Gatesc.ro - Bucataria pasionatilor de gatit

Fii parte din comunitatea bucătarilor Gatesc.ro ✅ Bucataria pasionatilor de gatit ➤ Descopera mii de retete culinare testate si atent selectate ➤

Rulouri paratha cu carne de pui

( )( )( )( )( ) (0)
 chef profile img

food therapy

2277 retete postate

gatesc.co
Legend Chef
Rulouri paratha cu carne de pui
Prezentare
Ingrediente
Instructiuni

Rulouri paratha cu carne de pui

( )( )( )( )( ) (0)
chef profile img

food therapy

2277 retete postate

gatesc.co
Legend Chef

Pregatire

50 minute

Preparare

50 minute

Favorita de

0 bucatari

Dificultate

Ridicata

Lipie indiana coapta in tigaie, unsa cu sos din iaurt si maioneza, umpluta cu bucati fragede pui si legume sotate. Un preparat delicios si savuros, ideal ca si gustare sau masa de pranz.

Rulouri paratha cu carne de pui

( )( )( )( )( ) ( 0 )

Pregatire

50 minute

Preparare

50 minute

Favorita de

0 bucatari

Dificultate

Ridicata

food therapy
Legend Chef
gatesc.co

Prezentare

Lipie indiana coapta in tigaie, unsa cu sos din iaurt si maioneza, umpluta cu bucati fragede pui si legume sotate. Un preparat delicios si savuros, ideal ca si gustare sau masa de pranz.

Ingrediente

Portii:
Carne de pui
  • 500 gr pulpe de pui dezosate
  • 0.5 lingurita turmeric macinat
  • 1 lingurita boia dulce
  • 0.5 lingurita boia iute
  • 0.5 lingurita coriandru macinat
  • 0.5 gr chimion macinat
  • 0.5 lingurita condiment Garam Masala
  • 15 gr pasta de ghimbir si usturoi
  • 0.5 lingurita sare neagra
  • dupa gust sare de Himalaya
  • 30 gr iaurt grecesc
  • 20 ml suc de lamaie
  • 0.5 lingura ulei
  • 1pulpe de pui dezosate
    500 gr
  • 2turmeric macinat
    0.5 lingurita
  • 3boia dulce
    1 lingurita
  • 4boia iute
    0.5 lingurita
  • 5coriandru macinat
    0.5 lingurita
  • 6chimion macinat
    0.5 gr
  • 7condiment Garam Masala
    0.5 lingurita
  • 8pasta de ghimbir si usturoi
    15 gr
  • 9sare neagra
    0.5 lingurita
  • 10sare de Himalaya
    dupa gust
  • 11iaurt grecesc
    30 gr
  • 12suc de lamaie
    20 ml
  • 13ulei
    0.5 lingura
Legume
  • 1 buc ceapa rosie
  • 1 buc ardei gras verde
  • dupa gust sare
  • 1ceapa rosie
    1 buc
  • 2ardei gras verde
    1 buc
  • 3sare
    dupa gust
Aluat Paratha
  • 310 gr faina
  • 1 lingurita sare
  • 1 lingurita zahar
  • 60 ml ulei
  • 150 ml apa
  • 1faina
    310 gr
  • 2sare
    1 lingurita
  • 3zahar
    1 lingurita
  • 4ulei
    60 ml
  • 5apa
    150 ml
Sos de Iaurt
  • 30 gr iaurt grecesc
  • 30 gr maioneza
  • 15 gr ketchup
  • 1 lingurita usturoi pudra
  • 0.5 lingura boia
  • dupa gust sare
  • dupa gust piper macinat
  • 1iaurt grecesc
    30 gr
  • 2maioneza
    30 gr
  • 3ketchup
    15 gr
  • 4usturoi pudra
    1 lingurita
  • 5boia
    0.5 lingura
  • 6sare
    dupa gust
  • 7piper macinat
    dupa gust
Asamblare
  • dupa gust ceapa rosie
  • dupa gust coriandru
  • 1ceapa rosie
    dupa gust
  • 2coriandru
    dupa gust

Mod de preparare

slideshow
  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

  • Pasul 5
    terminat

  • Pasul 6
    terminat

  • Pasul 7
    terminat

  • Pasul 8
    terminat

  • Pasul 9
    terminat

  • Pasul 10
    terminat

  • Pasul 11
    terminat

  • Pasul 12
    terminat

  • Pasul 13
    terminat

  • Pasul 14
    terminat

  • Pasul 15
    terminat

  • Pasul 16
    terminat

  • Pasul 17
    terminat

  • Pasul 18
    terminat

  • Pasul 19
    terminat

  • Pasul 20
    terminat

  • Pasul 21
    terminat

  • Pasul 22
    terminat

  • Pasul 23
    terminat

  • Pasul 24
    terminat

Ai gatit reteta? Trimite o poza si primesti 300 de puncte KitchenShop!

Mod de preparare

  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

  • Pasul 5
    terminat

  • Pasul 6
    terminat

  • Pasul 7
    terminat

  • Pasul 8
    terminat

  • Pasul 9
    terminat

  • Pasul 10
    terminat

  • Pasul 11
    terminat

  • Pasul 12
    terminat

  • Pasul 13
    terminat

  • Pasul 14
    terminat

  • Pasul 15
    terminat

  • Pasul 16
    terminat

  • Pasul 17
    terminat

  • Pasul 18
    terminat

  • Pasul 19
    terminat

  • Pasul 20
    terminat

  • Pasul 21
    terminat

  • Pasul 22
    terminat

  • Pasul 23
    terminat

  • Pasul 24
    terminat

Cumpara ustensilele necesare pentru aceasta reteta

Facalet 40 cm, lemn - Kitchen Craft
34 leiÎn stoc
Facalet 50 cm - Kitchen Craft
92 leiÎn stoc
Facalet 25 cm, lemn de fag - Kitchen Craft
54 leiÎn stoc
Facalet 44 cm, lemn de fag - Kesper
34 leiÎn stoc
Facalet 46 cm, lemn de fag - Westmark
79 leiÎn stoc
Bol pentru sos, melamina, 8cm, Alb - LAVA
28 leiÎn stoc
Bol pentru sos, melamina, 7,1cm, Alb - LAVA
14 leiÎn stoc
Bol pentru sos, melamina, 8cm, Negru - LAVA
28 leiÎn stoc
Sort de bucatarie, bumbac, Taupe - Tiseco
59 leiÎn stoc
Sort de bucatarie "Truman", Coffee - Tiseco
175 leiÎn stoc
Sort de bucatarie "Truman", Coffee - Tiseco
175 leiÎn stoc
Sort de bucatarie "Truman", Black - Tiseco
175 leiÎn stoc

Recenzii (0)

0.00
( )( )( )( )( )
0 recenzii
(*)(*)(*)(*)(*) (0)
(*)(*)(*)(*)( ) (0)
(*)(*)(*)( )( ) (0)
(*)(*)( )( )( ) (0)
(*)( )( )( )( ) (0)

Ai gătit rețeta?

Vrem sa aflam parerea ta!

Ai gatit reteta? Vrem sa aflam parerea ta!
( )( )( )( )( )

Intrebarile si raspunsurile bucatarilor

Ai nelamuriri? Pune o intrebare si poti primi raspunsuri de la alti bucatari.