Gatesc.ro - Bucataria pasionatilor de gatit

Fii parte din comunitatea bucătarilor Gatesc.ro ✅ Bucataria pasionatilor de gatit ➤ Descopera mii de retete culinare testate si atent selectate ➤

Cascaval pane in crusta de ierburi si risotto cu parmezan

(*)(*)(*)(*)(*) (2)
 chef profile img

Cooking Art

827 retete postate

gatesc.co
Legend Chef
Cascaval pane in crusta de ierburi si risotto cu parmezan
Prezentare
Ingrediente
Instructiuni

Cascaval pane in crusta de ierburi si risotto cu parmezan

(*)(*)(*)(*)(*) (2)
chef profile img

Cooking Art

827 retete postate

gatesc.co
Legend Chef

Pregatire

1 ora

Preparare

15 minute

Favorita de

1 bucatari

Dificultate

Medie

Cascaval pane in crusta de pesmet cu ierburi aromatice si parmezan, servit alaturi de risotto cremos cu orez Arborio aromatizat cu unt, parmezan, sofran, turmeric si curry. Un pranz satios si foarte gustos. Important de mentionat este faptul ca cele 2 preparate ar trebui gatite simultan deoarece ele sunt bune a fi servite fierbinti.

Cascaval pane in crusta de ierburi si risotto cu parmezan

(*)(*)(*)(*)(*) ( 2 )

Pregatire

1 ora

Preparare

15 minute

Favorita de

1 bucatari

Dificultate

Medie

Prezentare

Cascaval pane in crusta de pesmet cu ierburi aromatice si parmezan, servit alaturi de risotto cremos cu orez Arborio aromatizat cu unt, parmezan, sofran, turmeric si curry. Un pranz satios si foarte gustos. Important de mentionat este faptul ca cele 2 preparate ar trebui gatite simultan deoarece ele sunt bune a fi servite fierbinti.

Ingrediente

Portii:
cascaval pane
  • 450 gr cascaval
  • 2 buc oua
  • dupa gust sare
  • dupa gust piper
  • 200 gr pesmet
  • 2 linguri ierburi aromatice
  • 30 gr parmezan
  • 100 gr faina
  • 300 ml ulei
  • 1cascaval
    450 gr
  • 2oua
    2 buc
  • 3sare
    dupa gust
  • 4piper
    dupa gust
  • 5pesmet
    200 gr
  • 6ierburi aromatice
    2 linguri
  • 7parmezan
    30 gr
  • 8faina
    100 gr
  • 9ulei
    300 ml
risotto
  • 150 gr orez Arborio
  • 600 ml supa de legume
  • 0.5 lingurita turmeric
  • 0.5 lingurita sofran
  • 0.5 lingurita curry
  • 100 gr unt
  • 100 gr parmezan
  • dupa gust sare
  • 1orez Arborio
    150 gr
  • 2supa de legume
    600 ml
  • 3turmeric
    0.5 lingurita
  • 4sofran
    0.5 lingurita
  • 5curry
    0.5 lingurita
  • 6unt
    100 gr
  • 7parmezan
    100 gr
  • 8sare
    dupa gust

Mod de preparare

slideshow
  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

  • Pasul 5
    terminat

  • Pasul 6
    terminat

  • Pasul 7
    terminat

  • Pasul 8
    terminat

  • Pasul 9
    terminat

  • Pasul 10
    terminat

  • Pasul 11
    terminat

Ai gatit reteta? Trimite o poza si primesti 300 de puncte KitchenShop!

Mod de preparare

  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

  • Pasul 5
    terminat

  • Pasul 6
    terminat

  • Pasul 7
    terminat

  • Pasul 8
    terminat

  • Pasul 9
    terminat

  • Pasul 10
    terminat

  • Pasul 11
    terminat

Cumpara ustensilele necesare pentru aceasta reteta

Lingura risotto, silicon, 31 cm - Staub
55 leiÎn stoc
Spumiera cu maner de bambus - Kitchen Craft
55 leiÎn stoc
Spumiera friteuza, inox, 43,5 cm - de Buyer
174 leiÎn stoc
Spumiera plastic, 36 cm - Kitchen Craft
39 leiÎn stoc

Recenzii (2)

5.00
(*)(*)(*)(*)(*)
2 recenzii
(*)(*)(*)(*)(*) (2)
(*)(*)(*)(*)( ) (0)
(*)(*)(*)( )( ) (0)
(*)(*)( )( )( ) (0)
(*)( )( )( )( ) (0)

Ai gătit rețeta?

Vrem sa aflam parerea ta!

Ai gatit reteta? Vrem sa aflam parerea ta!
( )( )( )( )( )
Toate
Apreciate
Gatite
gatesc.ro
Pucca
Mini Chef
(*)(*)(*)(*)(*)
mar. 24, 01:09
Ce bun!
0
 | 
Raspunde
gatesc.ro
Oanah
Legend Chef
(*)(*)(*)(*)(*)
mar. 24, 08:08
Excelenta reteta!
0
 | 
Raspunde

Intrebarile si raspunsurile bucatarilor

Ai nelamuriri? Pune o intrebare si poti primi raspunsuri de la alti bucatari.