Gatesc.ro - Bucataria pasionatilor de gatit

Fii parte din comunitatea bucătarilor Gatesc.ro ✅ Bucataria pasionatilor de gatit ➤ Descopera mii de retete culinare testate si atent selectate ➤

Pulpa de vitel marinata sub vid, in sos de rosii cu mix de legume, in vas de fonta

( )( )( )( )( ) (0)
 chef profile img

Cooking Art

854 retete postate

gatesc.co
Legend Chef
Pulpa de vitel marinata sub vid, in sos de rosii cu mix de legume, in vas de fonta
Prezentare
Ingrediente
Instructiuni

Pulpa de vitel marinata sub vid, in sos de rosii cu mix de legume, in vas de fonta

( )( )( )( )( ) (0)
chef profile img

Cooking Art

854 retete postate

gatesc.co
Legend Chef
Categorii:  Carne

Pregatire

30 minute

Preparare

2 ore

Favorita de

1 bucatari

Dificultate

Usoara

Pulpa de vitel marinata sub vid, in sos de soia si rosii si gatita lent in vas de fonta, alaturi de mix de legume, precum cartofi, morcov, telina si zucchini. Sanatos si foarte gustos, iar carnea are o aroma deosebita, datorita procesului eficient de marinare sub vid.

Pulpa de vitel marinata sub vid, in sos de rosii cu mix de legume, in vas de fonta

( )( )( )( )( ) ( 0 )
Categorii:  Carne

Pregatire

30 minute

Preparare

2 ore

Favorita de

1 bucatari

Dificultate

Usoara

Categorii:  Carne
Cooking Art
Legend Chef
gatesc.co

Prezentare

Pulpa de vitel marinata sub vid, in sos de soia si rosii si gatita lent in vas de fonta, alaturi de mix de legume, precum cartofi, morcov, telina si zucchini. Sanatos si foarte gustos, iar carnea are o aroma deosebita, datorita procesului eficient de marinare sub vid.

Ingrediente

Portii:
marinare
  • 1 kg pulpa de vitel
  • 1 lingurita sare
  • 0.5 lingurita piper
  • 30 ml sos de soia
  • 30 ml sos de rosii
  • 30 ml ulei de masline
  • 1 lingurita mix de ierburi aromatice
  • 1 lingurita chilli
  • 1pulpa de vitel
    1 kg
  • 2sare
    1 lingurita
  • 3piper
    0.5 lingurita
  • 4sos de soia
    30 ml
  • 5sos de rosii
    30 ml
  • 6ulei de masline
    30 ml
  • 7mix de ierburi aromatice
    1 lingurita
  • 8chilli
    1 lingurita
extra
  • 4 buc cartofi
  • 2 buc morcovi
  • 1 buc zucchini
  • 0.5 buc telina
  • 1cartofi
    4 buc
  • 2morcovi
    2 buc
  • 3zucchini
    1 buc
  • 4telina
    0.5 buc

Mod de preparare

slideshow
  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

  • Pasul 5
    terminat

  • Pasul 6
    terminat

Ai gatit reteta? Trimite o poza si primesti 300 de puncte KitchenShop!

Mod de preparare

  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

  • Pasul 5
    terminat

  • Pasul 6
    terminat

Cumpara ustensilele necesare pentru aceasta reteta

Cutit Santoku, 18cm, "TWIN Pollux" - Zwilling
320 leiÎn stoc
Pompa de vid, "FRESH & SAVE" - Zwilling
365 leiÎn stoc
Oala Cocotte fonta, 26cm/5,2L, Black - Staub
1390 leiÎn stoc
Dop cu pompa de vid - Kitchen Craft
45 leiÎn stoc
Aparat de vidat, 110W, Alb - Camry
450 leiÎn stoc
Aparat de vidat, 95W, Negru - Mesko
270 leiÎn stoc
Aparat de gatit Sous Vide, 1300W - Unold
535 leiÎn stoc

Recenzii (0)

0.00
( )( )( )( )( )
0 recenzii
(*)(*)(*)(*)(*) (0)
(*)(*)(*)(*)( ) (0)
(*)(*)(*)( )( ) (0)
(*)(*)( )( )( ) (0)
(*)( )( )( )( ) (0)

Ai gătit rețeta?

Vrem sa aflam parerea ta!

Ai gatit reteta? Vrem sa aflam parerea ta!
( )( )( )( )( )

Intrebarile si raspunsurile bucatarilor

Ai nelamuriri? Pune o intrebare si poti primi raspunsuri de la alti bucatari.