Gatesc.ro - Bucataria pasionatilor de gatit

Fii parte din comunitatea bucătarilor Gatesc.ro ✅ Bucataria pasionatilor de gatit ➤ Descopera mii de retete culinare testate si atent selectate ➤

Spata de porc in stil italian, la slow cooker

( )( )( )( )( ) (0)
 chef profile img

food therapy

2272 retete postate

gatesc.co
Legend Chef
Spata de porc in stil italian, la slow cooker
Prezentare
Ingrediente
Instructiuni

Spata de porc in stil italian, la slow cooker

( )( )( )( )( ) (0)
chef profile img

food therapy

2272 retete postate

gatesc.co
Legend Chef

Pregatire

20 minute

Preparare

8 ore

Favorita de

0 bucatari

Dificultate

Medie

Friptura de porc cu legume si vin rosu, aromata cu seminte de fenicul si gatita lent la slow cooker. Mamaliga si parmezanul acompaniaza perfect carnea frageda si sosul format, pentru o masa delicioasa in stil italian.

Spata de porc in stil italian, la slow cooker

( )( )( )( )( ) ( 0 )

Pregatire

20 minute

Preparare

8 ore

Favorita de

0 bucatari

Dificultate

Medie

Prezentare

Friptura de porc cu legume si vin rosu, aromata cu seminte de fenicul si gatita lent la slow cooker. Mamaliga si parmezanul acompaniaza perfect carnea frageda si sosul format, pentru o masa delicioasa in stil italian.

Ingrediente

Portii:
Friptura
  • 30 ml ulei
  • 1.25 kg spata de porc
  • dupa gust sare
  • dupa gust piper macinat
  • 1 buc ceapa
  • 80 gr tulpina de telina
  • 3 catei usturoi
  • 1 lingurita seminte de fenicul
  • 150 ml vin rosu demisec
  • 500 gr rosii din conserva
  • 1 buc foi de dafin
  • 1ulei
    30 ml
  • 2spata de porc
    1.25 kg
  • 3sare
    dupa gust
  • 4piper macinat
    dupa gust
  • 5ceapa
    1 buc
  • 6tulpina de telina
    80 gr
  • 7usturoi
    3 catei
  • 8seminte de fenicul
    1 lingurita
  • 9vin rosu demisec
    150 ml
  • 10rosii din conserva
    500 gr
  • 11foi de dafin
    1 buc
Servire
  • dupa gust mamaliga
  • dupa gust parmezan
  • 1mamaliga
    dupa gust
  • 2parmezan
    dupa gust

Mod de preparare

slideshow
  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

  • Pasul 5
    terminat

  • Pasul 6
    terminat

  • Pasul 7
    terminat

  • Pasul 8
    terminat

  • Pasul 9
    terminat

  • Pasul 10
    terminat

  • Pasul 11
    terminat

Ai gatit reteta? Trimite o poza si primesti 300 de puncte KitchenShop!

Mod de preparare

  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

  • Pasul 5
    terminat

  • Pasul 6
    terminat

  • Pasul 7
    terminat

  • Pasul 8
    terminat

  • Pasul 9
    terminat

  • Pasul 10
    terminat

  • Pasul 11
    terminat

Cumpara ustensilele necesare pentru aceasta reteta

Tirbuson, otel, 9cm, "Woody" - Westmark
15 leiÎn stoc
Cleste silicon, 31 cm - Staub
72 leiÎn stoc
Set servire sare si piper "Wien" - Westmark
55 leiÎn stoc

Recenzii (0)

0.00
( )( )( )( )( )
0 recenzii
(*)(*)(*)(*)(*) (0)
(*)(*)(*)(*)( ) (0)
(*)(*)(*)( )( ) (0)
(*)(*)( )( )( ) (0)
(*)( )( )( )( ) (0)

Ai gătit rețeta?

Vrem sa aflam parerea ta!

Ai gatit reteta? Vrem sa aflam parerea ta!
( )( )( )( )( )

Intrebarile si raspunsurile bucatarilor

Ai nelamuriri? Pune o intrebare si poti primi raspunsuri de la alti bucatari.