( ) ★ ( ) ★ ( ) ★ ( ) ★ ( ) ★ 0 (0)
Coq au Vin (cocos in vin ) este un preparat clasic din bucataria franceza, extrem de delicios. Coq au vin este cea mai celebra tocana de pui in care bucatile de carne sunt fierte intr-un sos bogat din vin rosu cu ciuperci, bacon si ceapa perlata, aromat cu cimbru. Pentru ca sa obtinem un Coq au Vin cu gust autentic trebuie sa tinem cont de cateva detalii. Ingredientul vedeta al acestui preparat este vinul rosu. Vinul este folosit mai intai la marinarea carnii si apoi redus pentru a fi folosit la sos. Pe langa vin gustul preparatului final este construit in trepte prin gatirea separata a celorlalte ingrediente (bucati de carne, bacon, ciuperci, ceapa, usturoi, pasta de rosii si faina ). La final aromele se impletesc, rezultand cea mai buna tocana de pui din lume !
Ai gătit rețeta?
Vrem sa aflam parerea ta!
Ai gatit reteta? Vrem sa aflam parerea ta!