Gatesc.ro - Bucataria pasionatilor de gatit

Fii parte din comunitatea bucătarilor Gatesc.ro ✅ Bucataria pasionatilor de gatit ➤ Descopera mii de retete culinare testate si atent selectate ➤

Merry me chicken, cu orzo

( )( )( )( )( ) (0)
 chef profile img

Emilia gateste

979 retete postate

gatesc.co
Legend Chef
Merry me chicken, cu orzo
Prezentare
Ingrediente
Instructiuni

Merry me chicken, cu orzo

( )( )( )( )( ) (0)
chef profile img

Emilia gateste

979 retete postate

gatesc.co
Legend Chef

Pregatire

15 minute

Preparare

40 minute

Favorita de

0 bucatari

Dificultate

Medie

Suuuper bune acest Merry me chicken, cu paste orzo!

Merry me chicken, cu orzo

( )( )( )( )( ) ( 0 )
ianuarie 2025
lunimarțimiercurijoivinerisâmbătăduminică

Momentul zilei

mic dejunpranzcinagustare

Pregatire

15 minute

Preparare

40 minute

Favorita de

0 bucatari

Dificultate

Medie

Prezentare

Suuuper bune acest Merry me chicken, cu paste orzo!
ianuarie 2025
lunimarțimiercurijoivinerisâmbătăduminică

Momentul zilei

mic dejunpranzcinagustare

Ingrediente

Portii:
  • 500 gr piept de pui
  • 2 linguri ulei de masline
  • dupa gust sare
  • 1 catel usturoi
  • 7 buc rosii uscate din conserva
  • 170 gr orzo
  • 500 ml supa de pui
  • 80 gr spanac
  • 180 ml smantana pentru gatit
  • 30 gr parmezan
  • 1piept de pui
    500 gr
  • 2ulei de masline
    2 linguri
  • 3sare
    dupa gust
  • 4usturoi
    1 catel
  • 5rosii uscate din conserva
    7 buc
  • 6orzo
    170 gr
  • 7supa de pui
    500 ml
  • 8spanac
    80 gr
  • 9smantana pentru gatit
    180 ml
  • 10parmezan
    30 gr

Mod de preparare

slideshow
  • Pasul 1
    terminat

    Incingem tigaia incinsa in care am pus ulei si rumenim pieptul de pui taiat in cubulete.

    Incingem tigaia incinsa in care am pus ulei si rumenim pieptul de pui taiat in cubulete.

  • Pasul 2
    terminat

    Adaugam apoi, usturoiul trecut prin presa, sare si rosiile deshidratate taiate in bucati mai mici. Amestecam.

    Adaugam apoi, usturoiul trecut prin presa, sare si rosiile deshidratate taiate in bucati mai mici. Amestecam.

  • Pasul 3
    terminat

    Completam cu pastele fainoase, le amestecam putin si adaugam treptat supa de pui (sau apa). Pastele fierb in aproximativ 10 minute.

    Completam cu pastele fainoase, le amestecam putin si adaugam treptat supa de pui (sau apa). Pastele fierb in aproximativ 10 minute.

  • Pasul 4
    terminat

    Adaugam spre final spanacul si smantana pentru gatit. Pentru super cremozitate, razuim si parmezan, pe care il amestecam bine.

    Adaugam spre final spanacul si smantana pentru gatit. Pentru super cremozitate, razuim si parmezan, pe care il amestecam bine.

  • Pasul 5
    terminat

    Cand bobul de paste este fiert si spanacul este bine inmuiat, preparatul este gata. Savuram obligatoriu fierbinte.

    Cand bobul de paste este fiert si spanacul este bine inmuiat, preparatul este gata. Savuram obligatoriu fierbinte.

Ai gatit reteta? Trimite o poza si primesti 300 de puncte KitchenShop!

Mod de preparare

  • Pasul 1
    terminat

    Incingem tigaia incinsa in care am pus ulei si rumenim pieptul de pui taiat in cubulete.

    Incingem tigaia incinsa in care am pus ulei si rumenim pieptul de pui taiat in cubulete.

  • Pasul 2
    terminat

    Adaugam apoi, usturoiul trecut prin presa, sare si rosiile deshidratate taiate in bucati mai mici. Amestecam.

