Gatesc.ro - Bucataria pasionatilor de gatit

Fii parte din comunitatea bucătarilor Gatesc.ro ✅ Bucataria pasionatilor de gatit ➤ Descopera mii de retete culinare testate si atent selectate ➤

Savarine cu crema de castane, frisca si ciocolata

( )( )( )( )( ) (0)
 chef profile img

Ancutsa

937 retete postate

gatesc.co
Legend Chef
Savarine cu crema de castane, frisca si ciocolata
Prezentare
Ingrediente
Instructiuni

Savarine cu crema de castane, frisca si ciocolata

( )( )( )( )( ) (0)
chef profile img

Ancutsa

937 retete postate

gatesc.co
Legend Chef

Pregatire

2 ore 30 minute

Preparare

1 ora 10 minute

Favorita de

0 bucatari

Dificultate

Ridicata

Savarine umplute cu crema de castane, sirop cu apa de flori de portocal, ornate cu frisca si glazurate cu ciocolata.

Savarine cu crema de castane, frisca si ciocolata

( )( )( )( )( ) ( 0 )

Pregatire

2 ore 30 minute

Preparare

1 ora 10 minute

Favorita de

0 bucatari

Dificultate

Ridicata

Ancutsa
Legend Chef
gatesc.co

Prezentare

Savarine umplute cu crema de castane, sirop cu apa de flori de portocal, ornate cu frisca si glazurate cu ciocolata.

Ingrediente

Portii:
Aluat:
  • 15 gr drojdie proaspata
  • 350 ml lapte
  • 4 buc oua
  • 2 linguri zahar
  • 650 gr faina
  • 1 lingurita sare
  • 60 ml ulei de floarea soarelui
  • 1drojdie proaspata
    15 gr
  • 2lapte
    350 ml
  • 3oua
    4 buc
  • 4zahar
    2 linguri
  • 5faina
    650 gr
  • 6sare
    1 lingurita
  • 7ulei de floarea soarelui
    60 ml
In plus:
  • 1 buc oua
  • 1oua
    1 buc
Sirop:
  • 1.5 l apa
  • 2 linguri zahar
  • 2 lingurite coaja de portocala
  • 2 lingurite apa de flori de portocal
  • 1apa
    1.5 l
  • 2zahar
    2 linguri
  • 3coaja de portocala
    2 lingurite
  • 4apa de flori de portocal
    2 lingurite
Crema de castane:
  • 150 ml frisca lichida
  • 100 gr piure de castane
  • 1frisca lichida
    150 ml
  • 2piure de castane
    100 gr
Decor:
  • 350 ml frisca lichida
  • 1 lingurita vanilie
  • 100 gr ciocolata amaruie
  • 1frisca lichida
    350 ml
  • 2vanilie
    1 lingurita
  • 3ciocolata amaruie
    100 gr

Mod de preparare

slideshow
  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

  • Pasul 5
    terminat

  • Pasul 6
    terminat

  • Pasul 7
    terminat

  • Pasul 8
    terminat

  • Pasul 9
    terminat

  • Pasul 10
    terminat

  • Pasul 11
    terminat

Ai gatit reteta? Trimite o poza si primesti 300 de puncte KitchenShop!

Mod de preparare

  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

  • Pasul 5
    terminat

  • Pasul 6
    terminat

  • Pasul 7
    terminat

  • Pasul 8
    terminat

  • Pasul 9
    terminat

  • Pasul 10
    terminat

  • Pasul 11
    terminat

Cumpara ustensilele necesare pentru aceasta reteta

Cutit aluat, inox, 15x11,5cm - Zokura
19 leiÎn stoc
Cutit aluat, inox, 15 x 11,5 cm - Zokura
19 leiÎn stoc
Facalet 40 cm, lemn - Kitchen Craft
34 leiÎn stoc
Facalet 50 cm - Kitchen Craft
92 leiÎn stoc
Cantar electronic, 5kg - Zokura
69 leiÎn stoc
Cratita inox, 22cm/4L, "Apollo" - Demeyere
695 leiÎn stoc
Punga pentru ornat - Kitchen Craft
138 leiÎn stoc

Recenzii (0)

0.00
( )( )( )( )( )
0 recenzii
(*)(*)(*)(*)(*) (0)
(*)(*)(*)(*)( ) (0)
(*)(*)(*)( )( ) (0)
(*)(*)( )( )( ) (0)
(*)( )( )( )( ) (0)

Ai gătit rețeta?

Vrem sa aflam parerea ta!

Ai gatit reteta? Vrem sa aflam parerea ta!
( )( )( )( )( )

Intrebarile si raspunsurile bucatarilor

Ai nelamuriri? Pune o intrebare si poti primi raspunsuri de la alti bucatari.