Gatesc.ro - Bucataria pasionatilor de gatit

Fii parte din comunitatea bucătarilor Gatesc.ro ✅ Bucataria pasionatilor de gatit ➤ Descopera mii de retete culinare testate si atent selectate ➤

Scobar in sos de rosii, la cuptor

( )( )( )( )( ) (0)
 chef profile img

Cooking Art

893 retete postate

gatesc.co
Legend Chef
Scobar in sos de rosii, la cuptor
Prezentare
Ingrediente
Instructiuni

Scobar in sos de rosii, la cuptor

( )( )( )( )( ) (0)
chef profile img

Cooking Art

893 retete postate

gatesc.co
Legend Chef

Pregatire

1 ora

Preparare

1 ora

Favorita de

1 bucatari

Dificultate

Usoara

Scobarul este un peste cu carne alba, fara grasimi si cu un gust foarte bun. Prin marinare in condimente, carnea devine frageda si suculenta, imprumutand arome, iar prin gatire la cuptor in sos de rosii si vin se obtine un preparat delicios.

Scobar in sos de rosii, la cuptor

( )( )( )( )( ) ( 0 )

Pregatire

1 ora

Preparare

1 ora

Favorita de

1 bucatari

Dificultate

Usoara

Cooking Art
Legend Chef
gatesc.co

Prezentare

Scobarul este un peste cu carne alba, fara grasimi si cu un gust foarte bun. Prin marinare in condimente, carnea devine frageda si suculenta, imprumutand arome, iar prin gatire la cuptor in sos de rosii si vin se obtine un preparat delicios.

Ingrediente

Portii:
peste
  • 3 buc peste Scobar
  • 1 lingurita sare
  • 1 lingurita piper
  • 2 lingurite cimbru
  • 3 catei usturoi
  • 50 ml ulei de masline
  • 1 buc lamai
  • 1peste Scobar
    3 buc
  • 2sare
    1 lingurita
  • 3piper
    1 lingurita
  • 4cimbru
    2 lingurite
  • 5usturoi
    3 catei
  • 6ulei de masline
    50 ml
  • 7lamai
    1 buc
sos
  • 1 buc ceapa
  • 1 buc ardei kapia
  • 1 buc morcovi
  • 50 ml ulei de masline
  • 750 ml sos de rosii
  • 250 ml apa
  • dupa gust sare
  • dupa gust piper
  • 4 catei usturoi
  • 150 ml vin alb
  • dupa gust patrunjel
  • 1ceapa
    1 buc
  • 2ardei kapia
    1 buc
  • 3morcovi
    1 buc
  • 4ulei de masline
    50 ml
  • 5sos de rosii
    750 ml
  • 6apa
    250 ml
  • 7sare
    dupa gust
  • 8piper
    dupa gust
  • 9usturoi
    4 catei
  • 10vin alb
    150 ml
  • 11patrunjel
    dupa gust

Mod de preparare

slideshow
  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

  • Pasul 5
    terminat

  • Pasul 6
    terminat

Nota

Ai gatit reteta? Trimite o poza si primesti 300 de puncte KitchenShop!

Mod de preparare

  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

  • Pasul 5
    terminat

  • Pasul 6
    terminat

Nota

Cumpara ustensilele necesare pentru aceasta reteta

Paleta peste, inox, 31,5 cm - Kitchen Craft
39 leiÎn stoc
Paleta pentru peste, inox, 29,7 cm - OXO
60 leiÎn stoc
Cleste pentru oase peste, inox - Westmark
65 leiÎn stoc

Recenzii (0)

0.00
( )( )( )( )( )
0 recenzii
(*)(*)(*)(*)(*) (0)
(*)(*)(*)(*)( ) (0)
(*)(*)(*)( )( ) (0)
(*)(*)( )( )( ) (0)
(*)( )( )( )( ) (0)

Ai gătit rețeta?

Vrem sa aflam parerea ta!

Ai gatit reteta? Vrem sa aflam parerea ta!
( )( )( )( )( )

Intrebarile si raspunsurile bucatarilor

Ai nelamuriri? Pune o intrebare si poti primi raspunsuri de la alti bucatari.