Gatesc.ro - Bucataria pasionatilor de gatit

Fii parte din comunitatea bucătarilor Gatesc.ro ✅ Bucataria pasionatilor de gatit ➤ Descopera mii de retete culinare testate si atent selectate ➤

Salata de primavara cu cartofi si oua de rata

( )( )( )( )( ) (0)
 chef profile img

Vasilica Burcea

213 retete postate

gatesc.co
Bucatar pasionat
Salata de primavara cu cartofi si oua de rata
Prezentare
Ingrediente
Instructiuni

Salata de primavara cu cartofi si oua de rata

( )( )( )( )( ) (0)
chef profile img

Vasilica Burcea

213 retete postate

gatesc.co
Bucatar pasionat

Pregatire

10 minute

Preparare

30 minute

Favorita de

0 bucatari

Dificultate

Usoara

Salata usoara de primavara.

Salata de primavara cu cartofi si oua de rata

( )( )( )( )( ) ( 0 )

Pregatire

10 minute

Preparare

30 minute

Favorita de

0 bucatari

Dificultate

Usoara

Vasilica Burcea
Bucatar pasionat
gatesc.co

Prezentare

Salata usoara de primavara.

Ingrediente

Portii:
  • 1 legatura salata verde
  • 250 gr spanac
  • 4 buc oua de rata
  • 4 buc cartofi
  • 4 crengute de marar
  • 2 linguri otet balsamic
  • 3 linguri ulei de masline
  • 1.5 lingurite sare
  • 0.5 lingurita piper
  • 1salata verde
    1 legatura
  • 2spanac
    250 gr
  • 3oua de rata
    4 buc
  • 4cartofi
    4 buc
  • 5marar
    4 crengute de
  • 6otet balsamic
    2 linguri
  • 7ulei de masline
    3 linguri
  • 8sare
    1.5 lingurite
  • 9piper
    0.5 lingurita

Mod de preparare

slideshow
  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

Ai gatit reteta? Trimite o poza si primesti 300 de puncte KitchenShop!

Mod de preparare

  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

Cumpara ustensilele necesare pentru aceasta reteta

Recenzii (0)

0.00
( )( )( )( )( )
0 recenzii
(*)(*)(*)(*)(*) (0)
(*)(*)(*)(*)( ) (0)
(*)(*)(*)( )( ) (0)
(*)(*)( )( )( ) (0)
(*)( )( )( )( ) (0)

Ai gătit rețeta?

Vrem sa aflam parerea ta!

Ai gatit reteta? Vrem sa aflam parerea ta!
( )( )( )( )( )

Intrebarile si raspunsurile bucatarilor

Ai nelamuriri? Pune o intrebare si poti primi raspunsuri de la alti bucatari.