Gatesc.ro - Bucataria pasionatilor de gatit

Fii parte din comunitatea bucătarilor Gatesc.ro ✅ Bucataria pasionatilor de gatit ➤ Descopera mii de retete culinare testate si atent selectate ➤

Poale-n brau cu mascarpone, ricotta si merisoare

( )( )( )( )( ) (0)
 chef profile img

Cooking Art

869 retete postate

gatesc.co
Legend Chef
Poale-n brau cu mascarpone, ricotta si merisoare
Prezentare
Ingrediente
Instructiuni

Poale-n brau cu mascarpone, ricotta si merisoare

( )( )( )( )( ) (0)
chef profile img

Cooking Art

869 retete postate

gatesc.co
Legend Chef

Pregatire

1 ora 30 minute

Preparare

1 ora

Favorita de

1 bucatari

Dificultate

Medie

Placinte poale-n brau moldovenesti cu aluat pufos si aromat cu unt, lapte si coaja de lamaie si umplutura fina cu ricotta, mascarpone si merisoare aromatizata cu coaja de lamaie. Un desert numai bun de servit in zilele ploioase de toamna.

Poale-n brau cu mascarpone, ricotta si merisoare

( )( )( )( )( ) ( 0 )

Pregatire

1 ora 30 minute

Preparare

1 ora

Favorita de

1 bucatari

Dificultate

Medie

Cooking Art
Legend Chef
gatesc.co

Prezentare

Placinte poale-n brau moldovenesti cu aluat pufos si aromat cu unt, lapte si coaja de lamaie si umplutura fina cu ricotta, mascarpone si merisoare aromatizata cu coaja de lamaie. Un desert numai bun de servit in zilele ploioase de toamna.

Ingrediente

Portii:
aluat
  • 50 gr drojdie proaspata
  • 50 gr zahar
  • 350 ml lapte
  • 600 gr faina
  • 3 buc galbenus de ou
  • praf de sare
  • 100 gr unt
  • 3 lingurite coaja de lamaie
  • 8 gr zahar vanilat
  • 1drojdie proaspata
    50 gr
  • 2zahar
    50 gr
  • 3lapte
    350 ml
  • 4faina
    600 gr
  • 5galbenus de ou
    3 buc
  • 6sare
    praf de
  • 7unt
    100 gr
  • 8coaja de lamaie
    3 lingurite
  • 9zahar vanilat
    8 gr
umplutura
  • 500 gr branza Ricotta
  • 250 gr branza Mascarpone
  • 1 buc oua
  • 200 gr zahar
  • praf de sare
  • 100 gr gris
  • 3 lingurite coaja de lamaie
  • 100 gr merisoare
  • 1branza Ricotta
    500 gr
  • 2branza Mascarpone
    250 gr
  • 3oua
    1 buc
  • 4zahar
    200 gr
  • 5sare
    praf de
  • 6gris
    100 gr
  • 7coaja de lamaie
    3 lingurite
  • 8merisoare
    100 gr
extra
  • dupa gust faina
  • 1 buc oua
  • 1faina
    dupa gust
  • 2oua
    1 buc

Mod de preparare

slideshow
  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

  • Pasul 5
    terminat

  • Pasul 6
    terminat

  • Pasul 7
    terminat

  • Pasul 8
    terminat

  • Pasul 9
    terminat

  • Pasul 10
    terminat

  • Pasul 11
    terminat

Ai gatit reteta? Trimite o poza si primesti 300 de puncte KitchenShop!

Mod de preparare

  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

  • Pasul 5
    terminat

  • Pasul 6
    terminat

  • Pasul 7
    terminat

  • Pasul 8
    terminat

  • Pasul 9
    terminat

  • Pasul 10
    terminat

  • Pasul 11
    terminat

Cumpara ustensilele necesare pentru aceasta reteta

Pensula patiserie, silicon, 22cm - Westmark
39 leiÎn stoc
Facalet 40 cm, lemn - Kitchen Craft
34 leiÎn stoc
Facalet 44 cm, lemn de fag - Kesper
34 leiÎn stoc
Vas pentru pudrat, 750 ml - Kitchen Craft
88 leiÎn stoc
Cantar electronic, 5kg - Zokura
69 leiÎn stoc
Ibric 800 ml, inox - Zokura
75 leiÎn stoc

Recenzii (0)

0.00
( )( )( )( )( )
0 recenzii
(*)(*)(*)(*)(*) (0)
(*)(*)(*)(*)( ) (0)
(*)(*)(*)( )( ) (0)
(*)(*)( )( )( ) (0)
(*)( )( )( )( ) (0)

Ai gătit rețeta?

Vrem sa aflam parerea ta!

Ai gatit reteta? Vrem sa aflam parerea ta!
( )( )( )( )( )

Intrebarile si raspunsurile bucatarilor

Ai nelamuriri? Pune o intrebare si poti primi raspunsuri de la alti bucatari.