Gatesc.ro - Bucataria pasionatilor de gatit

Fii parte din comunitatea bucătarilor Gatesc.ro ✅ Bucataria pasionatilor de gatit ➤ Descopera mii de retete culinare testate si atent selectate ➤

Taitei Dan Dan

( )( )( )( )( ) (0)
 chef profile img

food therapy

2257 retete postate

gatesc.co
Legend Chef
Taitei Dan Dan
Prezentare
Ingrediente
Instructiuni

Taitei Dan Dan

( )( )( )( )( ) (0)
chef profile img

food therapy

2257 retete postate

gatesc.co
Legend Chef

Pregatire

20 minute

Preparare

15 minute

Favorita de

0 bucatari

Dificultate

Medie

Preparat din bucataria chinezeasca, provincia Sichuan, ce consta din taitei, carne si frunze de spanac, invelite de un sos cremos, picant si aromat.

Taitei Dan Dan

( )( )( )( )( ) ( 0 )

Pregatire

20 minute

Preparare

15 minute

Favorita de

0 bucatari

Dificultate

Medie

food therapy
Legend Chef
gatesc.co

Prezentare

Preparat din bucataria chinezeasca, provincia Sichuan, ce consta din taitei, carne si frunze de spanac, invelite de un sos cremos, picant si aromat.

Ingrediente

Portii:
Carne
  • 0.5 lingura ulei
  • 300 gr carne tocata de porc
  • 2 lingurite sos Hoisin
  • 1 lingurita sos de soia
  • 2 lingurite vin de orez Shaoxing
  • 0.5 lingurita condiment 5 spice
  • dupa gust sare
  • 1ulei
    0.5 lingura
  • 2carne tocata de porc
    300 gr
  • 3sos Hoisin
    2 lingurite
  • 4sos de soia
    1 lingurita
  • 5vin de orez Shaoxing
    2 lingurite
  • 6condiment 5 spice
    0.5 lingurita
  • 7sare
    dupa gust
Sos Dan daN
  • 30 gr pasta de susan
  • 30 ml ulei aromatizat
  • 0.5 lingurita coriandru macinat
  • dupa gust piper macinat
  • dupa gust sare
  • 2 lingurite zahar
  • 0.25 lingurita piper Sichuan
  • 0.5 lingurita condiment 5 spice
  • 35 ml sos de soia
  • 2 catei usturoi
  • 10 gr ghimbir
  • 1pasta de susan
    30 gr
  • 2ulei aromatizat
    30 ml
  • 3coriandru macinat
    0.5 lingurita
  • 4piper macinat
    dupa gust
  • 5sare
    dupa gust
  • 6zahar
    2 lingurite
  • 7piper Sichuan
    0.25 lingurita
  • 8condiment 5 spice
    0.5 lingurita
  • 9sos de soia
    35 ml
  • 10usturoi
    2 catei
  • 11ghimbir
    10 gr
Asamblare
  • 2 l apa
  • dupa gust sare
  • 160 gr taitei
  • 200 gr baby spanac
  • 2 buc ceapa verde
  • 1apa
    2 l
  • 2sare
    dupa gust
  • 3taitei
    160 gr
  • 4baby spanac
    200 gr
  • 5ceapa verde
    2 buc

Mod de preparare

slideshow
  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

  • Pasul 5
    terminat

  • Pasul 6
    terminat

  • Pasul 7
    terminat

  • Pasul 8
    terminat

  • Pasul 9
    terminat

  • Pasul 10
    terminat

  • Pasul 11
    terminat

  • Pasul 12
    terminat

  • Pasul 13
    terminat

  • Pasul 14
    terminat

  • Pasul 15
    terminat

Ai gatit reteta? Trimite o poza si primesti 300 de puncte KitchenShop!

Mod de preparare

  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

  • Pasul 5
    terminat

  • Pasul 6
    terminat

  • Pasul 7
    terminat

  • Pasul 8
    terminat

  • Pasul 9
    terminat

  • Pasul 10
    terminat

  • Pasul 11
    terminat

  • Pasul 12
    terminat

  • Pasul 13
    terminat

  • Pasul 14
    terminat

  • Pasul 15
    terminat

Cumpara ustensilele necesare pentru aceasta reteta

Spumiera friteuza, inox, 43,5 cm - de Buyer
174 leiÎn stoc
Tigaie wok, otel-carbon, 25 cm - Kitchen Craft
148 leiÎn stoc
Set betisoare chinezesti, 10 piese - Zwilling
260 leiÎn stoc
Set betisoare chinezesti, 5 piese - Zwilling
180 leiÎn stoc
Pipeta pentru sos, inox - Kitchen Craft
88 leiÎn stoc
Bol pentru sos, melamina, 8cm, Alb - LAVA
28 leiÎn stoc
Bol pentru sos, melamina, 7,1cm, Alb - LAVA
14 leiÎn stoc

Recenzii (0)

0.00
( )( )( )( )( )
0 recenzii
(*)(*)(*)(*)(*) (0)
(*)(*)(*)(*)( ) (0)
(*)(*)(*)( )( ) (0)
(*)(*)( )( )( ) (0)
(*)( )( )( )( ) (0)

Ai gătit rețeta?

Vrem sa aflam parerea ta!

Ai gatit reteta? Vrem sa aflam parerea ta!
( )( )( )( )( )

Intrebarile si raspunsurile bucatarilor

Ai nelamuriri? Pune o intrebare si poti primi raspunsuri de la alti bucatari.