104 retete postate
104 retete postate
Pregatire
30 minute
Preparare
40 minute
Favorita de
6 bucatari
Dificultate
Medie
luni | marți | miercuri | joi | vineri | sâmbătă | duminică |
---|---|---|---|---|---|---|
Momentul zilei
mic dejunpranzcinagustarePregatire
30 minute
Preparare
40 minute
Favorita de
6 bucatari
Dificultate
Medie
luni | marți | miercuri | joi | vineri | sâmbătă | duminică |
---|---|---|---|---|---|---|
Momentul zilei
mic dejunpranzcinagustareMai intai, se pregatesc ingredientele. Se curata ceapa si se taie in cubulete mici.
Mai intai, se pregatesc ingredientele. Se curata ceapa si se taie in cubulete mici.
Usturoiul se curata de coaja si se toaca la cutit. Nu trebuie sa fie foarte marunt.
Usturoiul se curata de coaja si se toaca la cutit. Nu trebuie sa fie foarte marunt.
Prazul se taie pe jumatate, pe lungime, se spala bine de impuritati, apoi se toaca fideluta.
Prazul se taie pe jumatate, pe lungime, se spala bine de impuritati, apoi se toaca fideluta.
Se pune uleiul de masline la incins, in cratita si se adauga ceapa impreuna cu prazul. Se calesc 5 minute, la foc mic, doar sa se inmoaie, nu cumva sa ardeti ceapa!
Se pune uleiul de masline la incins, in cratita si se adauga ceapa impreuna cu prazul. Se calesc 5 minute, la foc mic, doar sa se inmoaie, nu cumva sa ardeti ceapa!
Apoi, se adauga usturoiul si cimbrul si se calesc impreuna 15 minute, la foc mic.
Apoi, se adauga usturoiul si cimbrul si se calesc impreuna 15 minute, la foc mic.
Intre timp, se curata cartofii si se taie cuburi mici. Se pun in cratita, impreuna cu supa de pui. Se fierbe supa timp de 25 de minute.
Intre timp, se curata cartofii si se taie cuburi mici. Se pun in cratita, impreuna cu supa de pui. Se fierbe supa timp de 25 de minute.
Dupa aceste interval, se adauga smantana pentru gatit, sare si piper. Se amesteca bine si se opreste focul. Se lasa 10 minute la odihnit, sa nu fie foarte fierbinte atunci cand o blendam.
Dupa aceste interval, se adauga smantana pentru gatit, sare si piper. Se amesteca bine si se opreste focul. Se lasa 10 minute la odihnit, sa nu fie foarte fierbinte atunci cand o blendam.
Se blendeaza supa, cu ajutorul blenderului vertical.
Se blendeaza supa, cu ajutorul blenderului vertical.
La final, se toaca marunt legatura de patrunjel si se adauga in supa.
La final, se toaca marunt legatura de patrunjel si se adauga in supa.
Crutoane: painea se taie felii, apoi bastonase, dupa care se taie in cuburi.
Crutoane: painea se taie felii, apoi bastonase, dupa care se taie in cuburi.
Se pun 2 linguri de ulei de masline la incins, apoi se adauga painea. Se rumenesc crutoanele, la foc, amestecandu-le din cand in cand. Cu cat prajirea este mai lenta, cu atat devin mai tari si nu se inmoaie repede in supa.
Se pun 2 linguri de ulei de masline la incins, apoi se adauga painea. Se rumenesc crutoanele, la foc, amestecandu-le din cand in cand. Cu cat prajirea este mai lenta, cu atat devin mai tari si nu se inmoaie repede in supa.
Se serveste supa cu crutoane si extra patrunjel.
Se serveste supa cu crutoane si extra patrunjel.
Ai gatit reteta? Trimite o poza si primesti 300 de puncte KitchenShop!
Mai intai, se pregatesc ingredientele. Se curata ceapa si se taie in cubulete mici.
Mai intai, se pregatesc ingredientele. Se curata ceapa si se taie in cubulete mici.
Usturoiul se curata de coaja si se toaca la cutit. Nu trebuie sa fie foarte marunt.
Usturoiul se curata de coaja si se toaca la cutit. Nu trebuie sa fie foarte marunt.
Prazul se taie pe jumatate, pe lungime, se spala bine de impuritati, apoi se toaca fideluta.
Prazul se taie pe jumatate, pe lungime, se spala bine de impuritati, apoi se toaca fideluta.
Se pune uleiul de masline la incins, in cratita si se adauga ceapa impreuna cu prazul. Se calesc 5 minute, la foc mic, doar sa se inmoaie, nu cumva sa ardeti ceapa!
Se pune uleiul de masline la incins, in cratita si se adauga ceapa impreuna cu prazul. Se calesc 5 minute, la foc mic, doar sa se inmoaie, nu cumva sa ardeti ceapa!
Apoi, se adauga usturoiul si cimbrul si se calesc impreuna 15 minute, la foc mic.
Apoi, se adauga usturoiul si cimbrul si se calesc impreuna 15 minute, la foc mic.
Intre timp, se curata cartofii si se taie cuburi mici. Se pun in cratita, impreuna cu supa de pui. Se fierbe supa timp de 25 de minute.
Intre timp, se curata cartofii si se taie cuburi mici. Se pun in cratita, impreuna cu supa de pui. Se fierbe supa timp de 25 de minute.
Dupa aceste interval, se adauga smantana pentru gatit, sare si piper. Se amesteca bine si se opreste focul. Se lasa 10 minute la odihnit, sa nu fie foarte fierbinte atunci cand o blendam.
Dupa aceste interval, se adauga smantana pentru gatit, sare si piper. Se amesteca bine si se opreste focul. Se lasa 10 minute la odihnit, sa nu fie foarte fierbinte atunci cand o blendam.
Se blendeaza supa, cu ajutorul blenderului vertical.
Se blendeaza supa, cu ajutorul blenderului vertical.
La final, se toaca marunt legatura de patrunjel si se adauga in supa.
La final, se toaca marunt legatura de patrunjel si se adauga in supa.
Crutoane: painea se taie felii, apoi bastonase, dupa care se taie in cuburi.
Crutoane: painea se taie felii, apoi bastonase, dupa care se taie in cuburi.
Se pun 2 linguri de ulei de masline la incins, apoi se adauga painea. Se rumenesc crutoanele, la foc, amestecandu-le din cand in cand. Cu cat prajirea este mai lenta, cu atat devin mai tari si nu se inmoaie repede in supa.
Se pun 2 linguri de ulei de masline la incins, apoi se adauga painea. Se rumenesc crutoanele, la foc, amestecandu-le din cand in cand. Cu cat prajirea este mai lenta, cu atat devin mai tari si nu se inmoaie repede in supa.
Se serveste supa cu crutoane si extra patrunjel.
Se serveste supa cu crutoane si extra patrunjel.
Ai nelamuriri? Pune o intrebare si poti primi raspunsuri de la alti bucatari.
Ai gătit rețeta?
Vrem sa aflam parerea ta!
Ai gatit reteta? Vrem sa aflam parerea ta!