Gatesc.ro - Bucataria pasionatilor de gatit

Fii parte din comunitatea bucătarilor Gatesc.ro ✅ Bucataria pasionatilor de gatit ➤ Descopera mii de retete culinare testate si atent selectate ➤

File de pastrav somonat in sos de mustar si miere, cu fasole verde cu unt si usturoi

( )( )( )( )( ) (0)
 chef profile img

Cooking Art

831 retete postate

gatesc.co
Legend Chef
File de pastrav somonat in sos de mustar si miere, cu fasole verde cu unt si usturoi
Prezentare
Ingrediente
Instructiuni

File de pastrav somonat in sos de mustar si miere, cu fasole verde cu unt si usturoi

( )( )( )( )( ) (0)
chef profile img

Cooking Art

831 retete postate

gatesc.co
Legend Chef

Pregatire

1 ora

Preparare

1 ora

Favorita de

0 bucatari

Dificultate

Usoara

File de pastrav somonat, marinat in sos de mustar, miere si lamaie, servit cu garnitura de fasole verde fiarta si trasa la tigaie in unt si usturoi. O idee de cina rapida, gustoasa si sanatoasa. Pestele prin coacere, formeaza o crusta dulce, caramelizata, iar garnitura de fasole este bine aromatizata cu usturoi. O combinatie de succes!

File de pastrav somonat in sos de mustar si miere, cu fasole verde cu unt si usturoi

( )( )( )( )( ) ( 0 )

Pregatire

1 ora

Preparare

1 ora

Favorita de

0 bucatari

Dificultate

Usoara

Cooking Art
Legend Chef
gatesc.co

Prezentare

File de pastrav somonat, marinat in sos de mustar, miere si lamaie, servit cu garnitura de fasole verde fiarta si trasa la tigaie in unt si usturoi. O idee de cina rapida, gustoasa si sanatoasa. Pestele prin coacere, formeaza o crusta dulce, caramelizata, iar garnitura de fasole este bine aromatizata cu usturoi. O combinatie de succes!

Ingrediente

Portii:
marinada
  • 2 buc file de peste pastrav somonat
  • dupa gust sare
  • dupa gust piper
  • 1 buc lamai
  • 2 lingurite mustar
  • 3 lingurite miere
  • 1file de peste pastrav somonat
    2 buc
  • 2sare
    dupa gust
  • 3piper
    dupa gust
  • 4lamai
    1 buc
  • 5mustar
    2 lingurite
  • 6miere
    3 lingurite
garnitura
  • 400 gr fasole verde congelata
  • 25 gr unt
  • dupa gust sare
  • 3 catei usturoi
  • 1fasole verde congelata
    400 gr
  • 2unt
    25 gr
  • 3sare
    dupa gust
  • 4usturoi
    3 catei

Mod de preparare

slideshow
  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

  • Pasul 5
    terminat

  • Pasul 6
    terminat

  • Pasul 7
    terminat

  • Pasul 8
    terminat

Ai gatit reteta? Trimite o poza si primesti 300 de puncte KitchenShop!

Mod de preparare

  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

  • Pasul 5
    terminat

  • Pasul 6
    terminat

  • Pasul 7
    terminat

  • Pasul 8
    terminat

Cumpara ustensilele necesare pentru aceasta reteta

Spatula plastic, 34 cm - Kitchen Craft
36 leiÎn stoc
Storcator lamaie, "FreshForce" - Chef'n
178 leiÎn stoc
Paleta pentru peste, inox, 29,7 cm - OXO
60 leiÎn stoc
Cleste pentru oase peste, inox - Westmark
65 leiÎn stoc
Platou servire 49 cm, lemn de arin - Kesper
85 leiÎn stoc

Recenzii (0)

0.00
( )( )( )( )( )
0 recenzii
(*)(*)(*)(*)(*) (0)
(*)(*)(*)(*)( ) (0)
(*)(*)(*)( )( ) (0)
(*)(*)( )( )( ) (0)
(*)( )( )( )( ) (0)

Ai gătit rețeta?

Vrem sa aflam parerea ta!

Ai gatit reteta? Vrem sa aflam parerea ta!
( )( )( )( )( )

Intrebarile si raspunsurile bucatarilor

Ai nelamuriri? Pune o intrebare si poti primi raspunsuri de la alti bucatari.