Gatesc.ro - Bucataria pasionatilor de gatit

Fii parte din comunitatea bucătarilor Gatesc.ro ✅ Bucataria pasionatilor de gatit ➤ Descopera mii de retete culinare testate si atent selectate ➤

Piure Joel Robuchon

(*)(*)(*)(*)(*) (1)
 chef profile img

food therapy

2313 retete postate

gatesc.co
Legend Chef
Piure Joel Robuchon
Prezentare
Ingrediente
Instructiuni

Piure Joel Robuchon

(*)(*)(*)(*)(*) (1)
chef profile img

food therapy

2313 retete postate

gatesc.co
Legend Chef

Pregatire

10 minute

Preparare

45 minute

Favorita de

1 bucatari

Dificultate

Usoara

Piureul de cartofi este unul dintre cele mai populare preparate cand vine vorba de alegerea unei garnituri. Cea mai faimoasa reteta de piure de cartofi apartine bucatarului francez Joel Robuchon. Piureul este matasos, cremos, aerat si pufos cu un gust bogat si delicios datorat atat cantitatii mari de unt cat si a tehnicii folosite. Cartofii fierti si zdrobiti cu presa sunt gatiti gatiti 2 minute, pentru a indeparta excesul de umiditate. Bucatile reci de unt sunt incorporate treptat iar la final se adauga smantana. Secretul consta si in amestecarea constanta, de aerare, pentru a obtine textura specifica acestui preparat.

Piure Joel Robuchon

(*)(*)(*)(*)(*) ( 1 )

Pregatire

10 minute

Preparare

45 minute

Favorita de

1 bucatari

Dificultate

Usoara

Prezentare

Piureul de cartofi este unul dintre cele mai populare preparate cand vine vorba de alegerea unei garnituri. Cea mai faimoasa reteta de piure de cartofi apartine bucatarului francez Joel Robuchon. Piureul este matasos, cremos, aerat si pufos cu un gust bogat si delicios datorat atat cantitatii mari de unt cat si a tehnicii folosite. Cartofii fierti si zdrobiti cu presa sunt gatiti gatiti 2 minute, pentru a indeparta excesul de umiditate. Bucatile reci de unt sunt incorporate treptat iar la final se adauga smantana. Secretul consta si in amestecarea constanta, de aerare, pentru a obtine textura specifica acestui preparat.

Ingrediente

Portii:
  • 800 gr cartofi
  • dupa gust sare
  • 260 gr unt
  • 60 ml smantana pentru gatit
  • 1cartofi
    800 gr
  • 2sare
    dupa gust
  • 3unt
    260 gr
  • 4smantana pentru gatit
    60 ml

Mod de preparare

slideshow
  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

  • Pasul 5
    terminat

  • Pasul 6
    terminat

  • Pasul 7
    terminat

  • Pasul 8
    terminat

  • Pasul 9
    terminat

  • Pasul 10
    terminat

  • Pasul 11
    terminat

  • Pasul 12
    terminat

  • Pasul 13
    terminat

  • Pasul 14
    terminat

Ai gatit reteta? Trimite o poza si primesti 300 de puncte KitchenShop!

Mod de preparare

  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

  • Pasul 5
    terminat

  • Pasul 6
    terminat

  • Pasul 7
    terminat

  • Pasul 8
    terminat

  • Pasul 9
    terminat

  • Pasul 10
    terminat

  • Pasul 11
    terminat

  • Pasul 12
    terminat

  • Pasul 13
    terminat

  • Pasul 14
    terminat

Cumpara ustensilele necesare pentru aceasta reteta

Strecuratoare inox, 16 cm - Westmark
85 leiÎn stoc
Presa de cartofi, aluminiu, 41cm - Westmark
295 leiÎn stoc
Presa Quadro spätzle, cartofi - Westmark
340 leiÎn stoc
Tel inox, 28 cm - Westmark
39 leiÎn stoc
Tel profesional din inox, 45 cm - de Buyer
163 leiÎn stoc
Tel profesional din inox, 35 cm - de Buyer
129 leiÎn stoc
Tel inox, 35 cm - de Buyer
120 leiÎn stoc

Imagini de la bucatari

https://gatesc-11d8c.kxcdn.com/6f4756de-769d-439b-81c3-47adbf53b360.jpg
(*)(*)(*)(*)(*)
gatesc.ro Cooking Art
Legend Chef gatesc.co

Recenzii (1)

5.00
(*)(*)(*)(*)(*)
1 recenzie
(*)(*)(*)(*)(*) (1)
(*)(*)(*)(*)( ) (0)
(*)(*)(*)( )( ) (0)
(*)(*)( )( )( ) (0)
(*)( )( )( )( ) (0)

Ai gătit rețeta?

Vrem sa aflam parerea ta!

Ai gatit reteta? Vrem sa aflam parerea ta!
( )( )( )( )( )
Toate
Apreciate
Gatite
gatesc.ro
Cooking Art
Legend Chef
(*)(*)(*)(*)(*)
ian. 25, 11:38
Fin si cremos!  |  Reteta gatita
0
 | 
Raspunde

Intrebarile si raspunsurile bucatarilor

Ai nelamuriri? Pune o intrebare si poti primi raspunsuri de la alti bucatari.