Gatesc.ro - Bucataria pasionatilor de gatit

Fii parte din comunitatea bucătarilor Gatesc.ro ✅ Bucataria pasionatilor de gatit ➤ Descopera mii de retete culinare testate si atent selectate ➤

Rulouri cu crema de ciocolata si caramel sarat

( )( )( )( )( ) (0)
 chef profile img

food therapy

2286 retete postate

gatesc.co
Legend Chef
Rulouri cu crema de ciocolata si caramel sarat
Prezentare
Ingrediente
Instructiuni

Rulouri cu crema de ciocolata si caramel sarat

( )( )( )( )( ) (0)
chef profile img

food therapy

2286 retete postate

gatesc.co
Legend Chef
Categorii:  Deserturi , Party

Pregatire

30 minute

Preparare

25 minute

Favorita de

0 bucatari

Dificultate

Medie

Rulouri pufoase din aluat dospit cu drojdie, umplute cu crema de ciocolata. Dupa ce rulourile sunt coapte, sunt unse din nou cu crema de ciocolata si stropite cu sos caramel, pentru un gust irezistibil.

Rulouri cu crema de ciocolata si caramel sarat

( )( )( )( )( ) ( 0 )
Categorii:  Deserturi , Party

Pregatire

30 minute

Preparare

25 minute

Favorita de

0 bucatari

Dificultate

Medie

Categorii:  Deserturi , Party
food therapy
Legend Chef
gatesc.co

Prezentare

Rulouri pufoase din aluat dospit cu drojdie, umplute cu crema de ciocolata. Dupa ce rulourile sunt coapte, sunt unse din nou cu crema de ciocolata si stropite cu sos caramel, pentru un gust irezistibil.

Ingrediente

Portii:
Aluat
  • 400 gr faina
  • 45 gr cacao
  • 40 gr zahar
  • 0.5 lingurita sare
  • 5 gr drojdie instant
  • 250 ml lapte
  • 1 buc oua
  • 1faina
    400 gr
  • 2cacao
    45 gr
  • 3zahar
    40 gr
  • 4sare
    0.5 lingurita
  • 5drojdie instant
    5 gr
  • 6lapte
    250 ml
  • 7oua
    1 buc
Umplutura
  • 90 gr crema de ciocolata tartinabila
  • 50 gr unt
  • 1crema de ciocolata tartinabila
    90 gr
  • 2unt
    50 gr
Caramel
  • 150 gr zahar
  • 1 buc portocale
  • 0.5 lingurita sare
  • 200 ml smantana pentru gatit
  • 1zahar
    150 gr
  • 2portocale
    1 buc
  • 3sare
    0.5 lingurita
  • 4smantana pentru gatit
    200 ml

Mod de preparare

slideshow
  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

  • Pasul 5
    terminat

  • Pasul 6
    terminat

  • Pasul 7
    terminat

  • Pasul 8
    terminat

  • Pasul 9
    terminat

  • Pasul 10
    terminat

  • Pasul 11
    terminat

  • Pasul 12
    terminat

  • Pasul 13
    terminat

  • Pasul 14
    terminat

  • Pasul 15
    terminat

  • Pasul 16
    terminat

  • Pasul 17
    terminat

  • Pasul 18
    terminat

  • Pasul 19
    terminat

  • Pasul 20
    terminat

  • Pasul 21
    terminat

Ai gatit reteta? Trimite o poza si primesti 300 de puncte KitchenShop!

Mod de preparare

  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

  • Pasul 5
    terminat

  • Pasul 6
    terminat

  • Pasul 7
    terminat

  • Pasul 8
    terminat

  • Pasul 9
    terminat

  • Pasul 10
    terminat

  • Pasul 11
    terminat

  • Pasul 12
    terminat

  • Pasul 13
    terminat

  • Pasul 14
    terminat

  • Pasul 15
    terminat

  • Pasul 16
    terminat

  • Pasul 17
    terminat

  • Pasul 18
    terminat

  • Pasul 19
    terminat

  • Pasul 20
    terminat

  • Pasul 21
    terminat

Cumpara ustensilele necesare pentru aceasta reteta

Hartie de copt, 15 foi Vortex
9 leiÎn stoc
Tava cuptor, otel, 39 x 27 cm - Kitchen Craft
125 leiÎn stoc
Pensula patiserie, 24 cm - OXO
32 leiÎn stoc
Pensula patiserie, silicon, 22cm - Staub
72 leiÎn stoc
Pensula patiserie, silicon, 20cm - Westmark
36 leiÎn stoc
Pensula patiserie, silicon, 22cm - Westmark
39 leiÎn stoc
Facalet 50 cm - Kitchen Craft
92 leiÎn stoc
Facalet 40 cm, lemn - Kitchen Craft
34 leiÎn stoc
Facalet 44 cm, lemn de fag - Kesper
34 leiÎn stoc

Recenzii (0)

0.00
( )( )( )( )( )
0 recenzii
(*)(*)(*)(*)(*) (0)
(*)(*)(*)(*)( ) (0)
(*)(*)(*)( )( ) (0)
(*)(*)( )( )( ) (0)
(*)( )( )( )( ) (0)

Ai gătit rețeta?

Vrem sa aflam parerea ta!

Ai gatit reteta? Vrem sa aflam parerea ta!
( )( )( )( )( )

Intrebarile si raspunsurile bucatarilor

Ai nelamuriri? Pune o intrebare si poti primi raspunsuri de la alti bucatari.