Gatesc.ro - Bucataria pasionatilor de gatit

Fii parte din comunitatea bucătarilor Gatesc.ro ✅ Bucataria pasionatilor de gatit ➤ Descopera mii de retete culinare testate si atent selectate ➤

Caras prajit in crusta de malai

( )( )( )( )( ) (0)
 chef profile img

Angy

232 retete postate

gatesc.co
Mini Chef
Caras prajit in crusta de malai
Prezentare
Ingrediente
Instructiuni

Caras prajit in crusta de malai

( )( )( )( )( ) (0)
chef profile img

Angy

232 retete postate

gatesc.co
Mini Chef

Pregatire

30 minute

Preparare

20 minute

Favorita de

1 bucatari

Dificultate

Medie

Carnea carasului este foarte dulce si gustoasa, insa dezavantajul lui este faptul ca are foarte multe oase.

Caras prajit in crusta de malai

( )( )( )( )( ) ( 0 )

Pregatire

30 minute

Preparare

20 minute

Favorita de

1 bucatari

Dificultate

Medie

Angy
Mini Chef
gatesc.co

Prezentare

Carnea carasului este foarte dulce si gustoasa, insa dezavantajul lui este faptul ca are foarte multe oase.

Ingrediente

Portii:
  • 4 buc peste caras
  • 4 linguri malai
  • dupa gust sare
  • dupa gust piper
  • 6 linguri ulei
  • 1peste caras
    4 buc
  • 2malai
    4 linguri
  • 3sare
    dupa gust
  • 4piper
    dupa gust
  • 5ulei
    6 linguri

Mod de preparare

slideshow
  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

  • Pasul 5
    terminat

Pentru gatirea acestei retete, de complexitate redusa, nu se acorda puncte KitchenShop. Multumim pentru intelegere.

Mod de preparare

  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

  • Pasul 5
    terminat

Cumpara ustensilele necesare pentru aceasta reteta

Recenzii (0)

0.00
( )( )( )( )( )
0 recenzii
(*)(*)(*)(*)(*) (0)
(*)(*)(*)(*)( ) (0)
(*)(*)(*)( )( ) (0)
(*)(*)( )( )( ) (0)
(*)( )( )( )( ) (0)

Ai gătit rețeta?

Vrem sa aflam parerea ta!

Ai gatit reteta? Vrem sa aflam parerea ta!
( )( )( )( )( )

Intrebarile si raspunsurile bucatarilor

Ai nelamuriri? Pune o intrebare si poti primi raspunsuri de la alti bucatari.