Gatesc.ro - Bucataria pasionatilor de gatit

Fii parte din comunitatea bucătarilor Gatesc.ro ✅ Bucataria pasionatilor de gatit ➤ Descopera mii de retete culinare testate si atent selectate ➤

Bombay Aloo - Cartofi Bombay

( )( )( )( )( ) (0)
 chef profile img

food therapy

2292 retete postate

gatesc.co
Legend Chef
Bombay Aloo - Cartofi Bombay
Prezentare
Ingrediente
Instructiuni

Bombay Aloo - Cartofi Bombay

( )( )( )( )( ) (0)
chef profile img

food therapy

2292 retete postate

gatesc.co
Legend Chef

Pregatire

10 minute

Preparare

40 minute

Favorita de

0 bucatari

Dificultate

Medie

Bombay aloo este un preparat indian din cartofi fierti, rumeniti apoi in putin ulei si asezonati cu un amestec de mirodenii exotice. Crusta aurie, usor crocanta si aromata si miezul cremos fac acesti cartofi extrem de deliciosi.

Bombay Aloo - Cartofi Bombay

( )( )( )( )( ) ( 0 )

Pregatire

10 minute

Preparare

40 minute

Favorita de

0 bucatari

Dificultate

Medie

Prezentare

Bombay aloo este un preparat indian din cartofi fierti, rumeniti apoi in putin ulei si asezonati cu un amestec de mirodenii exotice. Crusta aurie, usor crocanta si aromata si miezul cremos fac acesti cartofi extrem de deliciosi.

Ingrediente

Portii:
  • 800 gr cartofi
  • dupa gust sare
  • 1.5 linguri ulei
  • 1 lingurita boabe de mustar
  • 1 lingurita seminte de chimion
  • 0.75 lingurita pudra de mango
  • 0.75 lingurita condiment Garam Masala
  • 0.5 lingurita chimion macinat
  • 0.75 lingurita turmeric macinat
  • 0.75 lingurita usturoi pudra
  • 0.5 lingurita fulgi de ardei iute
  • dupa gust piper macinat
  • 50 ml apa
  • dupa gust frunze de ceapa verde
  • dupa gust suc de lamaie
  • 1cartofi
    800 gr
  • 2sare
    dupa gust
  • 3ulei
    1.5 linguri
  • 4boabe de mustar
    1 lingurita
  • 5seminte de chimion
    1 lingurita
  • 6pudra de mango
    0.75 lingurita
  • 7condiment Garam Masala
    0.75 lingurita
  • 8chimion macinat
    0.5 lingurita
  • 9turmeric macinat
    0.75 lingurita
  • 10usturoi pudra
    0.75 lingurita
  • 11fulgi de ardei iute
    0.5 lingurita
  • 12piper macinat
    dupa gust
  • 13apa
    50 ml
  • 14frunze de ceapa verde
    dupa gust
  • 15suc de lamaie
    dupa gust

Mod de preparare

slideshow
  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

  • Pasul 5
    terminat

  • Pasul 6
    terminat

  • Pasul 7
    terminat

  • Pasul 8
    terminat

  • Pasul 9
    terminat

  • Pasul 10
    terminat

Ai gatit reteta? Trimite o poza si primesti 300 de puncte KitchenShop!

Mod de preparare

  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

  • Pasul 5
    terminat

  • Pasul 6
    terminat

  • Pasul 7
    terminat

  • Pasul 8
    terminat

  • Pasul 9
    terminat

  • Pasul 10
    terminat

Cumpara ustensilele necesare pentru aceasta reteta

Recenzii (0)

0.00
( )( )( )( )( )
0 recenzii
(*)(*)(*)(*)(*) (0)
(*)(*)(*)(*)( ) (0)
(*)(*)(*)( )( ) (0)
(*)(*)( )( )( ) (0)
(*)( )( )( )( ) (0)

Ai gătit rețeta?

Vrem sa aflam parerea ta!

Ai gatit reteta? Vrem sa aflam parerea ta!
( )( )( )( )( )

Intrebarile si raspunsurile bucatarilor

Ai nelamuriri? Pune o intrebare si poti primi raspunsuri de la alti bucatari.