Gatesc.ro - Bucataria pasionatilor de gatit

Fii parte din comunitatea bucătarilor Gatesc.ro ✅ Bucataria pasionatilor de gatit ➤ Descopera mii de retete culinare testate si atent selectate ➤

Tort zebra cu crema bicolore si sos de fructe de padure

( )( )( )( )( ) (0)
 chef profile img

Cooking Art

849 retete postate

gatesc.co
Legend Chef
Tort zebra cu crema bicolore si sos de fructe de padure
Prezentare
Ingrediente
Instructiuni

Tort zebra cu crema bicolore si sos de fructe de padure

( )( )( )( )( ) (0)
chef profile img

Cooking Art

849 retete postate

gatesc.co
Legend Chef
Categorii:  Deserturi , Party

Pregatire

4 ore

Preparare

2 ore

Favorita de

1 bucatari

Dificultate

Medie

Tort cu blat de chec zebra, crema de mascarpone, iaurt grecesc, frisca si ciocolata amaruie si sos de fructe de padure. Glazura de ciocolata amaruie si decor cu frisca.

Tort zebra cu crema bicolore si sos de fructe de padure

( )( )( )( )( ) ( 0 )
Categorii:  Deserturi , Party

Pregatire

4 ore

Preparare

2 ore

Favorita de

1 bucatari

Dificultate

Medie

Categorii:  Deserturi , Party
Cooking Art
Legend Chef
gatesc.co

Prezentare

Tort cu blat de chec zebra, crema de mascarpone, iaurt grecesc, frisca si ciocolata amaruie si sos de fructe de padure. Glazura de ciocolata amaruie si decor cu frisca.

Ingrediente

Portii:
Blat
  • 150 gr unt
  • 300 gr zahar
  • 5 buc oua
  • 400 gr smantana
  • 2 ml esenta de vanilie
  • praf de sare
  • 350 gr faina
  • 15 gr praf de copt
  • 30 gr gris
  • 30 gr cacao
  • 2 ml esenta de rom
  • 1unt
    150 gr
  • 2zahar
    300 gr
  • 3oua
    5 buc
  • 4smantana
    400 gr
  • 5esenta de vanilie
    2 ml
  • 6sare
    praf de
  • 7faina
    350 gr
  • 8praf de copt
    15 gr
  • 9gris
    30 gr
  • 10cacao
    30 gr
  • 11esenta de rom
    2 ml
Crema
  • 250 gr branza Mascarpone
  • 50 gr zahar vanilinat
  • 150 gr iaurt grecesc
  • 400 gr smantana pentru frisca
  • 5 gr gelatina
  • 25 ml apa
  • 100 gr ciocolata amaruie
  • 1branza Mascarpone
    250 gr
  • 2zahar vanilinat
    50 gr
  • 3iaurt grecesc
    150 gr
  • 4smantana pentru frisca
    400 gr
  • 5gelatina
    5 gr
  • 6apa
    25 ml
  • 7ciocolata amaruie
    100 gr
Sos
  • 200 gr fructe de padure
  • 100 ml apa
  • 15 gr zahar
  • 10 gr amidon alimentar
  • 1fructe de padure
    200 gr
  • 2apa
    100 ml
  • 3zahar
    15 gr
  • 4amidon alimentar
    10 gr
Decor
  • 100 gr ciocolata amaruie
  • 100 ml smantana pentru frisca
  • 10 gr zahar pudra
  • dupa gust bomboane decorative
  • 1ciocolata amaruie
    100 gr
  • 2smantana pentru frisca
    100 ml
  • 3zahar pudra
    10 gr
  • 4bomboane decorative
    dupa gust

Mod de preparare

slideshow
  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

  • Pasul 5
    terminat

  • Pasul 6
    terminat

  • Pasul 7
    terminat

  • Pasul 8
    terminat

  • Pasul 9
    terminat

  • Pasul 10
    terminat

Ai gatit reteta? Trimite o poza si primesti 300 de puncte KitchenShop!

Mod de preparare

  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

  • Pasul 5
    terminat

  • Pasul 6
    terminat

  • Pasul 7
    terminat

  • Pasul 8
    terminat

  • Pasul 9
    terminat

  • Pasul 10
    terminat

Cumpara ustensilele necesare pentru aceasta reteta

Paleta tort, 25 cm, inox - Kitchen Craft
110 leiÎn stoc
Spatula silicon, 28,5 cm - Westmark
44 leiÎn stoc
Punga pentru ornat 46 cm - de Buyer
44 leiÎn stoc
Punga pentru decorare 40 cm - Westmark
50 leiÎn stoc
Punga pentru ornat - Kitchen Craft
138 leiÎn stoc
Punga pentru ornat, 45 cm - de Buyer
39 leiÎn stoc
Punga pentru decorare cu 5 duze - Westmark
125 leiÎn stoc

Recenzii (0)

0.00
( )( )( )( )( )
0 recenzii
(*)(*)(*)(*)(*) (0)
(*)(*)(*)(*)( ) (0)
(*)(*)(*)( )( ) (0)
(*)(*)( )( )( ) (0)
(*)( )( )( )( ) (0)

Ai gătit rețeta?

Vrem sa aflam parerea ta!

Ai gatit reteta? Vrem sa aflam parerea ta!
( )( )( )( )( )

Intrebarile si raspunsurile bucatarilor

Ai nelamuriri? Pune o intrebare si poti primi raspunsuri de la alti bucatari.