Gatesc.ro - Bucataria pasionatilor de gatit

Fii parte din comunitatea bucătarilor Gatesc.ro ✅ Bucataria pasionatilor de gatit ➤ Descopera mii de retete culinare testate si atent selectate ➤

Tort Ecler, cu crema de alune de padure

( )( )( )( )( ) (0)
 chef profile img

Ancutsa

955 retete postate

gatesc.co
Legend Chef
Tort Ecler, cu crema de alune de padure
Prezentare
Ingrediente
Instructiuni

Tort Ecler, cu crema de alune de padure

( )( )( )( )( ) (0)
chef profile img

Ancutsa

955 retete postate

gatesc.co
Legend Chef

Pregatire

3 ore

Preparare

1 ora

Favorita de

1 bucatari

Dificultate

Ridicata

Eclerurile sunt preferatele mele, dintre dulciuri. Am incercat tot felul de versiuni, a venit randul prajiturii Paris Brest. Aceasta este compusa din doua foi de ecler si crema de alune de padure, cu diverse decoruri.

Tort Ecler, cu crema de alune de padure

( )( )( )( )( ) ( 0 )

Pregatire

3 ore

Preparare

1 ora

Favorita de

1 bucatari

Dificultate

Ridicata

Prezentare

Eclerurile sunt preferatele mele, dintre dulciuri. Am incercat tot felul de versiuni, a venit randul prajiturii Paris Brest. Aceasta este compusa din doua foi de ecler si crema de alune de padure, cu diverse decoruri.

Ingrediente

Portii:
foi de ecler
  • 440 ml apa
  • 220 ml ulei
  • praf de sare
  • 440 gr faina
  • 10 buc oua
  • 1apa
    440 ml
  • 2ulei
    220 ml
  • 3sare
    praf de
  • 4faina
    440 gr
  • 5oua
    10 buc
crema de alune
  • 2 buc galbenus de ou
  • 250 ml lapte
  • 35 gr faina
  • praf de sare
  • 2 linguri indulcitor pudra
  • 50 gr unt
  • 3 linguri pudra de alune de padure
  • 1galbenus de ou
    2 buc
  • 2lapte
    250 ml
  • 3faina
    35 gr
  • 4sare
    praf de
  • 5indulcitor pudra
    2 linguri
  • 6unt
    50 gr
  • 7pudra de alune de padure
    3 linguri
decor
  • 300 ml frisca lichida
  • 50 gr ciocolata neagra
  • 1frisca lichida
    300 ml
  • 2ciocolata neagra
    50 gr

Mod de preparare

slideshow
  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

  • Pasul 5
    terminat

  • Pasul 6
    terminat

  • Pasul 7
    terminat

  • Pasul 8
    terminat

  • Pasul 9
    terminat

Ai gatit reteta? Trimite o poza si primesti 300 de puncte KitchenShop!

Mod de preparare

  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

  • Pasul 5
    terminat

  • Pasul 6
    terminat

  • Pasul 7
    terminat

  • Pasul 8
    terminat

  • Pasul 9
    terminat

Cumpara ustensilele necesare pentru aceasta reteta

Hartie de copt, 15 foi Vortex
9 leiÎn stoc
Tava de copt, otel, 40 x 30 cm - de Buyer
129 leiÎn stoc
Cantar electronic, 5kg - Zokura
69 leiÎn stoc
Pahar masura, sticla, 50 ml - Kitchen Craft
24 leiÎn stoc
Punga pentru ornat - Kitchen Craft
138 leiÎn stoc

Recenzii (0)

0.00
( )( )( )( )( )
0 recenzii
(*)(*)(*)(*)(*) (0)
(*)(*)(*)(*)( ) (0)
(*)(*)(*)( )( ) (0)
(*)(*)( )( )( ) (0)
(*)( )( )( )( ) (0)

Ai gătit rețeta?

Vrem sa aflam parerea ta!

Ai gatit reteta? Vrem sa aflam parerea ta!
( )( )( )( )( )

Intrebarile si raspunsurile bucatarilor

Ai nelamuriri? Pune o intrebare si poti primi raspunsuri de la alti bucatari.