Gatesc.ro - Bucataria pasionatilor de gatit

Fii parte din comunitatea bucătarilor Gatesc.ro ✅ Bucataria pasionatilor de gatit ➤ Descopera mii de retete culinare testate si atent selectate ➤

Taitei vermicelli cu vita black angus si legume chinezesti

( )( )( )( )( ) (0)
 chef profile img

Cooking Art

873 retete postate

gatesc.co
Legend Chef
Taitei vermicelli cu vita black angus si legume chinezesti
Prezentare
Ingrediente
Instructiuni

Taitei vermicelli cu vita black angus si legume chinezesti

( )( )( )( )( ) (0)
chef profile img

Cooking Art

873 retete postate

gatesc.co
Legend Chef

Pregatire

1 ora

Preparare

30 minute

Favorita de

1 bucatari

Dificultate

Usoara

Taitei vermicelli cu spata de vita Black Angus in sos de soia, miere si ghimbir, usturoi si legume chinezesti. Super gustos!

Taitei vermicelli cu vita black angus si legume chinezesti

( )( )( )( )( ) ( 0 )
aprilie 2025
lunimarțimiercurijoivinerisâmbătăduminică

Momentul zilei

mic dejunpranzcinagustare

Pregatire

1 ora

Preparare

30 minute

Favorita de

1 bucatari

Dificultate

Usoara

Cooking Art
Legend Chef
gatesc.co

Prezentare

Taitei vermicelli cu spata de vita Black Angus in sos de soia, miere si ghimbir, usturoi si legume chinezesti. Super gustos!
aprilie 2025
lunimarțimiercurijoivinerisâmbătăduminică

Momentul zilei

mic dejunpranzcinagustare

Ingrediente

Portii:
  • 300 gr spata de vita
  • 2 linguri amidon alimentar
  • 4 linguri sos de soia
  • 2 linguri miere
  • 0.5 lingurita ghimbir
  • 1 l apa
  • 100 gr taitei Vermicelli
  • 300 gr legume chinezesti congelate
  • 25 gr unt
  • 1 catel usturoi
  • dupa gust susan
  • 1spata de vita
    300 gr
  • 2amidon alimentar
    2 linguri
  • 3sos de soia
    4 linguri
  • 4miere
    2 linguri
  • 5ghimbir
    0.5 lingurita
  • 6apa
    1 l
  • 7taitei Vermicelli
    100 gr
  • 8legume chinezesti congelate
    300 gr
  • 9unt
    25 gr
  • 10usturoi
    1 catel
  • 11susan
    dupa gust

Mod de preparare

slideshow
  • Pasul 1
    terminat

    Se pregateste carnea: spata de vita black angus se taie in fasii subtiri de 2-3 cm lungime si 0.5 cm grosime.

    Se pregateste carnea: spata de vita black angus se taie in fasii subtiri de 2-3 cm lungime si 0.5 cm grosime.

  • Pasul 2
    terminat

    Peste bucatile de carne se adauga amidon alimentar si se amesteca bine.

    Peste bucatile de carne se adauga amidon alimentar si se amesteca bine.

  • Pasul 3
    terminat

    Intr-un bol se adauga sos de soia, miere si ghimbir si se amesteca bine.

    Intr-un bol se adauga sos de soia, miere si ghimbir si se amesteca bine.

  • Pasul 4
    terminat

    Separat, intr-o cratita se pune apa la fiert si se lasa taiteii Vermicelli la hidratat 5 minute. Legumele chinezesti congelate se pun la fiert la aburi pentru 15 minute.

    Separat, intr-o cratita se pune apa la fiert si se lasa taiteii Vermicelli la hidratat 5 minute. Legumele chinezesti congelate se pun la fiert la aburi pentru 15 minute.

  • Pasul 5
    terminat

    Intr-o tigaie wok se pune untul la incins. Se adauga bucatile de spata de vita si se calesc pentru 3-5 minute.

    Intr-o tigaie wok se pune untul la incins. Se adauga bucatile de spata de vita si se calesc pentru 3-5 minute.

  • Pasul 6
    terminat

    Se adauga sosul cu soia, miere si ghimbir si se amesteca bine pentru 3-5 minute, apoi se adauga usturoi pisat.

    Se adauga sosul cu soia, miere si ghimbir si se amesteca bine pentru 3-5 minute, apoi se adauga usturoi pisat.

  • Pasul 7
    terminat

    Se adauga si taiteii Vermicelli hidratati si mixul de legume chinezesti fierte se amesteca bine. Se serveste imediat cu susan. Pofta buna!

    Se adauga si taiteii Vermicelli hidratati si mixul de legume chinezesti fierte se amesteca bine. Se serveste imediat cu susan. Pofta buna!

Ai gatit reteta? Trimite o poza si primesti 300 de puncte KitchenShop!

Mod de preparare

  • Pasul 1
    terminat

    Se pregateste carnea: spata de vita black angus se taie in fasii subtiri de 2-3 cm lungime si 0.5 cm grosime.

    Se pregateste carnea: spata de vita black angus se taie in fasii subtiri de 2-3 cm lungime si 0.5 cm grosime.

  • Pasul 2
    terminat

    Peste bucatile de carne se adauga amidon alimentar si se amesteca bine.

    Peste bucatile de carne se adauga amidon alimentar si se amesteca bine.

  • Pasul 3
    terminat

    Intr-un bol se adauga sos de soia, miere si ghimbir si se amesteca bine.

    Intr-un bol se adauga sos de soia, miere si ghimbir si se amesteca bine.

  • Pasul 4
    terminat

    Separat, intr-o cratita se pune apa la fiert si se lasa taiteii Vermicelli la hidratat 5 minute. Legumele chinezesti congelate se pun la fiert la aburi pentru 15 minute.

    Separat, intr-o cratita se pune apa la fiert si se lasa taiteii Vermicelli la hidratat 5 minute. Legumele chinezesti congelate se pun la fiert la aburi pentru 15 minute.

  • Pasul 5
    terminat

    Intr-o tigaie wok se pune untul la incins. Se adauga bucatile de spata de vita si se calesc pentru 3-5 minute.

    Intr-o tigaie wok se pune untul la incins. Se adauga bucatile de spata de vita si se calesc pentru 3-5 minute.

  • Pasul 6
    terminat

    Se adauga sosul cu soia, miere si ghimbir si se amesteca bine pentru 3-5 minute, apoi se adauga usturoi pisat.

    Se adauga sosul cu soia, miere si ghimbir si se amesteca bine pentru 3-5 minute, apoi se adauga usturoi pisat.

  • Pasul 7
    terminat

    Se adauga si taiteii Vermicelli hidratati si mixul de legume chinezesti fierte se amesteca bine. Se serveste imediat cu susan. Pofta buna!

    Se adauga si taiteii Vermicelli hidratati si mixul de legume chinezesti fierte se amesteca bine. Se serveste imediat cu susan. Pofta buna!

Recenzii (0)

0.00
( )( )( )( )( )
0 recenzii
(*)(*)(*)(*)(*) (0)
(*)(*)(*)(*)( ) (0)
(*)(*)(*)( )( ) (0)
(*)(*)( )( )( ) (0)
(*)( )( )( )( ) (0)

Ai gătit rețeta?

Vrem sa aflam parerea ta!

Ai gatit reteta? Vrem sa aflam parerea ta!
( )( )( )( )( )

Intrebarile si raspunsurile bucatarilor

Ai nelamuriri? Pune o intrebare si poti primi raspunsuri de la alti bucatari.