Gatesc.ro - Bucataria pasionatilor de gatit

Fii parte din comunitatea bucătarilor Gatesc.ro ✅ Bucataria pasionatilor de gatit ➤ Descopera mii de retete culinare testate si atent selectate ➤

Supa frantuzeasca de ceapa cu paine prajita, branza si ierburi aromatice - By KitchenAid

(*)(*)(*)(*)(*) (1)
 chef profile img

KitchenAid

332 retete postate

gatesc.co
Chef
Supa frantuzeasca de ceapa cu paine prajita, branza si ierburi aromatice - By KitchenAid
Prezentare
Ingrediente
Instructiuni

Supa frantuzeasca de ceapa cu paine prajita, branza si ierburi aromatice - By KitchenAid

(*)(*)(*)(*)(*) (1)
chef profile img

KitchenAid

332 retete postate

gatesc.co
Chef

Pregatire

10 minute

Preparare

40 minute

Favorita de

4 bucatari

Dificultate

Medie

Aceasta reteta clasica frantuzeasca este copioasa intr-o zi friguroasa de iarna. Pentru o variatiune interesanta, foloseste ceapa rosie si inlocuieste o parte din supa cu vin rosu. Aromatizeaza cu rozmarin in loc de cimbru.

Supa frantuzeasca de ceapa cu paine prajita, branza si ierburi aromatice - By KitchenAid

(*)(*)(*)(*)(*) ( 1 )

Pregatire

10 minute

Preparare

40 minute

Favorita de

4 bucatari

Dificultate

Medie

Prezentare

Aceasta reteta clasica frantuzeasca este copioasa intr-o zi friguroasa de iarna. Pentru o variatiune interesanta, foloseste ceapa rosie si inlocuieste o parte din supa cu vin rosu. Aromatizeaza cu rozmarin in loc de cimbru.

Ingrediente

Portii:
Supa de ceapa
  • dupa gust piper negru
  • dupa gust sare
  • 1 lingura cimbru
  • 750 ml supa de vita
  • 2 linguri faina
  • 4 linguri unt
  • 750 gr ceapa
  • 1piper negru
    dupa gust
  • 2sare
    dupa gust
  • 3cimbru
    1 lingura
  • 4supa de vita
    750 ml
  • 5faina
    2 linguri
  • 6unt
    4 linguri
  • 7ceapa
    750 gr
Painea prajita cu branza si ierburi aromatice
  • 60 gr branza Gruyere
  • 1 lingura patrunjel
  • 1 lingurita usturoi
  • 1 lingura salota
  • 4 buc paine bagheta
  • 1 lingura arpagic
  • 4 linguri unt
  • 1branza Gruyere
    60 gr
  • 2patrunjel
    1 lingura
  • 3usturoi
    1 lingurita
  • 4salota
    1 lingura
  • 5paine bagheta
    4 buc
  • 6arpagic
    1 lingura
  • 7unt
    4 linguri

Mod de preparare

slideshow
  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 1
    terminat

Ai gatit reteta? Trimite o poza si primesti 300 de puncte KitchenShop!

Mod de preparare

  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 1
    terminat

Cumpara ustensilele necesare pentru aceasta reteta

Tigaie cu capac 24 cm - Vitesse
160 leiÎn stoc
Cratita aluminiu, 16cm/1,3L - AMT Gastroguss
290 leiÎn stoc
Cratita aluminiu, 24cm/5,2L - AMT Gastroguss
415 leiÎn stoc
Accesoriu pentru feliat si razuit - KitchenAid
530 leiÎn stoc

Imagini de la bucatari

https://gatesc-11d8c.kxcdn.com/425bf51b-a1b8-4752-8895-7a3df6b3b1f2.jpg
(*)(*)(*)(*)(*)
gatesc.ro Ama11lia
Bucatar amator gatesc.co

Recenzii (1)

5.00
(*)(*)(*)(*)(*)
1 recenzie
(*)(*)(*)(*)(*) (1)
(*)(*)(*)(*)( ) (0)
(*)(*)(*)( )( ) (0)
(*)(*)( )( )( ) (0)
(*)( )( )( )( ) (0)

Ai gătit rețeta?

Vrem sa aflam parerea ta!

Ai gatit reteta? Vrem sa aflam parerea ta!
( )( )( )( )( )
Toate
Apreciate
Gatite
gatesc.ro
Ama11lia
Bucatar amator
(*)(*)(*)(*)(*)
mai 23, 12:03
Deliciu  |  Reteta gatita
0
 | 
Raspunde

Intrebarile si raspunsurile bucatarilor

Ai nelamuriri? Pune o intrebare si poti primi raspunsuri de la alti bucatari.