceapa granulata
    1 lingurita
  • 10boia iute
    1 lingura
  • 11oregano uscat
    1 lingurita
  • 12chimion macinat
    0.5 lingurita
  • 13rosii
    2 buc
  • 14sos de rosii passata
    100 gr
  • 15cartofi
    200 gr
Salsa
  • 250 gr rosii
  • 100 gr salsa Tomatillo
  • 1 buc ardei iute
  • 3 buc ardei iute uscat
  • 50 gr ceapa
  • 3 buc usturoi
  • 10 gr coriandru
  • dupa gust sare
  • 1rosii
    250 gr
  • 2salsa Tomatillo
    100 gr
  • 3ardei iute
    1 buc
  • 4ardei iute uscat
    3 buc
  • 5ceapa
    50 gr
  • 6usturoi
    3 buc
  • 7coriandru
    10 gr
  • 8sare
    dupa gust
Asamblare
  • 150 gr branza Cheddar
  • 100 gr branza Mozzarella
  • 1 lingura ulei
  • 1 lingurita mix condimente Cajun
  • 0.25 lingurita boia iute
  • 14 buc tortilla
  • 1branza Cheddar
    150 gr
  • 2branza Mozzarella
    100 gr
  • 3ulei
    1 lingura
  • 4mix condimente Cajun
    1 lingurita
  • 5boia iute
    0.25 lingurita
  • 6tortilla
    14 buc

Mod de preparare

slideshow
  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

  • Pasul 5
    terminat

  • Pasul 6
    terminat

  • Pasul 7
    terminat

  • Pasul 8
    terminat

  • Pasul 9
    terminat

  • Pasul 10
    terminat

  • Pasul 11
    terminat

  • Pasul 12
    terminat

  • Pasul 13
    terminat

  • Pasul 14
    terminat

  • Pasul 15
    terminat

  • Pasul 16
    terminat

  • Pasul 17
    terminat

  • Pasul 18
    terminat

  • Pasul 19
    terminat

  • Pasul 20
    terminat

  • Pasul 21
    terminat

Ai gatit reteta? Trimite o poza si primesti 300 de puncte KitchenShop!

Mod de preparare

  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

  • Pasul 5
    terminat

  • Pasul 6
    terminat

  • Pasul 7
    terminat

  • Pasul 8
    terminat

  • Pasul 9
    terminat

  • Pasul 10
    terminat

  • Pasul 11
    terminat

  • Pasul 12
    terminat

  • Pasul 13
    terminat

  • Pasul 14
    terminat

  • Pasul 15
    terminat

  • Pasul 16
    terminat

  • Pasul 17
    terminat

  • Pasul 18
    terminat

  • Pasul 19
    terminat

  • Pasul 20
    terminat

  • Pasul 21
    terminat

Cumpara ustensilele necesare pentru aceasta reteta

Friteuza cu aer cald, 5,2 L, 1800 W - Zokura
525 leiÎn stoc
Friteuza cu aer cald, 6,3L, 1350W - Zokura
475 leiÎn stoc
Decojitor din inox, 21 cm - Kitchen Craft
49 leiÎn stoc
Masina de tocat carne, 2000 W - Zokura
790 leiÎn stoc
Masina de tocat carne, 800 W - Zokura
350 leiÎn stoc
Masina de tocat carne marimea 8 - Zokura
125 leiÎn stoc
Pensula patiserie, silicon, 22cm - Westmark
39 leiÎn stoc
Pensula patiserie, silicon, 20cm - Westmark
36 leiÎn stoc
Pensula patiserie, 24 cm - OXO
32 leiÎn stoc
Razatoare fructe si legume, inox - Westmark
45 leiÎn stoc
Razatoare multifunctionala, inox - Westmark
45 leiÎn stoc
Razatoare aluat, inox "Spätzle" - Westmark
79 leiÎn stoc
Razatoare legume, inox - Westmark
45 leiÎn stoc

Recenzii (0)

0.00
( )( )( )( )( )
0 recenzii
(*)(*)(*)(*)(*) (0)
(*)(*)(*)(*)( ) (0)
(*)(*)(*)( )( ) (0)
(*)(*)( )( )( ) (0)
(*)( )( )( )( ) (0)

Ai gătit rețeta?

Vrem sa aflam parerea ta!

Ai gatit reteta? Vrem sa aflam parerea ta!
( )( )( )( )( )

Intrebarile si raspunsurile bucatarilor

Ai nelamuriri? Pune o intrebare si poti primi raspunsuri de la alti bucatari.