Gatesc.ro - Bucataria pasionatilor de gatit

Fii parte din comunitatea bucătarilor Gatesc.ro ✅ Bucataria pasionatilor de gatit ➤ Descopera mii de retete culinare testate si atent selectate ➤

Ciolomada, salata ungureasca de muraturi

( )( )( )( )( ) (0)
 chef profile img

Emilia gateste

947 retete postate

gatesc.co
Legend Chef
Ciolomada, salata ungureasca de muraturi
Prezentare
Ingrediente
Instructiuni

Ciolomada, salata ungureasca de muraturi

( )( )( )( )( ) (0)
chef profile img

Emilia gateste

947 retete postate

gatesc.co
Legend Chef

Pregatire

1 ora

Preparare

1 ora

Favorita de

1 bucatari

Dificultate

Ridicata

Salata de muraturi cu de toate, maruntite si usor de pregatit? Da, se poate cu aceasta salata ungureasca, Ciolomada. Mie mi-au iesit din cantitatile mentionate in reteta 5 borcane de 800 g.

Ciolomada, salata ungureasca de muraturi

( )( )( )( )( ) ( 0 )

Pregatire

1 ora

Preparare

1 ora

Favorita de

1 bucatari

Dificultate

Ridicata

Prezentare

Salata de muraturi cu de toate, maruntite si usor de pregatit? Da, se poate cu aceasta salata ungureasca, Ciolomada. Mie mi-au iesit din cantitatile mentionate in reteta 5 borcane de 800 g.

Ingrediente

Portii:
  • 1 buc varza
  • 45 gr sare
  • 2 buc ardei gras
  • 1 buc ardei kapia
  • 300 gr ceapa
  • 700 gr castraveti
  • 3 buc morcovi
  • 2 buc hrean
  • 0.5 buc ardei iute
  • 30 gr zahar
  • 1 lingurita boabe de mustar
  • 1 lingurita piper boabe
  • 200 ml otet alb
  • 250 gr apa
  • dupa gust marar uscat
  • 1varza
    1 buc
  • 2sare
    45 gr
  • 3ardei gras
    2 buc
  • 4ardei kapia
    1 buc
  • 5ceapa
    300 gr
  • 6castraveti
    700 gr
  • 7morcovi
    3 buc
  • 8hrean
    2 buc
  • 9ardei iute
    0.5 buc
  • 10zahar
    30 gr
  • 11boabe de mustar
    1 lingurita
  • 12piper boabe
    1 lingurita
  • 13otet alb
    200 ml
  • 14apa
    250 gr
  • 15marar uscat
    dupa gust

Mod de preparare

slideshow
  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

  • Pasul 5
    terminat

  • Pasul 6
    terminat

  • Pasul 7
    terminat

  • Pasul 8
    terminat

Ai gatit reteta? Trimite o poza si primesti 300 de puncte KitchenShop!

Mod de preparare

  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

  • Pasul 5
    terminat

  • Pasul 6
    terminat

  • Pasul 7
    terminat

  • Pasul 8
    terminat

Cumpara ustensilele necesare pentru aceasta reteta

Mandolina, inox - Benriner
298 leiÎn stoc
Borcan sticla, 750ml - Kitchen Craft
34 leiÎn stoc
Palnie, inox, 13 cm - Westmark
75 leiÎn stoc
Palnie pentru gem, 13,5 cm, inox - de Buyer
175 leiÎn stoc
Set 2 palnii pliabile, silicon - Westmark
65 leiÎn stoc
Cutit Nakiri, 17cm, "ZWILLING Pro" - Zwilling
530 leiÎn stoc
Cutit Shotoh 9 cm 6000MCT - Miyabi
995 leiÎn stoc
Cutit Gyutoh 24 cm 6000MCT - Miyabi
1950 leiÎn stoc
Cutit Nakiri 16,5 cm, 800DP - Miyabi
1390 leiÎn stoc
Mandolina cu lama in V, 40 x 14 x 15 cm - OXO
245 leiÎn stoc
Solnita, ceramica, 11cm, Truffle - Emile Henry
130 leiÎn stoc

Recenzii (0)

0.00
( )( )( )( )( )
0 recenzii
(*)(*)(*)(*)(*) (0)
(*)(*)(*)(*)( ) (0)
(*)(*)(*)( )( ) (0)
(*)(*)( )( )( ) (0)
(*)( )( )( )( ) (0)

Ai gătit rețeta?

Vrem sa aflam parerea ta!

Ai gatit reteta? Vrem sa aflam parerea ta!
( )( )( )( )( )

Intrebarile si raspunsurile bucatarilor

Ai nelamuriri? Pune o intrebare si poti primi raspunsuri de la alti bucatari.