    Adaugam apoi, usturoiul trecut prin presa, sare si rosiile deshidratate taiate in bucati mai mici. Amestecam.

  • Pasul 3
    terminat

    Completam cu pastele fainoase, le amestecam putin si adaugam treptat supa de pui (sau apa). Pastele fierb in aproximativ 10 minute.

    Completam cu pastele fainoase, le amestecam putin si adaugam treptat supa de pui (sau apa). Pastele fierb in aproximativ 10 minute.

  • Pasul 4
    terminat

    Adaugam spre final spanacul si smantana pentru gatit. Pentru super cremozitate, razuim si parmezan, pe care il amestecam bine.

    Adaugam spre final spanacul si smantana pentru gatit. Pentru super cremozitate, razuim si parmezan, pe care il amestecam bine.

  • Pasul 5
    terminat

    Cand bobul de paste este fiert si spanacul este bine inmuiat, preparatul este gata. Savuram obligatoriu fierbinte.

    Cand bobul de paste este fiert si spanacul este bine inmuiat, preparatul este gata. Savuram obligatoriu fierbinte.

Cumpara ustensilele necesare pentru aceasta reteta

Farfurie pentru paste, portelan, 26cm, "Ethos Twilight" - Porland
84 leiÎn stoc
Farfurie paste gourmet, portelan, 27cm, "Laudum" - Bonna
125 leiÎn stoc
Tigaie wok, aluminiu, 28 cm, inductie - AMT Gastroguss
480 leiÎn stoc
Cutit Santoku 18 cm 5000MCD - Miyabi
2690 leiÎn stoc
Cutit Santoku, 18cm, "ZWILLING Gourmet"  - Zwilling
265 leiÎn stoc
Set ustensile de bucatarie 6 piese, “Kitchen Elements” - Nuova R2S
248 leiÎn stoc
Set ustensile de bucatarie 6 piese, "HOME & KITCHEN" - Nuova R2S
255 leiÎn stoc
Set ustensile de bucatarie 6 piese "Amalfi" - Nuova R2S
255 leiÎn stoc
Suport ustensile bucatarie, 11x11cm - Zwilling
135 leiÎn stoc
Razatoare parmezan, inox - Kitchen Craft
172 leiÎn stoc
Razatoare parmezan, inox, 33 x 6,4 cm, "Professional" - Microplane
149 leiÎn stoc
Razatoare pentru parmezan, inox, 30,5 x 6,5 cm - Microplane
148 leiÎn stoc
Razatoare fina, inox, 33 x 6,4 cm, "Professional"  - Microplane
149 leiÎn stoc
Masina pentru razuit "Exklusiv" - Westmark
275 leiÎn stoc
Feliator cascaval, inox, 21 cm, "Gentle" - Westmark
45 leiÎn stoc
Farfurie risotto, portelan, 27,5 cm "Collet" - Viejo Valle
45 leiÎn stoc
Farfurie risotto, melamina, 27 cm "Tivoli" - Viejo Valle
120 leiÎn stoc
Farfurie risotto gourmet, portelan, 28cm, "Laudum" - Bonna
138 leiÎn stoc
Farfurie risotto, portelan, 28x6cm, Bordeaux - Viejo Valle
120 leiÎn stoc
Lingura risotto, silicon, 31 cm - Staub
72 leiÎn stoc
Tigaie saute antiaderenta, aluminiu, 24 cm, "CHOC Risotto" - de Buyer
250 leiÎn stoc
Farfurie portelan, 24,5 cm "Trattoria" - Viejo Valle
115 leiÎn stoc

Recenzii (0)

0.00
( )( )( )( )( )
0 recenzii
(*)(*)(*)(*)(*) (0)
(*)(*)(*)(*)( ) (0)
(*)(*)(*)( )( ) (0)
(*)(*)( )( )( ) (0)
(*)( )( )( )( ) (0)

Ai gătit rețeta?

Vrem sa aflam parerea ta!

Ai gatit reteta? Vrem sa aflam parerea ta!
( )( )( )( )( )

Intrebarile si raspunsurile bucatarilor

Ai nelamuriri? Pune o intrebare si poti primi raspunsuri de la alti bucatari.