( ) ★ ( ) ★ ( ) ★ ( ) ★ ( ) ★ 0 (0)
Bucati fragede si aromate de piept de porc, acoperite de o glazura lipicioasa. Pentru a obtine acest rezultat, pieptul de porc este gatit in 3 etape. Prima data feliile de carne sunt prajite in tigaie, in putin ulei. In aceasta etapa o parte din grasime se topeste si carnea se caramelizeaza. In cea de-a 2-a etapa feliile caramelizate sunt fierte la foc mic in apa aromata cu ceapa verde si felii de ghimbir. In cea de-a 3-a etapa carnea fiarta, scursa de lichid si taiata in bucati este gatita intr-un sos din sake, mirin, sos de soia, zahar si apa, pana cand sosul se transforma intr-o glazura lipicioasa care inveleste bucatile fragede de carne. Un preparat delicios care merita incercat !
Ai gătit rețeta?
Vrem sa aflam parerea ta!
Ai gatit reteta? Vrem sa aflam parerea ta!