Gatesc.ro - Bucataria pasionatilor de gatit

Fii parte din comunitatea bucătarilor Gatesc.ro ✅ Bucataria pasionatilor de gatit ➤ Descopera mii de retete culinare testate si atent selectate ➤

Doner Kebab

( )( )( )( )( ) (0)
 chef profile img

food therapy

2255 retete postate

gatesc.co
Legend Chef
Doner Kebab
Prezentare
Ingrediente
Instructiuni

Doner Kebab

( )( )( )( )( ) (0)
chef profile img

food therapy

2255 retete postate

gatesc.co
Legend Chef

Pregatire

20 minute

Preparare

55 minute

Favorita de

2 bucatari

Dificultate

Medie

Doner kebab, un preparat specific bucatariei turcesti, din felii subtiri de carne prajita servita in lipie. In aceasta reteta pulpele de pui marinate intr-un amestec de iaurt, pudra de ceapa, usturoi, coriandru, chimion, boia si pasta de rosii, insirate pe frigarui sunt gatite la cuptor. Dupa coacere carnea este taiata in fasii subtiri. Lipia este unsa cu humus si umpluta cu salata iceberg, felii de rosii, tabbouleh-optional si fasii de carne, pentru o masa savuroasa.

Doner Kebab

( )( )( )( )( ) ( 0 )

Pregatire

20 minute

Preparare

55 minute

Favorita de

2 bucatari

Dificultate

Medie

food therapy
Legend Chef
gatesc.co

Prezentare

Doner kebab, un preparat specific bucatariei turcesti, din felii subtiri de carne prajita servita in lipie. In aceasta reteta pulpele de pui marinate intr-un amestec de iaurt, pudra de ceapa, usturoi, coriandru, chimion, boia si pasta de rosii, insirate pe frigarui sunt gatite la cuptor. Dupa coacere carnea este taiata in fasii subtiri. Lipia este unsa cu humus si umpluta cu salata iceberg, felii de rosii, tabbouleh-optional si fasii de carne, pentru o masa savuroasa.

Ingrediente

Portii:
Doner Kebab
  • 150 gr iaurt grecesc
  • 1.5 lingurite sare
  • 1.5 lingurite pudra de ceapa
  • 1.5 lingurite coriandru macinat
  • 1.5 lingurite chimion macinat
  • 2 lingurite boia dulce
  • dupa gust boia iute
  • 35 gr pasta de rosii
  • 15 ml suc de lamaie
  • 30 ml ulei
  • 3 catei usturoi
  • dupa gust piper macinat
  • 1 kg pulpe de pui dezosate
  • 1iaurt grecesc
    150 gr
  • 2sare
    1.5 lingurite
  • 3pudra de ceapa
    1.5 lingurite
  • 4coriandru macinat
    1.5 lingurite
  • 5chimion macinat
    1.5 lingurite
  • 6boia dulce
    2 lingurite
  • 7boia iute
    dupa gust
  • 8pasta de rosii
    35 gr
  • 9suc de lamaie
    15 ml
  • 10ulei
    30 ml
  • 11usturoi
    3 catei
  • 12piper macinat
    dupa gust
  • 13pulpe de pui dezosate
    1 kg
Servire
  • 4 buc lipie
  • dupa gust hummus
  • dupa gust salata iceberg
  • dupa gust rosii
  • 1lipie
    4 buc
  • 2hummus
    dupa gust
  • 3salata iceberg
    dupa gust
  • 4rosii
    dupa gust

Mod de preparare

slideshow
  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

  • Pasul 5
    terminat

  • Pasul 6
    terminat

  • Pasul 7
    terminat

  • Pasul 8
    terminat

  • Pasul 9
    terminat

  • Pasul 10
    terminat

  • Pasul 11
    terminat

Ai gatit reteta? Trimite o poza si primesti 300 de puncte KitchenShop!

Mod de preparare

  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

  • Pasul 5
    terminat

  • Pasul 6
    terminat

  • Pasul 7
    terminat

  • Pasul 8
    terminat

  • Pasul 9
    terminat

  • Pasul 10
    terminat

  • Pasul 11
    terminat

Cumpara ustensilele necesare pentru aceasta reteta

Recenzii (0)

0.00
( )( )( )( )( )
0 recenzii
(*)(*)(*)(*)(*) (0)
(*)(*)(*)(*)( ) (0)
(*)(*)(*)( )( ) (0)
(*)(*)( )( )( ) (0)
(*)( )( )( )( ) (0)

Ai gătit rețeta?

Vrem sa aflam parerea ta!

Ai gatit reteta? Vrem sa aflam parerea ta!
( )( )( )( )( )

Intrebarile si raspunsurile bucatarilor

Ai nelamuriri? Pune o intrebare si poti primi raspunsuri de la alti bucatari.