Gatesc.ro - Bucataria pasionatilor de gatit

Fii parte din comunitatea bucătarilor Gatesc.ro ✅ Bucataria pasionatilor de gatit ➤ Descopera mii de retete culinare testate si atent selectate ➤

Paste picante cu carne de porc, sos de rosii, mozzarella si parmezan

( )( )( )( )( ) (0)
 chef profile img

Cooking Art

831 retete postate

gatesc.co
Legend Chef
Paste picante cu carne de porc, sos de rosii, mozzarella si parmezan
Prezentare
Ingrediente
Instructiuni

Paste picante cu carne de porc, sos de rosii, mozzarella si parmezan

( )( )( )( )( ) (0)
chef profile img

Cooking Art

831 retete postate

gatesc.co
Legend Chef

Pregatire

30 minute

Preparare

30 minute

Favorita de

1 bucatari

Dificultate

Medie

Paste penne picante, cu carne de porc in sos Sriracha, usturoi si sos de rosii asezonate cu busuioc, mozzarella si parmezan. Un preparat satios si foarte gustos.

Paste picante cu carne de porc, sos de rosii, mozzarella si parmezan

( )( )( )( )( ) ( 0 )

Pregatire

30 minute

Preparare

30 minute

Favorita de

1 bucatari

Dificultate

Medie

Prezentare

Paste penne picante, cu carne de porc in sos Sriracha, usturoi si sos de rosii asezonate cu busuioc, mozzarella si parmezan. Un preparat satios si foarte gustos.

Ingrediente

Portii:
paste
  • 2 l apa
  • 1 lingura sare
  • 250 gr paste penne
  • 1apa
    2 l
  • 2sare
    1 lingura
  • 3paste penne
    250 gr
carne
  • 20 ml ulei de masline
  • 3 catei usturoi
  • 300 gr carne de porc din conserva
  • dupa gust sare
  • dupa gust piper
  • dupa gust sos Sriracha
  • 1ulei de masline
    20 ml
  • 2usturoi
    3 catei
  • 3carne de porc din conserva
    300 gr
  • 4sare
    dupa gust
  • 5piper
    dupa gust
  • 6sos Sriracha
    dupa gust
sos de rosii
  • 400 gr rosii din conserva
  • 50 ml apa
  • dupa gust sare
  • dupa gust piper
  • 1 lingurita oregano
  • 1 lingurita busuioc
  • 1rosii din conserva
    400 gr
  • 2apa
    50 ml
  • 3sare
    dupa gust
  • 4piper
    dupa gust
  • 5oregano
    1 lingurita
  • 6busuioc
    1 lingurita
extra
  • 125 gr branza mozzarella
  • 50 gr branza Parmigiano-Reggiano
  • 7 buc frunze de busuioc
  • 1branza mozzarella
    125 gr
  • 2branza Parmigiano-Reggiano
    50 gr
  • 3frunze de busuioc
    7 buc

Mod de preparare

slideshow
  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

  • Pasul 5
    terminat

  • Pasul 6
    terminat

  • Pasul 7
    terminat

  • Pasul 8
    terminat

  • Pasul 9
    terminat

Ai gatit reteta? Trimite o poza si primesti 300 de puncte KitchenShop!

Mod de preparare

  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

  • Pasul 5
    terminat

  • Pasul 6
    terminat

  • Pasul 7
    terminat

  • Pasul 8
    terminat

  • Pasul 9
    terminat

Cumpara ustensilele necesare pentru aceasta reteta

Recenzii (0)

0.00
( )( )( )( )( )
0 recenzii
(*)(*)(*)(*)(*) (0)
(*)(*)(*)(*)( ) (0)
(*)(*)(*)( )( ) (0)
(*)(*)( )( )( ) (0)
(*)( )( )( )( ) (0)

Ai gătit rețeta?

Vrem sa aflam parerea ta!

Ai gatit reteta? Vrem sa aflam parerea ta!
( )( )( )( )( )

Intrebarile si raspunsurile bucatarilor

Ai nelamuriri? Pune o intrebare si poti primi raspunsuri de la alti bucatari.