Gatesc.ro - Bucataria pasionatilor de gatit

Fii parte din comunitatea bucătarilor Gatesc.ro ✅ Bucataria pasionatilor de gatit ➤ Descopera mii de retete culinare testate si atent selectate ➤

Tort glazurat cu cacao, fructe de padure si vanilie

(*)(*)(*)(*)(*) (1)
 chef profile img

Cooking Art

897 retete postate

gatesc.co
Legend Chef
Tort glazurat cu cacao, fructe de padure si vanilie
Prezentare
Ingrediente
Instructiuni

Tort glazurat cu cacao, fructe de padure si vanilie

(*)(*)(*)(*)(*) (1)
chef profile img

Cooking Art

897 retete postate

gatesc.co
Legend Chef

Pregatire

2 ore

Preparare

3 ore

Favorita de

2 bucatari

Dificultate

Medie

Tort cu blat de cacaou insiropat cu rom, jeleu de fructe de padure, crema fina de vanilie cu unt si glazura de ciocolata amaruie. Un tort de zile mari!

Tort glazurat cu cacao, fructe de padure si vanilie

(*)(*)(*)(*)(*) ( 1 )

Pregatire

2 ore

Preparare

3 ore

Favorita de

2 bucatari

Dificultate

Medie

Cooking Art
Legend Chef
gatesc.co

Prezentare

Tort cu blat de cacaou insiropat cu rom, jeleu de fructe de padure, crema fina de vanilie cu unt si glazura de ciocolata amaruie. Un tort de zile mari!

Ingrediente

Portii:
blat
  • 6 buc oua
  • praf de sare
  • 11 linguri zahar
  • 5 linguri apa
  • 7 linguri faina
  • 1 lingurita praf de copt
  • 4 linguri cacao
  • 1oua
    6 buc
  • 2sare
    praf de
  • 3zahar
    11 linguri
  • 4apa
    5 linguri
  • 5faina
    7 linguri
  • 6praf de copt
    1 lingurita
  • 7cacao
    4 linguri
sirop
  • 200 gr zahar
  • 200 ml apa
  • 2 ml esenta de rom
  • 1zahar
    200 gr
  • 2apa
    200 ml
  • 3esenta de rom
    2 ml
jeleu
  • 400 gr fructe de padure congelate
  • 40 gr zahar
  • 10 gr gelatina
  • 50 ml apa
  • 1fructe de padure congelate
    400 gr
  • 2zahar
    40 gr
  • 3gelatina
    10 gr
  • 4apa
    50 ml
crema
  • 500 ml lapte
  • 8 gr zahar vanilinat
  • 6 buc galbenus de ou
  • 150 gr zahar
  • praf de sare
  • 80 gr faina
  • 200 gr unt
  • 2 ml esenta de vanilie
  • 1lapte
    500 ml
  • 2zahar vanilinat
    8 gr
  • 3galbenus de ou
    6 buc
  • 4zahar
    150 gr
  • 5sare
    praf de
  • 6faina
    80 gr
  • 7unt
    200 gr
  • 8esenta de vanilie
    2 ml
glazura
  • 100 gr smantana pentru frisca
  • 100 gr ciocolata amaruie
  • 1smantana pentru frisca
    100 gr
  • 2ciocolata amaruie
    100 gr
extra
  • dupa gust cocos
  • 1cocos
    dupa gust

Mod de preparare

slideshow
  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

  • Pasul 5
    terminat

  • Pasul 6
    terminat

  • Pasul 7
    terminat

  • Pasul 8
    terminat

Ai gatit reteta? Trimite o poza si primesti 300 de puncte KitchenShop!

Mod de preparare

  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

  • Pasul 5
    terminat

  • Pasul 6
    terminat

  • Pasul 7
    terminat

  • Pasul 8
    terminat

Cumpara ustensilele necesare pentru aceasta reteta

Recenzii (1)

5.00
(*)(*)(*)(*)(*)
1 recenzie
(*)(*)(*)(*)(*) (1)
(*)(*)(*)(*)( ) (0)
(*)(*)(*)( )( ) (0)
(*)(*)( )( )( ) (0)
(*)( )( )( )( ) (0)

Ai gătit rețeta?

Vrem sa aflam parerea ta!

Ai gatit reteta? Vrem sa aflam parerea ta!
( )( )( )( )( )
Toate
Apreciate
Gatite
gatesc.ro
Angy
Mini Chef
(*)(*)(*)(*)(*)
feb. 25, 06:50
Delicioooos!!!
0
 | 
Raspunde

Intrebarile si raspunsurile bucatarilor

Ai nelamuriri? Pune o intrebare si poti primi raspunsuri de la alti bucatari.