Gatesc.ro - Bucataria pasionatilor de gatit

Fii parte din comunitatea bucătarilor Gatesc.ro ✅ Bucataria pasionatilor de gatit ➤ Descopera mii de retete culinare testate si atent selectate ➤

Supa frantuzeasca de ceapa

( )( )( )( )( ) (0)
 chef profile img

food therapy

2343 retete postate

gatesc.co
Legend Chef
Supa frantuzeasca de ceapa
Prezentare
Ingrediente
Instructiuni

Supa frantuzeasca de ceapa

( )( )( )( )( ) (0)
chef profile img

food therapy

2343 retete postate

gatesc.co
Legend Chef

Pregatire

20 minute

Preparare

1 ora 10 minute

Favorita de

0 bucatari

Dificultate

Medie

Supa de ceapa este un preparat clasic, din bucataria franceza. Asa dupa cum ii spune si numele, ingredientul principal este ceapa. Ceapa este mai intai caramelizata si apoi fiarta in vin si supa de vita. Cremozitatea supei este ajustata cu faina. Supa se serveste cu felii de bagheta si branza, rumenite la grill.

Supa frantuzeasca de ceapa

( )( )( )( )( ) ( 0 )

Pregatire

20 minute

Preparare

1 ora 10 minute

Favorita de

0 bucatari

Dificultate

Medie

Prezentare

Supa de ceapa este un preparat clasic, din bucataria franceza. Asa dupa cum ii spune si numele, ingredientul principal este ceapa. Ceapa este mai intai caramelizata si apoi fiarta in vin si supa de vita. Cremozitatea supei este ajustata cu faina. Supa se serveste cu felii de bagheta si branza, rumenite la grill.

Ingrediente

Portii:
Supa de ceapa
  • 1.35 kg ceapa
  • 60 gr unt
  • dupa gust sare
  • 250 ml vin alb sec
  • 15 ml vin alb dulce
  • 1 lingura faina
  • 2 l supa de vita
  • dupa gust piper macinat
  • 1ceapa
    1.35 kg
  • 2unt
    60 gr
  • 3sare
    dupa gust
  • 4vin alb sec
    250 ml
  • 5vin alb dulce
    15 ml
  • 6faina
    1 lingura
  • 7supa de vita
    2 l
  • 8piper macinat
    dupa gust
Servire
  • dupa gust paine bagheta
  • dupa gust branza Gruyere
  • 1paine bagheta
    dupa gust
  • 2branza Gruyere
    dupa gust

Mod de preparare

slideshow
  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

  • Pasul 5
    terminat

  • Pasul 6
    terminat

  • Pasul 7
    terminat

  • Pasul 8
    terminat

  • Pasul 9
    terminat

  • Pasul 10
    terminat

  • Pasul 11
    terminat

  • Pasul 12
    terminat

  • Pasul 13
    terminat

Ai gatit reteta? Trimite o poza si primesti 300 de puncte KitchenShop!

Mod de preparare

  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

  • Pasul 5
    terminat

  • Pasul 6
    terminat

  • Pasul 7
    terminat

  • Pasul 8
    terminat

  • Pasul 9
    terminat

  • Pasul 10
    terminat

  • Pasul 11
    terminat

  • Pasul 12
    terminat

  • Pasul 13
    terminat

Cumpara ustensilele necesare pentru aceasta reteta

Polonic inox, 28 cm - de Buyer
38 leiÎn stoc
Bol supa, melamina, 14 cm - Viejo Valle
42 leiÎn stoc
Lingura supa, inox, "Windsor" - Grunwerg
12 leiÎn stoc
Set tacamuri 113 piese, inox, "Siena" - Monix
1490 leiÎn stoc

Recenzii (0)

0.00
( )( )( )( )( )
0 recenzii
(*)(*)(*)(*)(*) (0)
(*)(*)(*)(*)( ) (0)
(*)(*)(*)( )( ) (0)
(*)(*)( )( )( ) (0)
(*)( )( )( )( ) (0)

Ai gătit rețeta?

Vrem sa aflam parerea ta!

Ai gatit reteta? Vrem sa aflam parerea ta!
( )( )( )( )( )

Intrebarile si raspunsurile bucatarilor

Ai nelamuriri? Pune o intrebare si poti primi raspunsuri de la alti bucatari.