Gatesc.ro - Bucataria pasionatilor de gatit

Fii parte din comunitatea bucătarilor Gatesc.ro ✅ Bucataria pasionatilor de gatit ➤ Descopera mii de retete culinare testate si atent selectate ➤

Piept de curcan in aluat tempura, umplut cu mozzarella

( )( )( )( )( ) (0)
 chef profile img

Ancutsa

937 retete postate

gatesc.co
Legend Chef
Piept de curcan in aluat tempura, umplut cu mozzarella
Prezentare
Ingrediente
Instructiuni

Piept de curcan in aluat tempura, umplut cu mozzarella

( )( )( )( )( ) (0)
chef profile img

Ancutsa

937 retete postate

gatesc.co
Legend Chef

Pregatire

20 minute

Preparare

30 minute

Favorita de

1 bucatari

Dificultate

Ridicata

Am pregatit acest piept de curcan astfel: l-am umplut cu mozzarella, l-am dat prin aluat tempura cu bere neagra, apoi pesmet, dupa care l-am prajit. A iesit aromat, fraged si delicios.

Piept de curcan in aluat tempura, umplut cu mozzarella

( )( )( )( )( ) ( 0 )

Pregatire

20 minute

Preparare

30 minute

Favorita de

1 bucatari

Dificultate

Ridicata

Ancutsa
Legend Chef
gatesc.co

Prezentare

Am pregatit acest piept de curcan astfel: l-am umplut cu mozzarella, l-am dat prin aluat tempura cu bere neagra, apoi pesmet, dupa care l-am prajit. A iesit aromat, fraged si delicios.

Ingrediente

Portii:
carne
  • 450 gr piept de curcan
  • 70 gr branza mozzarella
  • dupa gust sare de mare
  • 1piept de curcan
    450 gr
  • 2branza mozzarella
    70 gr
  • 3sare de mare
    dupa gust
tempura
  • 2 buc oua
  • dupa gust sare de Himalaya
  • 80 ml bere neagra
  • 60 gr faina
  • 1oua
    2 buc
  • 2sare de Himalaya
    dupa gust
  • 3bere neagra
    80 ml
  • 4faina
    60 gr
In plus
  • 5 linguri pesmet
  • 250 ml ulei
  • 1pesmet
    5 linguri
  • 2ulei
    250 ml

Mod de preparare

slideshow
  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

  • Pasul 5
    terminat

Ai gatit reteta? Trimite o poza si primesti 300 de puncte KitchenShop!

Mod de preparare

  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

  • Pasul 5
    terminat

Cumpara ustensilele necesare pentru aceasta reteta

Set oale inox, 7 piese, "Joy" - Zwilling
1050 leiÎn stoc
Set oale inox, 9 piese, "Joy" - Zwilling
1390 leiÎn stoc
Set 4 mini-tigai "Resto", inox - Demeyere
295 leiÎn stoc
Set oale inox, 7 piese, "Resto - Demeyere
990 leiÎn stoc
Cleste pentru gatit, inox, 30 cm - Grunwerg
94 leiÎn stoc
Cleste inox, 23 cm - OXO
58 leiÎn stoc
Platou servire, acacia, 60-69 x 21 cm - Kesper
145 leiÎn stoc
Platou rotativ 35,5 cm, sticla - Kesper
88 leiÎn stoc
Set tacamuri 75 piese "Ritz", inox - Pintinox
1690 leiÎn stoc
Solnita, ceramica, 12,7cm, Clay - Emile Henry
136 leiÎn stoc
Solnita, ceramica, 11cm, Clay - Emile Henry
130 leiÎn stoc

Recenzii (0)

0.00
( )( )( )( )( )
0 recenzii
(*)(*)(*)(*)(*) (0)
(*)(*)(*)(*)( ) (0)
(*)(*)(*)( )( ) (0)
(*)(*)( )( )( ) (0)
(*)( )( )( )( ) (0)

Ai gătit rețeta?

Vrem sa aflam parerea ta!

Ai gatit reteta? Vrem sa aflam parerea ta!
( )( )( )( )( )

Intrebarile si raspunsurile bucatarilor

Ai nelamuriri? Pune o intrebare si poti primi raspunsuri de la alti bucatari.