979 retete postate
979 retete postate
Pregatire
15 minute
Preparare
40 minute
Favorita de
0 bucatari
Dificultate
Medie
luni | marți | miercuri | joi | vineri | sâmbătă | duminică |
---|---|---|---|---|---|---|
Momentul zilei
mic dejunpranzcinagustarePregatire
15 minute
Preparare
40 minute
Favorita de
0 bucatari
Dificultate
Medie
luni | marți | miercuri | joi | vineri | sâmbătă | duminică |
---|---|---|---|---|---|---|
Momentul zilei
mic dejunpranzcinagustareIncingem tigaia incinsa in care am pus ulei si rumenim pieptul de pui taiat in cubulete.
Incingem tigaia incinsa in care am pus ulei si rumenim pieptul de pui taiat in cubulete.
Adaugam apoi, usturoiul trecut prin presa, sare si rosiile deshidratate taiate in bucati mai mici. Amestecam.
Adaugam apoi, usturoiul trecut prin presa, sare si rosiile deshidratate taiate in bucati mai mici. Amestecam.
Completam cu pastele fainoase, le amestecam putin si adaugam treptat supa de pui (sau apa). Pastele fierb in aproximativ 10 minute.
Completam cu pastele fainoase, le amestecam putin si adaugam treptat supa de pui (sau apa). Pastele fierb in aproximativ 10 minute.
Adaugam spre final spanacul si smantana pentru gatit. Pentru super cremozitate, razuim si parmezan, pe care il amestecam bine.
Adaugam spre final spanacul si smantana pentru gatit. Pentru super cremozitate, razuim si parmezan, pe care il amestecam bine.
Cand bobul de paste este fiert si spanacul este bine inmuiat, preparatul este gata. Savuram obligatoriu fierbinte.
Cand bobul de paste este fiert si spanacul este bine inmuiat, preparatul este gata. Savuram obligatoriu fierbinte.
Ai gatit reteta? Trimite o poza si primesti 300 de puncte KitchenShop!
Incingem tigaia incinsa in care am pus ulei si rumenim pieptul de pui taiat in cubulete.
Incingem tigaia incinsa in care am pus ulei si rumenim pieptul de pui taiat in cubulete.
Adaugam apoi, usturoiul trecut prin presa, sare si rosiile deshidratate taiate in bucati mai mici. Amestecam.
Adaugam apoi, usturoiul trecut prin presa, sare si rosiile deshidratate taiate in bucati mai mici. Amestecam.
Completam cu pastele fainoase, le amestecam putin si adaugam treptat supa de pui (sau apa). Pastele fierb in aproximativ 10 minute.
Completam cu pastele fainoase, le amestecam putin si adaugam treptat supa de pui (sau apa). Pastele fierb in aproximativ 10 minute.
Adaugam spre final spanacul si smantana pentru gatit. Pentru super cremozitate, razuim si parmezan, pe care il amestecam bine.
Adaugam spre final spanacul si smantana pentru gatit. Pentru super cremozitate, razuim si parmezan, pe care il amestecam bine.
Cand bobul de paste este fiert si spanacul este bine inmuiat, preparatul este gata. Savuram obligatoriu fierbinte.
Cand bobul de paste este fiert si spanacul este bine inmuiat, preparatul este gata. Savuram obligatoriu fierbinte.
Ai nelamuriri? Pune o intrebare si poti primi raspunsuri de la alti bucatari.
Ai gătit rețeta?
Vrem sa aflam parerea ta!
Ai gatit reteta? Vrem sa aflam parerea ta!