Gatesc.ro - Bucataria pasionatilor de gatit

Fii parte din comunitatea bucătarilor Gatesc.ro ✅ Bucataria pasionatilor de gatit ➤ Descopera mii de retete culinare testate si atent selectate ➤

Indiene cu crema de vanilie, frisca si glazura de ciocolata amaruie

( )( )( )( )( ) (0)
 chef profile img

Cooking Art

920 retete postate

gatesc.co
Legend Chef
Indiene cu crema de vanilie, frisca si glazura de ciocolata amaruie
Prezentare
Ingrediente
Instructiuni

Indiene cu crema de vanilie, frisca si glazura de ciocolata amaruie

( )( )( )( )( ) (0)
chef profile img

Cooking Art

920 retete postate

gatesc.co
Legend Chef
Categorii:  Deserturi , Party

Pregatire

1 ora

Preparare

30 minute

Favorita de

1 bucatari

Dificultate

Usoara

Prajituri indiene cu crema de vanilie, frisca si glazura de ciocolata amaruie. Biscuiti pufosi si moi, creme fine si glazura dulce-amaruie. O combinatie de gusturi si texturi. Prajituri migaloase, dar frumoase si gustoase.

Indiene cu crema de vanilie, frisca si glazura de ciocolata amaruie

( )( )( )( )( ) ( 0 )
Categorii:  Deserturi , Party

Pregatire

1 ora

Preparare

30 minute

Favorita de

1 bucatari

Dificultate

Usoara

Categorii:  Deserturi , Party
Cooking Art
Legend Chef
gatesc.co

Prezentare

Prajituri indiene cu crema de vanilie, frisca si glazura de ciocolata amaruie. Biscuiti pufosi si moi, creme fine si glazura dulce-amaruie. O combinatie de gusturi si texturi. Prajituri migaloase, dar frumoase si gustoase.

Ingrediente

Portii:
biscuiti
  • 6 buc oua
  • 225 gr zahar
  • praf de sare
  • 3 linguri ulei
  • 225 gr faina
  • 10 gr praf de copt
  • 1oua
    6 buc
  • 2zahar
    225 gr
  • 3sare
    praf de
  • 4ulei
    3 linguri
  • 5faina
    225 gr
  • 6praf de copt
    10 gr
sirop
  • 200 gr zahar
  • 200 ml apa
  • 2 ml esenta de vanilie
  • 1zahar
    200 gr
  • 2apa
    200 ml
  • 3esenta de vanilie
    2 ml
crema de vanilie
  • 250 ml lapte
  • 2 ml esenta de vanilie
  • 3 buc galbenus de ou
  • 75 gr zahar
  • praf de sare
  • 40 gr faina
  • 100 gr unt
  • 1lapte
    250 ml
  • 2esenta de vanilie
    2 ml
  • 3galbenus de ou
    3 buc
  • 4zahar
    75 gr
  • 5sare
    praf de
  • 6faina
    40 gr
  • 7unt
    100 gr
frisca
  • 300 gr smantana pentru frisca
  • 30 gr zahar pudra vanilat
  • 1smantana pentru frisca
    300 gr
  • 2zahar pudra vanilat
    30 gr
glazura
  • 200 gr ciocolata amaruie
  • 200 ml smantana pentru frisca
  • 1ciocolata amaruie
    200 gr
  • 2smantana pentru frisca
    200 ml

Mod de preparare

slideshow
  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

  • Pasul 5
    terminat

  • Pasul 6
    terminat

  • Pasul 7
    terminat

  • Pasul 8
    terminat

  • Pasul 9
    terminat

  • Pasul 10
    terminat

  • Pasul 11
    terminat

  • Pasul 12
    terminat

Ai gatit reteta? Trimite o poza si primesti 300 de puncte KitchenShop!

Mod de preparare

  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

  • Pasul 5
    terminat

  • Pasul 6
    terminat

  • Pasul 7
    terminat

  • Pasul 8
    terminat

  • Pasul 9
    terminat

  • Pasul 10
    terminat

  • Pasul 11
    terminat

  • Pasul 12
    terminat

Cumpara ustensilele necesare pentru aceasta reteta

Recenzii (0)

0.00
( )( )( )( )( )
0 recenzii
(*)(*)(*)(*)(*) (0)
(*)(*)(*)(*)( ) (0)
(*)(*)(*)( )( ) (0)
(*)(*)( )( )( ) (0)
(*)( )( )( )( ) (0)

Ai gătit rețeta?

Vrem sa aflam parerea ta!

Ai gatit reteta? Vrem sa aflam parerea ta!
( )( )( )( )( )

Intrebarile si raspunsurile bucatarilor

Ai nelamuriri? Pune o intrebare si poti primi raspunsuri de la alti bucatari.