Gatesc.ro - Bucataria pasionatilor de gatit

Fii parte din comunitatea bucătarilor Gatesc.ro ✅ Bucataria pasionatilor de gatit ➤ Descopera mii de retete culinare testate si atent selectate ➤

Paine-melc, cu branza

( )( )( )( )( ) (0)
 chef profile img

Mumu20

270 retete postate

gatesc.co
Chef
Paine-melc, cu branza
Prezentare
Ingrediente
Instructiuni

Paine-melc, cu branza

( )( )( )( )( ) (0)
chef profile img

Mumu20

270 retete postate

gatesc.co
Chef

Pregatire

30 minute

Preparare

1 ora

Favorita de

1 bucatari

Dificultate

Medie

Painea melc cu branza este un preparat rustic, pufos si savuros, perfect atat pentru mic dejun, cat si pentru gustari sau aperitive. Aceasta reteta simpla, cu ingrediente accesibile, impresioneaza prin forma sa deosebita, care aduce aminte de un melc rasucit, si prin gustul bogat, rezultat din combinatia aluatului pufos si a branzei sarate.

Paine-melc, cu branza

( )( )( )( )( ) ( 0 )

Pregatire

30 minute

Preparare

1 ora

Favorita de

1 bucatari

Dificultate

Medie

Mumu20
Chef
gatesc.co

Prezentare

Painea melc cu branza este un preparat rustic, pufos si savuros, perfect atat pentru mic dejun, cat si pentru gustari sau aperitive. Aceasta reteta simpla, cu ingrediente accesibile, impresioneaza prin forma sa deosebita, care aduce aminte de un melc rasucit, si prin gustul bogat, rezultat din combinatia aluatului pufos si a branzei sarate.

Ingrediente

Portii:
  • 100 ml apa
  • 100 ml lapte
  • 1 lingurita zahar
  • 7 gr drojdie uscata
  • 1 buc albus de ou
  • 100 ml ulei
  • 500 gr faina
  • praf de sare
  • 300 gr branza
  • 1 buc galbenus de ou
  • 1 lingura lapte
  • dupa gust susan
  • dupa gust mac
  • 1apa
    100 ml
  • 2lapte
    100 ml
  • 3zahar
    1 lingurita
  • 4drojdie uscata
    7 gr
  • 5albus de ou
    1 buc
  • 6ulei
    100 ml
  • 7faina
    500 gr
  • 8sare
    praf de
  • 9branza
    300 gr
  • 10galbenus de ou
    1 buc
  • 11lapte
    1 lingura
  • 12susan
    dupa gust
  • 13mac
    dupa gust

Mod de preparare

slideshow
  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

  • Pasul 5
    terminat

Ai gatit reteta? Trimite o poza si primesti 300 de puncte KitchenShop!

Mod de preparare

  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

  • Pasul 5
    terminat

Cumpara ustensilele necesare pentru aceasta reteta

Cutit aluat, inox, 15x11,5cm - Zokura
19 leiÎn stoc
Facalet 40 cm, lemn - Kitchen Craft
34 leiÎn stoc
Facalet 25 cm, lemn de fag - Kitchen Craft
54 leiÎn stoc
Facalet 50 cm - Kitchen Craft
92 leiÎn stoc
Facalet 44 cm, lemn de fag - Kesper
34 leiÎn stoc
Facalet 46 cm, lemn de fag - Westmark
79 leiÎn stoc
Pensula patiserie, silicon, 22cm - Westmark
39 leiÎn stoc
Pensula patiserie, silicon, 20cm - Westmark
36 leiÎn stoc
Pensula patiserie, silicon, 22cm - Staub
58 leiÎn stoc
Pensula patiserie, 24 cm - OXO
32 leiÎn stoc
Manusa de bucatarie, bumbac - KitchenShop
20 leiÎn stoc
Manusa de bucatarie - Zokura
38 leiÎn stoc

Recenzii (0)

0.00
( )( )( )( )( )
0 recenzii
(*)(*)(*)(*)(*) (0)
(*)(*)(*)(*)( ) (0)
(*)(*)(*)( )( ) (0)
(*)(*)( )( )( ) (0)
(*)( )( )( )( ) (0)

Ai gătit rețeta?

Vrem sa aflam parerea ta!

Ai gatit reteta? Vrem sa aflam parerea ta!
( )( )( )( )( )

Intrebarile si raspunsurile bucatarilor

Ai nelamuriri? Pune o intrebare si poti primi raspunsuri de la alti bucatari.