Gatesc.ro - Bucataria pasionatilor de gatit

Fii parte din comunitatea bucătarilor Gatesc.ro ✅ Bucataria pasionatilor de gatit ➤ Descopera mii de retete culinare testate si atent selectate ➤

Friptura de vita, la slow cooker

( )( )( )( )( ) (0)
 chef profile img

food therapy

2277 retete postate

gatesc.co
Legend Chef
Friptura de vita, la slow cooker
Prezentare
Ingrediente
Instructiuni

Friptura de vita, la slow cooker

( )( )( )( )( ) (0)
chef profile img

food therapy

2277 retete postate

gatesc.co
Legend Chef

Pregatire

20 minute

Preparare

6 ore

Favorita de

1 bucatari

Dificultate

Medie

Carnea de vita cu mix de ierburi si condimente, morcovi si cartofi sunt gatite impreuna timp de 6 ore in supa de vita. Pentru aceasta reteta se poate folosi slow cooker, crockpot sau oala electrica sub presiune care dispune de functia "slowcook". Tot ce avem de facut este sa punem carnea condimentata si legumele in oala si sa lasam aparatul sa isi faca treaba. Prin gatire lenta (slow cook) toate ingredientele se gatesc treptat, aromele lor se pastreaza mai bine, carnea devine frageda si suculenta iar legumele isi pastreaza mai bine proprietatile. Sucul lasat de carne impreuna cu supa de vita formeaza un sos a carui cremozitate este ajustata cu amidon. Un preparat delicios cu minim de efort!

Friptura de vita, la slow cooker

( )( )( )( )( ) ( 0 )

Pregatire

20 minute

Preparare

6 ore

Favorita de

1 bucatari

Dificultate

Medie

Prezentare

Carnea de vita cu mix de ierburi si condimente, morcovi si cartofi sunt gatite impreuna timp de 6 ore in supa de vita. Pentru aceasta reteta se poate folosi slow cooker, crockpot sau oala electrica sub presiune care dispune de functia "slowcook". Tot ce avem de facut este sa punem carnea condimentata si legumele in oala si sa lasam aparatul sa isi faca treaba. Prin gatire lenta (slow cook) toate ingredientele se gatesc treptat, aromele lor se pastreaza mai bine, carnea devine frageda si suculenta iar legumele isi pastreaza mai bine proprietatile. Sucul lasat de carne impreuna cu supa de vita formeaza un sos a carui cremozitate este ajustata cu amidon. Un preparat delicios cu minim de efort!

Ingrediente

Portii:
  • 1 lingurita oregano uscat
  • 1 lingurita patrunjel uscat
  • 1 lingurita busuioc uscat
  • 0.25 lingurita cimbru uscat
  • 0.5 lingurita rozmarin uscat
  • 0.5 lingurita usturoi granulat
  • 0.5 lingurita ceapa granulata
  • 0.5 lingurita mustar boabe
  • dupa gust fulgi de ardei
  • dupa gust sare
  • dupa gust piper macinat
  • 350 gr morcovi
  • 800 gr carne de vita
  • 350 gr cartofi
  • 1 buc foi de dafin
  • 250 ml supa de vita
  • 1 lingurita amidon alimentar
  • 25 ml apa
  • dupa gust frunze de patrunjel
  • 1oregano uscat
    1 lingurita
  • 2patrunjel uscat
    1 lingurita
  • 3busuioc uscat
    1 lingurita
  • 4cimbru uscat
    0.25 lingurita
  • 5rozmarin uscat
    0.5 lingurita
  • 6usturoi granulat
    0.5 lingurita
  • 7ceapa granulata
    0.5 lingurita
  • 8mustar boabe
    0.5 lingurita
  • 9fulgi de ardei
    dupa gust
  • 10sare
    dupa gust
  • 11piper macinat
    dupa gust
  • 12morcovi
    350 gr
  • 13carne de vita
    800 gr
  • 14cartofi
    350 gr
  • 15foi de dafin
    1 buc
  • 16supa de vita
    250 ml
  • 17amidon alimentar
    1 lingurita
  • 18apa
    25 ml
  • 19frunze de patrunjel
    dupa gust

Mod de preparare

slideshow
  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

  • Pasul 5
    terminat

  • Pasul 6
    terminat

  • Pasul 7
    terminat

  • Pasul 8
    terminat

  • Pasul 9
    terminat

  • Pasul 10
    terminat

  • Pasul 11
    terminat

Ai gatit reteta? Trimite o poza si primesti 300 de puncte KitchenShop!

Mod de preparare

  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

  • Pasul 5
    terminat

  • Pasul 6
    terminat

  • Pasul 7
    terminat

  • Pasul 8
    terminat

  • Pasul 9
    terminat

  • Pasul 10
    terminat

  • Pasul 11
    terminat

Cumpara ustensilele necesare pentru aceasta reteta

Cutit Santoku, 18cm, "TWIN Pollux" - Zwilling
320 leiÎn stoc
Shaker condimente, sticla - OXO
45 leiÎn stoc
Recipient condimente, inox
22 leiÎn stoc
Shaker condimente, inox, 8 x 5.5 cm
22 leiÎn stoc
Cutit pentru friptura, inox - Grunwerg
22 leiÎn stoc
Cutit pentru friptura, inox - Grunwerg
44 leiÎn stoc

Recenzii (0)

0.00
( )( )( )( )( )
0 recenzii
(*)(*)(*)(*)(*) (0)
(*)(*)(*)(*)( ) (0)
(*)(*)(*)( )( ) (0)
(*)(*)( )( )( ) (0)
(*)( )( )( )( ) (0)

Ai gătit rețeta?

Vrem sa aflam parerea ta!

Ai gatit reteta? Vrem sa aflam parerea ta!
( )( )( )( )( )

Intrebarile si raspunsurile bucatarilor

Ai nelamuriri? Pune o intrebare si poti primi raspunsuri de la alti bucatari.