Gatesc.ro - Bucataria pasionatilor de gatit

Fii parte din comunitatea bucătarilor Gatesc.ro ✅ Bucataria pasionatilor de gatit ➤ Descopera mii de retete culinare testate si atent selectate ➤

Vitello tonnato (muschi de vitel) cu trufe - By KitchenAid

( )( )( )( )( ) (0)
 chef profile img

KitchenAid

338 retete postate

gatesc.co
Chef
Vitello tonnato (muschi de vitel) cu trufe - By KitchenAid
Prezentare
Ingrediente
Instructiuni

Vitello tonnato (muschi de vitel) cu trufe - By KitchenAid

( )( )( )( )( ) (0)
chef profile img

KitchenAid

338 retete postate

gatesc.co
Chef

Pregatire

25 minute

Preparare

1 ora

Favorita de

1 bucatari

Dificultate

Medie

Pentru o versiune si mai luxoasa a acestui preparat, poti sa inlocuiesti crema de trufe cu 15 gr de trufe negre proaspat tocate marunt.

Vitello tonnato (muschi de vitel) cu trufe - By KitchenAid

( )( )( )( )( ) ( 0 )

Pregatire

25 minute

Preparare

1 ora

Favorita de

1 bucatari

Dificultate

Medie

Prezentare

Pentru o versiune si mai luxoasa a acestui preparat, poti sa inlocuiesti crema de trufe cu 15 gr de trufe negre proaspat tocate marunt.

Ingrediente

Portii:
Vitello tonnato
  • 1 buc ceapa
  • 1 buc morcovi
  • 1 buc telina apio
  • 1 buc lamai
  • 600 gr file de vitel
  • 1 frunza foi de dafin
  • 2 catei usturoi
  • 0.5 l vin alb sec
  • 1 lingurita sare de mare
  • 0.5 l apa
  • 1ceapa
    1 buc
  • 2morcovi
    1 buc
  • 3telina apio
    1 buc
  • 4lamai
    1 buc
  • 5file de vitel
    600 gr
  • 6foi de dafin
    1 frunza
  • 7usturoi
    2 catei
  • 8vin alb sec
    0.5 l
  • 9sare de mare
    1 lingurita
  • 10apa
    0.5 l
Dressing
  • 200 gr peste ton din conserva
  • 4 buc file de ansoa
  • 2 linguri capere
  • 2 buc galbenus de ou
  • 0.5 buc suc de lamaie
  • 250 ml ulei de masline
  • 2 linguri crema Tartufata
  • dupa gust capere
  • dupa gust piper negru macinat
  • 1peste ton din conserva
    200 gr
  • 2file de ansoa
    4 buc
  • 3capere
    2 linguri
  • 4galbenus de ou
    2 buc
  • 5suc de lamaie
    0.5 buc
  • 6ulei de masline
    250 ml
  • 7crema Tartufata
    2 linguri
  • 8capere
    dupa gust
  • 9piper negru macinat
    dupa gust

Mod de preparare

slideshow
  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 1
    terminat

Nota

Ai gatit reteta? Trimite o poza si primesti 300 de puncte KitchenShop!

Mod de preparare

  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 1
    terminat

Nota

Cumpara ustensilele necesare pentru aceasta reteta

Oala Cocotte fonta, 24cm/3,8L, Cherry - Staub
1250 leiÎn stoc
Oala Cocotte fonta, 18cm/1,7L, Black - Staub
845 leiÎn stoc
Storcator citrice 14 cm, inox - Westmark
125 leiÎn stoc
Mini storcator citrice - Kitchen Craft
39 leiÎn stoc
Separator galbenus, plastic - Kitchen Craft
24 leiÎn stoc
Farfurie ceramica, 28cm, Oak - Emile Henry
59 leiÎn stoc
Separator oua - Kitchen Craft
48 leiÎn stoc
Oala Cocotte fonta, 24cm/3,8L, Dark Blue - Staub
1250 leiÎn stoc
Vas Chistera, fonta, 28 cm, Graphite Grey - Staub
1290 leiÎn stoc
Vas Chistera, fonta, 28 cm, Cherry - Staub
1290 leiÎn stoc
Vas Chistera, fonta, 28 cm, Grenadine - Staub
1290 leiÎn stoc
Strecuratoare inox, 16cm - Zwilling
98 leiÎn stoc
Separator oua 3 in 1, plastic - OXO
21 leiÎn stoc

Recenzii (0)

0.00
( )( )( )( )( )
0 recenzii
(*)(*)(*)(*)(*) (0)
(*)(*)(*)(*)( ) (0)
(*)(*)(*)( )( ) (0)
(*)(*)( )( )( ) (0)
(*)( )( )( )( ) (0)

Ai gătit rețeta?

Vrem sa aflam parerea ta!

Ai gatit reteta? Vrem sa aflam parerea ta!
( )( )( )( )( )

Intrebarile si raspunsurile bucatarilor

Ai nelamuriri? Pune o intrebare si poti primi raspunsuri de la alti bucatari.