Gatesc.ro - Bucataria pasionatilor de gatit

Fii parte din comunitatea bucătarilor Gatesc.ro ✅ Bucataria pasionatilor de gatit ➤ Descopera mii de retete culinare testate si atent selectate ➤

Shaorma mixta cu sos de cascaval

( )( )( )( )( ) (0)
 chef profile img

HelloFresh

213 retete postate

gatesc.co
Legend Chef
Shaorma mixta cu sos de cascaval
Prezentare
Ingrediente
Instructiuni

Shaorma mixta cu sos de cascaval

( )( )( )( )( ) (0)
chef profile img

HelloFresh

213 retete postate

gatesc.co
Legend Chef

Pregatire

1 ora

Preparare

1 ora 30 minute

Favorita de

0 bucatari

Dificultate

Ridicata

Este prima data cand prepar shaorma mixta. Am combinat faimoasa reteta de vita (plus porc), cu cea clasica de pui, la care am adaugat un sos de cascaval, facut cu roux. De asemenea, am cumparat lavas de la un magazin cu specific trucesc. Daca doriti ca shaorma sa iasa foarteee buna, folositi ingrediente de calitate. A iesit ceva peste asteptari.

Shaorma mixta cu sos de cascaval

( )( )( )( )( ) ( 0 )

Pregatire

1 ora

Preparare

1 ora 30 minute

Favorita de

0 bucatari

Dificultate

Ridicata

HelloFresh
Legend Chef
gatesc.co

Prezentare

Este prima data cand prepar shaorma mixta. Am combinat faimoasa reteta de vita (plus porc), cu cea clasica de pui, la care am adaugat un sos de cascaval, facut cu roux. De asemenea, am cumparat lavas de la un magazin cu specific trucesc. Daca doriti ca shaorma sa iasa foarteee buna, folositi ingrediente de calitate. A iesit ceva peste asteptari.

Ingrediente

Portii:
fasii de carne
  • 1 kg carne tocata amestec porc-vita
  • 2 linguri condiment Baharat
  • dupa gust sare
  • 1 lingurita boia
  • dupa gust chilli
  • 1 lingura usturoi granulat
  • 0.5 lingurita chimion
  • 1 lingura iaurt
  • 1carne tocata amestec porc-vita
    1 kg
  • 2condiment Baharat
    2 linguri
  • 3sare
    dupa gust
  • 4boia
    1 lingurita
  • 5chilli
    dupa gust
  • 6usturoi granulat
    1 lingura
  • 7chimion
    0.5 lingurita
  • 8iaurt
    1 lingura
carne de pui
  • 500 gr muschiulet de porc
  • dupa gust sare
  • 1 lingura iaurt
  • dupa gust usturoi granulat
  • 1 lingurita boia
  • 1 lingurita condiment Baharat
  • 1 lingurita condiment Sumac
  • 40 ml ulei
  • 0.5 buc lamai
  • 1muschiulet de porc
    500 gr
  • 2sare
    dupa gust
  • 3iaurt
    1 lingura
  • 4usturoi granulat
    dupa gust
  • 5boia
    1 lingurita
  • 6condiment Baharat
    1 lingurita
  • 7condiment Sumac
    1 lingurita
  • 8ulei
    40 ml
  • 9lamai
    0.5 buc
sos de cascaval
  • 30 gr unt
  • 1 lingura faina
  • 500 ml lapte
  • 4 felii cascaval
  • 2 lingurite boia
  • 1 lingurita usturoi granulat
  • 1unt
    30 gr
  • 2faina
    1 lingura
  • 3lapte
    500 ml
  • 4cascaval
    4 felii
  • 5boia
    2 lingurite
  • 6usturoi granulat
    1 lingurita
sos de maioneza cu usturoi
  • 1 catel usturoi
  • 200 gr iaurt
  • 3 linguri maioneza
  • dupa gust sare
  • 1usturoi
    1 catel
  • 2iaurt
    200 gr
  • 3maioneza
    3 linguri
  • 4sare
    dupa gust
alte ingrediente
  • 6 buc lavas
  • 6 felii cascaval
  • 0.5 buc varza rosie
  • dupa gust sare
  • 1 lingurita otet
  • 2 buc ceapa
  • 2 lingurite condiment Sumac
  • dupa gust castraveti
  • dupa gust rosii
  • dupa gust cartofi congelati
  • dupa gust ulei
  • dupa gust ardei iute murat
  • dupa gust ketchup
  • 1lavas
    6 buc
  • 2cascaval
    6 felii
  • 3varza rosie
    0.5 buc
  • 4sare
    dupa gust
  • 5otet
    1 lingurita
  • 6ceapa
    2 buc
  • 7condiment Sumac
    2 lingurite
  • 8castraveti
    dupa gust
  • 9rosii
    dupa gust
  • 10cartofi congelati
    dupa gust
  • 11ulei
    dupa gust
  • 12ardei iute murat
    dupa gust
  • 13ketchup
    dupa gust

Mod de preparare

slideshow
  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

  • Pasul 5
    terminat

  • Pasul 6
    terminat

  • Pasul 7
    terminat

  • Pasul 8
    terminat

  • Pasul 9
    terminat

  • Pasul 10
    terminat

  • Pasul 11
    terminat

  • Pasul 12
    terminat

Ai gatit reteta? Trimite o poza si primesti 300 de puncte KitchenShop!

Mod de preparare

  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

  • Pasul 5
    terminat

  • Pasul 6
    terminat

  • Pasul 7
    terminat

  • Pasul 8
    terminat

  • Pasul 9
    terminat

  • Pasul 10
    terminat

  • Pasul 11
    terminat

  • Pasul 12
    terminat

Cumpara ustensilele necesare pentru aceasta reteta

Hartie de copt, 15 foi Vortex
9 leiÎn stoc
Hartie de copt, 20m/38 cm - ALUFIX
21 leiÎn stoc
Shaker pentru dressing salata, 240 ml - OXO
65 leiÎn stoc
Dozator sos, plastic, 350 ml - OXO
25 leiÎn stoc

Recenzii (0)

0.00
( )( )( )( )( )
0 recenzii
(*)(*)(*)(*)(*) (0)
(*)(*)(*)(*)( ) (0)
(*)(*)(*)( )( ) (0)
(*)(*)( )( )( ) (0)
(*)( )( )( )( ) (0)

Ai gătit rețeta?

Vrem sa aflam parerea ta!

Ai gatit reteta? Vrem sa aflam parerea ta!
( )( )( )( )( )

Intrebarile si raspunsurile bucatarilor

Ai nelamuriri? Pune o intrebare si poti primi raspunsuri de la alti bucatari.