Gatesc.ro - Bucataria pasionatilor de gatit

Fii parte din comunitatea bucătarilor Gatesc.ro ✅ Bucataria pasionatilor de gatit ➤ Descopera mii de retete culinare testate si atent selectate ➤

Paste Penne Rigate, cu sos de smantana si sunca afumata

( )( )( )( )( ) (0)
 chef profile img

Mumu20

325 retete postate

gatesc.co
Master Chef
Paste Penne Rigate, cu sos de smantana si sunca afumata
Prezentare
Ingrediente
Instructiuni

Paste Penne Rigate, cu sos de smantana si sunca afumata

( )( )( )( )( ) (0)
chef profile img

Mumu20

325 retete postate

gatesc.co
Master Chef

Pregatire

15 minute

Preparare

25 minute

Favorita de

0 bucatari

Dificultate

Medie

Pastele penne rigate, cremoase sunt un preparat rapid si delicios, cu un sos bogat de smantana, oua, sunca afumata si cascaval. Aceste paste sunt savuroase si usor de preparat, insa trebuie consumate imediat pentru a pastra textura perfecta a sosului.

Paste Penne Rigate, cu sos de smantana si sunca afumata

( )( )( )( )( ) ( 0 )

Pregatire

15 minute

Preparare

25 minute

Favorita de

0 bucatari

Dificultate

Medie

Prezentare

Pastele penne rigate, cremoase sunt un preparat rapid si delicios, cu un sos bogat de smantana, oua, sunca afumata si cascaval. Aceste paste sunt savuroase si usor de preparat, insa trebuie consumate imediat pentru a pastra textura perfecta a sosului.

Ingrediente

Portii:
  • 250 gr paste penne rigate
  • 3 l apa
  • 4 linguri ulei
  • 1 buc ceapa
  • 4 catei usturoi
  • dupa gust sare
  • 150 gr smantana
  • 2 buc galbenus de ou
  • 150 gr cascaval
  • dupa gust piper
  • 150 gr sunca afumata
  • 1paste penne rigate
    250 gr
  • 2apa
    3 l
  • 3ulei
    4 linguri
  • 4ceapa
    1 buc
  • 5usturoi
    4 catei
  • 6sare
    dupa gust
  • 7smantana
    150 gr
  • 8galbenus de ou
    2 buc
  • 9cascaval
    150 gr
  • 10piper
    dupa gust
  • 11sunca afumata
    150 gr

Mod de preparare

slideshow
  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

Nota

Ai gatit reteta? Trimite o poza si primesti 300 de puncte KitchenShop!

Mod de preparare

  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

Nota

Cumpara ustensilele necesare pentru aceasta reteta

Oala inox, cu capac, 24cm/8L, "Apollo" - Demeyere
1245 leiÎn stoc
Sita aburi, sticla, 20 cm - AMT Gastroguss
140 leiÎn stoc
Atasament presa paste pentru mixere - KitchenAid
1100 leiÎn stoc
Tigaie 7-ply, inox, 32 cm, "Proline" - Demeyere
1340 leiÎn stoc

Recenzii (0)

0.00
( )( )( )( )( )
0 recenzii
(*)(*)(*)(*)(*) (0)
(*)(*)(*)(*)( ) (0)
(*)(*)(*)( )( ) (0)
(*)(*)( )( )( ) (0)
(*)( )( )( )( ) (0)

Ai gătit rețeta?

Vrem sa aflam parerea ta!

Ai gatit reteta? Vrem sa aflam parerea ta!
( )( )( )( )( )

Intrebarile si raspunsurile bucatarilor

Ai nelamuriri? Pune o intrebare si poti primi raspunsuri de la alti bucatari.