873 retete postate
873 retete postate
Pregatire
1 ora
Preparare
30 minute
Favorita de
1 bucatari
Dificultate
Usoara
luni | marți | miercuri | joi | vineri | sâmbătă | duminică |
---|---|---|---|---|---|---|
Momentul zilei
mic dejunpranzcinagustarePregatire
1 ora
Preparare
30 minute
Favorita de
1 bucatari
Dificultate
Usoara
luni | marți | miercuri | joi | vineri | sâmbătă | duminică |
---|---|---|---|---|---|---|
Momentul zilei
mic dejunpranzcinagustareSe pregateste carnea: spata de vita black angus se taie in fasii subtiri de 2-3 cm lungime si 0.5 cm grosime.
Se pregateste carnea: spata de vita black angus se taie in fasii subtiri de 2-3 cm lungime si 0.5 cm grosime.
Peste bucatile de carne se adauga amidon alimentar si se amesteca bine.
Peste bucatile de carne se adauga amidon alimentar si se amesteca bine.
Intr-un bol se adauga sos de soia, miere si ghimbir si se amesteca bine.
Intr-un bol se adauga sos de soia, miere si ghimbir si se amesteca bine.
Separat, intr-o cratita se pune apa la fiert si se lasa taiteii Vermicelli la hidratat 5 minute. Legumele chinezesti congelate se pun la fiert la aburi pentru 15 minute.
Separat, intr-o cratita se pune apa la fiert si se lasa taiteii Vermicelli la hidratat 5 minute. Legumele chinezesti congelate se pun la fiert la aburi pentru 15 minute.
Intr-o tigaie wok se pune untul la incins. Se adauga bucatile de spata de vita si se calesc pentru 3-5 minute.
Intr-o tigaie wok se pune untul la incins. Se adauga bucatile de spata de vita si se calesc pentru 3-5 minute.
Se adauga sosul cu soia, miere si ghimbir si se amesteca bine pentru 3-5 minute, apoi se adauga usturoi pisat.
Se adauga sosul cu soia, miere si ghimbir si se amesteca bine pentru 3-5 minute, apoi se adauga usturoi pisat.
Se adauga si taiteii Vermicelli hidratati si mixul de legume chinezesti fierte se amesteca bine. Se serveste imediat cu susan. Pofta buna!
Se adauga si taiteii Vermicelli hidratati si mixul de legume chinezesti fierte se amesteca bine. Se serveste imediat cu susan. Pofta buna!
Ai gatit reteta? Trimite o poza si primesti 300 de puncte KitchenShop!
Se pregateste carnea: spata de vita black angus se taie in fasii subtiri de 2-3 cm lungime si 0.5 cm grosime.
Se pregateste carnea: spata de vita black angus se taie in fasii subtiri de 2-3 cm lungime si 0.5 cm grosime.
Peste bucatile de carne se adauga amidon alimentar si se amesteca bine.
Peste bucatile de carne se adauga amidon alimentar si se amesteca bine.
Intr-un bol se adauga sos de soia, miere si ghimbir si se amesteca bine.
Intr-un bol se adauga sos de soia, miere si ghimbir si se amesteca bine.
Separat, intr-o cratita se pune apa la fiert si se lasa taiteii Vermicelli la hidratat 5 minute. Legumele chinezesti congelate se pun la fiert la aburi pentru 15 minute.
Separat, intr-o cratita se pune apa la fiert si se lasa taiteii Vermicelli la hidratat 5 minute. Legumele chinezesti congelate se pun la fiert la aburi pentru 15 minute.
Intr-o tigaie wok se pune untul la incins. Se adauga bucatile de spata de vita si se calesc pentru 3-5 minute.
Intr-o tigaie wok se pune untul la incins. Se adauga bucatile de spata de vita si se calesc pentru 3-5 minute.
Se adauga sosul cu soia, miere si ghimbir si se amesteca bine pentru 3-5 minute, apoi se adauga usturoi pisat.
Se adauga sosul cu soia, miere si ghimbir si se amesteca bine pentru 3-5 minute, apoi se adauga usturoi pisat.
Se adauga si taiteii Vermicelli hidratati si mixul de legume chinezesti fierte se amesteca bine. Se serveste imediat cu susan. Pofta buna!
Se adauga si taiteii Vermicelli hidratati si mixul de legume chinezesti fierte se amesteca bine. Se serveste imediat cu susan. Pofta buna!
Ai nelamuriri? Pune o intrebare si poti primi raspunsuri de la alti bucatari.
Ai gătit rețeta?
Vrem sa aflam parerea ta!
Ai gatit reteta? Vrem sa aflam parerea ta!