Gatesc.ro - Bucataria pasionatilor de gatit

Fii parte din comunitatea bucătarilor Gatesc.ro ✅ Bucataria pasionatilor de gatit ➤ Descopera mii de retete culinare testate si atent selectate ➤

Zampone - Picior de porc umplut cu jambon si carne tocata

(*)(*)(*)(*)(*) (1)
 chef profile img

Vasilica Burcea

213 retete postate

gatesc.co
Bucatar pasionat
Zampone - Picior de porc umplut cu jambon si carne tocata
Prezentare
Ingrediente
Instructiuni

Zampone - Picior de porc umplut cu jambon si carne tocata

(*)(*)(*)(*)(*) (1)
chef profile img

Vasilica Burcea

213 retete postate

gatesc.co
Bucatar pasionat

Pregatire

20 minute

Preparare

1 ora 30 minute

Favorita de

0 bucatari

Dificultate

Medie

Zampone Modena este o reteta traditionala italiana servita de Craciun

Zampone - Picior de porc umplut cu jambon si carne tocata

(*)(*)(*)(*)(*) ( 1 )

Pregatire

20 minute

Preparare

1 ora 30 minute

Favorita de

0 bucatari

Dificultate

Medie

Vasilica Burcea
Bucatar pasionat
gatesc.co

Prezentare

Zampone Modena este o reteta traditionala italiana servita de Craciun

Ingrediente

Portii:
  • 1 buc picioare de porc
  • 500 gr carne tocata de porc
  • 200 gr sunca jambon
  • 200 gr bacon afumat
  • 1 lingurita boia dulce
  • 4 catei usturoi
  • 1 lingurita sare
  • 0.5 lingurita piper
  • 2 cani vin alb
  • 2 crengute de rozmarin
  • 1picioare de porc
    1 buc
  • 2carne tocata de porc
    500 gr
  • 3sunca jambon
    200 gr
  • 4bacon afumat
    200 gr
  • 5boia dulce
    1 lingurita
  • 6usturoi
    4 catei
  • 7sare
    1 lingurita
  • 8piper
    0.5 lingurita
  • 9vin alb
    2 cani
  • 10rozmarin
    2 crengute de

Mod de preparare

slideshow
  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

Ai gatit reteta? Trimite o poza si primesti 300 de puncte KitchenShop!

Mod de preparare

  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

Cumpara ustensilele necesare pentru aceasta reteta

Oala inox, cu capac, 20cm/5,5L - Kitchen Craft
290 leiÎn stoc
Masina de tocat carne, 800 W - Zokura
390 leiÎn stoc
Mojar cu pistil, marmura, 10 cm - Westmark
152 leiÎn stoc
Ustensila tocat cu 2 lame, 17 cm - Westmark
80 leiÎn stoc

Recenzii (1)

5.00
(*)(*)(*)(*)(*)
1 recenzie
(*)(*)(*)(*)(*) (1)
(*)(*)(*)(*)( ) (0)
(*)(*)(*)( )( ) (0)
(*)(*)( )( )( ) (0)
(*)( )( )( )( ) (0)

Ai gătit rețeta?

Vrem sa aflam parerea ta!

Ai gatit reteta? Vrem sa aflam parerea ta!
( )( )( )( )( )
Toate
Apreciate
Gatite
gatesc.ro
Sidy
Chef
(*)(*)(*)(*)(*)
aug. 19, 09:16
Inedit
Nu am auzit de reteta aceasta, dar mi se pare foarte interesanta. Ma gandesc ca daca am fierbe piciorul de porc, noi nu am putea scoate mai usor interiorul lui si sa ramanem doar cu... Soriciul?
0
 | 
Raspunde

Intrebarile si raspunsurile bucatarilor

Ai nelamuriri? Pune o intrebare si poti primi raspunsuri de la alti bucatari.