Gatesc.ro - Bucataria pasionatilor de gatit

Fii parte din comunitatea bucătarilor Gatesc.ro ✅ Bucataria pasionatilor de gatit ➤ Descopera mii de retete culinare testate si atent selectate ➤

Beef lo Mein

( )( )( )( )( ) (0)
 chef profile img

HelloFresh

40 retete postate

gatesc.co
Mini Chef
Beef lo Mein
Prezentare
Ingrediente
Instructiuni

Beef lo Mein

( )( )( )( )( ) (0)
chef profile img

HelloFresh

40 retete postate

gatesc.co
Mini Chef

Pregatire

30 minute

Preparare

20 minute

Favorita de

2 bucatari

Dificultate

Medie

La acest preparat, calitatea carnii conteaza foarte mult. Se foloseste o bucata de vita, frageda, care nu necesita tinuta in bait, sau tratata in mod deosebit. Eu am folosit vrabioara. Preparatul acesta depaseste orice asteptari. E plin de culoare, iar texturile sunt variate. Intra pe lista de retete preferate, desigur.

Beef lo Mein

( )( )( )( )( ) ( 0 )

Pregatire

30 minute

Preparare

20 minute

Favorita de

2 bucatari

Dificultate

Medie

Prezentare

La acest preparat, calitatea carnii conteaza foarte mult. Se foloseste o bucata de vita, frageda, care nu necesita tinuta in bait, sau tratata in mod deosebit. Eu am folosit vrabioara. Preparatul acesta depaseste orice asteptari. E plin de culoare, iar texturile sunt variate. Intra pe lista de retete preferate, desigur.

Ingrediente

Portii:
sos
  • 2 linguri sos de soia
  • 1 lingura ulei de susan
  • 2 lingurite sos de soia dark
  • 4 linguri sos de stridii
  • 1 lingura zahar
  • 1 lingura vin de orez Shaoxing
  • 0.25 lingurita piper alb
  • 1sos de soia
    2 linguri
  • 2ulei de susan
    1 lingura
  • 3sos de soia dark
    2 lingurite
  • 4sos de stridii
    4 linguri
  • 5zahar
    1 lingura
  • 6vin de orez Shaoxing
    1 lingura
  • 7piper alb
    0.25 lingurita
beef lo main
  • 150 gr taitei cu ou
  • 250 gr vrabioara de vita
  • 4 buc ciuperci Champignon
  • 3 buc ceapa verde
  • 1 buc ardei gras rosu
  • 1 buc morcovi
  • 3 frunze varza
  • 50 gr mazare Mangetout
  • 2 linguri ulei
  • 1taitei cu ou
    150 gr
  • 2vrabioara de vita
    250 gr
  • 3ciuperci Champignon
    4 buc
  • 4ceapa verde
    3 buc
  • 5ardei gras rosu
    1 buc
  • 6morcovi
    1 buc
  • 7varza
    3 frunze
  • 8mazare Mangetout
    50 gr
  • 9ulei
    2 linguri
marinada carne
  • 1 lingurita amidon alimentar
  • 0.25 lingurita bicarbonat de amoniu
  • 1amidon alimentar
    1 lingurita
  • 2bicarbonat de amoniu
    0.25 lingurita

Mod de preparare

slideshow
  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

  • Pasul 5
    terminat

  • Pasul 6
    terminat

  • Pasul 7
    terminat

  • Pasul 8
    terminat

  • Pasul 9
    terminat

  • Pasul 10
    terminat

  • Pasul 11
    terminat

  • Pasul 12
    terminat

  • Pasul 13
    terminat

  • Pasul 14
    terminat

  • Pasul 15
    terminat

  • Pasul 16
    terminat

  • Pasul 17
    terminat

Ai gatit reteta? Trimite o poza si primesti 300 de puncte KitchenShop!

Mod de preparare

  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

  • Pasul 5
    terminat

  • Pasul 6
    terminat

  • Pasul 7
    terminat

  • Pasul 8
    terminat

  • Pasul 9
    terminat

  • Pasul 10
    terminat

  • Pasul 11
    terminat

  • Pasul 12
    terminat

  • Pasul 13
    terminat

  • Pasul 14
    terminat

  • Pasul 15
    terminat

  • Pasul 16
    terminat

  • Pasul 17
    terminat

Cumpara ustensilele necesare pentru aceasta reteta

Bol pentru sos, portelan, 6cm, Alb - LAVA
15 leiÎn stoc
Tigaie wok, otel-carbon, 30 cm - Kitchen Craft
215 leiÎn stoc
Tigaie wok, aluminiu, 28 cm - AMT Gastroguss
320 leiÎn stoc
Cutit Santoku, 18cm, "ZWILLING Pro" - Zwilling
545 leiÎn stoc

Recenzii (0)

0.00
( )( )( )( )( )
0 recenzii
(*)(*)(*)(*)(*) (0)
(*)(*)(*)(*)( ) (0)
(*)(*)(*)( )( ) (0)
(*)(*)( )( )( ) (0)
(*)( )( )( )( ) (0)

Ai gătit rețeta?

Vrem sa aflam parerea ta!

Ai gatit reteta? Vrem sa aflam parerea ta!
( )( )( )( )( )

Intrebarile si raspunsurile bucatarilor

Ai nelamuriri? Pune o intrebare si poti primi raspunsuri de la alti bucatari.