Gatesc.ro - Bucataria pasionatilor de gatit

Fii parte din comunitatea bucătarilor Gatesc.ro ✅ Bucataria pasionatilor de gatit ➤ Descopera mii de retete culinare testate si atent selectate ➤

Osso Bucco in vin rosu si risotto cu sofran

( )( )( )( )( ) (0)
 chef profile img

KitchenShop

471 retete postate

gatesc.co
Bucatar pasionat
Osso Bucco in vin rosu si risotto cu sofran
Prezentare
Ingrediente
Instructiuni

Osso Bucco in vin rosu si risotto cu sofran

( )( )( )( )( ) (0)
chef profile img

KitchenShop

471 retete postate

gatesc.co
Bucatar pasionat

Pregatire

30 minute

Preparare

4 ore

Favorita de

0 bucatari

Dificultate

Ridicata

Aceasta reteta clasica italiana este perfecta pentru iarna. O bucata de carne gatita lent, ce se topeste in gura. Se serveste cu risotto cremos, cu sofran.

Osso Bucco in vin rosu si risotto cu sofran

( )( )( )( )( ) ( 0 )

Pregatire

30 minute

Preparare

4 ore

Favorita de

0 bucatari

Dificultate

Ridicata

KitchenShop
Bucatar pasionat
gatesc.co

Prezentare

Aceasta reteta clasica italiana este perfecta pentru iarna. O bucata de carne gatita lent, ce se topeste in gura. Se serveste cu risotto cremos, cu sofran.

Ingrediente

Portii:
friptura
  • 500 gr rasol de vita
  • 2 linguri ulei de masline
  • dupa gust sare
  • dupa gust piper
  • 2 buc ceapa
  • 3 buc tija telina apio
  • 2 buc morcovi
  • 3 catei usturoi
  • 1 lingura rozmarin
  • 250 ml vin rosu
  • 600 ml supa de vita
  • 1rasol de vita
    500 gr
  • 2ulei de masline
    2 linguri
  • 3sare
    dupa gust
  • 4piper
    dupa gust
  • 5ceapa
    2 buc
  • 6tija telina apio
    3 buc
  • 7morcovi
    2 buc
  • 8usturoi
    3 catei
  • 9rozmarin
    1 lingura
  • 10vin rosu
    250 ml
  • 11supa de vita
    600 ml
risotto
  • 2 linguri ulei de masline
  • 2 catei usturoi
  • 1 buc ceapa
  • 2 buc tija telina apio
  • 200 gr orez pentru risotto
  • 200 ml vin alb
  • 700 ml supa de legume
  • 30 gr unt
  • 60 gr parmezan
  • dupa gust sare
  • dupa gust piper
  • 1ulei de masline
    2 linguri
  • 2usturoi
    2 catei
  • 3ceapa
    1 buc
  • 4tija telina apio
    2 buc
  • 5orez pentru risotto
    200 gr
  • 6vin alb
    200 ml
  • 7supa de legume
    700 ml
  • 8unt
    30 gr
  • 9parmezan
    60 gr
  • 10sare
    dupa gust
  • 11piper
    dupa gust

Mod de preparare

slideshow
  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

  • Pasul 5
    terminat

  • Pasul 6
    terminat

  • Pasul 7
    terminat

  • Pasul 8
    terminat

  • Pasul 9
    terminat

  • Pasul 10
    terminat

Ai gatit reteta? Trimite o poza si primesti 300 de puncte KitchenShop!

Mod de preparare

  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

  • Pasul 5
    terminat

  • Pasul 6
    terminat

  • Pasul 7
    terminat

  • Pasul 8
    terminat

  • Pasul 9
    terminat

  • Pasul 10
    terminat

Cumpara ustensilele necesare pentru aceasta reteta

Rasnita pentru sare, 16 cm, "Vittel" - Peugeot
179 leiÎn stoc
Polonic, inox, 31 cm - Kitchen Craft
49 leiÎn stoc
Razatoare parmezan, inox - Kitchen Craft
172 leiÎn stoc

Recenzii (0)

0.00
( )( )( )( )( )
0 recenzii
(*)(*)(*)(*)(*) (0)
(*)(*)(*)(*)( ) (0)
(*)(*)(*)( )( ) (0)
(*)(*)( )( )( ) (0)
(*)( )( )( )( ) (0)

Ai gătit rețeta?

Vrem sa aflam parerea ta!

Ai gatit reteta? Vrem sa aflam parerea ta!
( )( )( )( )( )

Intrebarile si raspunsurile bucatarilor

Ai nelamuriri? Pune o intrebare si poti primi raspunsuri de la alti bucatari.