Gatesc.ro - Bucataria pasionatilor de gatit

Fii parte din comunitatea bucătarilor Gatesc.ro ✅ Bucataria pasionatilor de gatit ➤ Descopera mii de retete culinare testate si atent selectate ➤

Legume coapte la friteuza cu aer cald

( )( )( )( )( ) (0)
 chef profile img

food therapy

2272 retete postate

gatesc.co
Legend Chef
Legume coapte la friteuza cu aer cald
Prezentare
Ingrediente
Instructiuni

Legume coapte la friteuza cu aer cald

( )( )( )( )( ) (0)
chef profile img

food therapy

2272 retete postate

gatesc.co
Legend Chef

Pregatire

25 minute

Preparare

23 minute

Favorita de

0 bucatari

Dificultate

Medie

Garnitura perfecta pentru orice friptura sau o minunata salata de legume pentru zilele de post si nu numai. Legumele taiate in bucati presarate cu boia afumata, usturoi pudra, ierburi de provence, sare si piper si stropite cu suc de lamaie si ulei sunt coapte la friteuza cu aer cald, pana incep sa sa se caramelizeze. Un preparat colorat, aromat si gustos pentru o masa bogata in fibre si vitamine.

Legume coapte la friteuza cu aer cald

( )( )( )( )( ) ( 0 )

Pregatire

25 minute

Preparare

23 minute

Favorita de

0 bucatari

Dificultate

Medie

food therapy
Legend Chef
gatesc.co

Prezentare

Garnitura perfecta pentru orice friptura sau o minunata salata de legume pentru zilele de post si nu numai. Legumele taiate in bucati presarate cu boia afumata, usturoi pudra, ierburi de provence, sare si piper si stropite cu suc de lamaie si ulei sunt coapte la friteuza cu aer cald, pana incep sa sa se caramelizeze. Un preparat colorat, aromat si gustos pentru o masa bogata in fibre si vitamine.

Ingrediente

Portii:
  • 1 buc ardei gras rosu
  • 1 buc ardei gras galben
  • 1 buc dovlecei
  • 1 buc ceapa rosie
  • 250 gr broccoli
  • dupa gust sare
  • dupa gust piper macinat
  • 1 lingurita usturoi pudra
  • 1 lingurita boia afumata
  • 0.25 lingurita fulgi de ardei iute
  • 1 lingurita ierburi de Provence
  • 30 ml suc de lamaie
  • 25 ml ulei
  • 1ardei gras rosu
    1 buc
  • 2ardei gras galben
    1 buc
  • 3dovlecei
    1 buc
  • 4ceapa rosie
    1 buc
  • 5broccoli
    250 gr
  • 6sare
    dupa gust
  • 7piper macinat
    dupa gust
  • 8usturoi pudra
    1 lingurita
  • 9boia afumata
    1 lingurita
  • 10fulgi de ardei iute
    0.25 lingurita
  • 11ierburi de Provence
    1 lingurita
  • 12suc de lamaie
    30 ml
  • 13ulei
    25 ml

Mod de preparare

slideshow
  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

  • Pasul 5
    terminat

  • Pasul 6
    terminat

  • Pasul 7
    terminat

  • Pasul 8
    terminat

  • Pasul 9
    terminat

  • Pasul 10
    terminat

  • Pasul 11
    terminat

  • Pasul 12
    terminat

Ai gatit reteta? Trimite o poza si primesti 300 de puncte KitchenShop!

Mod de preparare

  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

  • Pasul 5
    terminat

  • Pasul 6
    terminat

  • Pasul 7
    terminat

  • Pasul 8
    terminat

  • Pasul 9
    terminat

  • Pasul 10
    terminat

  • Pasul 11
    terminat

  • Pasul 12
    terminat

Cumpara ustensilele necesare pentru aceasta reteta

Recenzii (0)

0.00
( )( )( )( )( )
0 recenzii
(*)(*)(*)(*)(*) (0)
(*)(*)(*)(*)( ) (0)
(*)(*)(*)( )( ) (0)
(*)(*)( )( )( ) (0)
(*)( )( )( )( ) (0)

Ai gătit rețeta?

Vrem sa aflam parerea ta!

Ai gatit reteta? Vrem sa aflam parerea ta!
( )( )( )( )( )

Intrebarile si raspunsurile bucatarilor

Ai nelamuriri? Pune o intrebare si poti primi raspunsuri de la alti bucatari.