104 retete postate
104 retete postate
Pregatire
1 ora 30 minute
Preparare
30 minute
Favorita de
0 bucatari
Dificultate
Medie
luni | marți | miercuri | joi | vineri | sâmbătă | duminică |
---|---|---|---|---|---|---|
Momentul zilei
mic dejunpranzcinagustarePregatire
1 ora 30 minute
Preparare
30 minute
Favorita de
0 bucatari
Dificultate
Medie
luni | marți | miercuri | joi | vineri | sâmbătă | duminică |
---|---|---|---|---|---|---|
Momentul zilei
mic dejunpranzcinagustareIn loc de pulpe dezosate, puteti folosi piept de pui, fara probleme. Incepem prin a taia fasii pulpele de pui, apoi le taim cuburi, cat o imbucatura.
In loc de pulpe dezosate, puteti folosi piept de pui, fara probleme. Incepem prin a taia fasii pulpele de pui, apoi le taim cuburi, cat o imbucatura.
Punem puiul intr-un bol.
Punem puiul intr-un bol.
Peste acesta turnam laptele batut, oul si sarea. Amestecam foarte bine si invelim puiul in acest bait.
Peste acesta turnam laptele batut, oul si sarea. Amestecam foarte bine si invelim puiul in acest bait.
Dam minim 1 ora la frigider sau ideal, pana a doua zi.
Dam minim 1 ora la frigider sau ideal, pana a doua zi.
Intr-un bol separat, punem faina si amidonul.
Intr-un bol separat, punem faina si amidonul.
Adaugam toate condimentele enumerate in lista de ingrediente.
Adaugam toate condimentele enumerate in lista de ingrediente.
Amestecam foarte bine, ca sa se distribuie ingredientele in faina.
Amestecam foarte bine, ca sa se distribuie ingredientele in faina.
Luam apoi, 3-4 linguri din baitul in care sta carnea si il adaugam in faina.
Luam apoi, 3-4 linguri din baitul in care sta carnea si il adaugam in faina.
Cu mana, incepem sa incorporam baitul in faina, formand un fel de pesmet ud, sau mici cocoloase, care vor deveni crocante la prajit. Ne putem folosi de palme, ca sa maruntim cocoloasele.
Cu mana, incepem sa incorporam baitul in faina, formand un fel de pesmet ud, sau mici cocoloase, care vor deveni crocante la prajit. Ne putem folosi de palme, ca sa maruntim cocoloasele.
Luam bucati de pui si le punem in bolul ca faina. Facem acest lucru in aproximativ 3 transe, deci nu umpleti bolul cu tot puiul.
Luam bucati de pui si le punem in bolul ca faina. Facem acest lucru in aproximativ 3 transe, deci nu umpleti bolul cu tot puiul.
Cu mana, sau cu ajutorul unei linguri, tavalim puiul prin faina cu condimente, pana se acopera carnea perfect.
Cu mana, sau cu ajutorul unei linguri, tavalim puiul prin faina cu condimente, pana se acopera carnea perfect.
Cu ajutorul unei strecuratoare sau spumiere, eliminam surprusul de faina.
Cu ajutorul unei strecuratoare sau spumiere, eliminam surprusul de faina.
Punem ulei la incins si apoi punem puiul la prajit. Il lasam nemiscat, pana cand incepe sa se vada ca s-a intarit crusta, apoi se intorc bucatile de pui si se prajesc si pe cealalta parte.
Punem ulei la incins si apoi punem puiul la prajit. Il lasam nemiscat, pana cand incepe sa se vada ca s-a intarit crusta, apoi se intorc bucatile de pui si se prajesc si pe cealalta parte.
Cand sunt aurii, se scot cu spumiera intr-un vas cu servetele absorbante.
Cand sunt aurii, se scot cu spumiera intr-un vas cu servetele absorbante.
Servim Chicken Popcorn cu garnitura si sosul preferate.
Servim Chicken Popcorn cu garnitura si sosul preferate.
Ai gatit reteta? Trimite o poza si primesti 300 de puncte KitchenShop!
In loc de pulpe dezosate, puteti folosi piept de pui, fara probleme. Incepem prin a taia fasii pulpele de pui, apoi le taim cuburi, cat o imbucatura.
In loc de pulpe dezosate, puteti folosi piept de pui, fara probleme. Incepem prin a taia fasii pulpele de pui, apoi le taim cuburi, cat o imbucatura.
Punem puiul intr-un bol.
Punem puiul intr-un bol.
Peste acesta turnam laptele batut, oul si sarea. Amestecam foarte bine si invelim puiul in acest bait.
Peste acesta turnam laptele batut, oul si sarea. Amestecam foarte bine si invelim puiul in acest bait.
Dam minim 1 ora la frigider sau ideal, pana a doua zi.
Dam minim 1 ora la frigider sau ideal, pana a doua zi.
Intr-un bol separat, punem faina si amidonul.
Intr-un bol separat, punem faina si amidonul.
Adaugam toate condimentele enumerate in lista de ingrediente.
Adaugam toate condimentele enumerate in lista de ingrediente.
Amestecam foarte bine, ca sa se distribuie ingredientele in faina.
Amestecam foarte bine, ca sa se distribuie ingredientele in faina.
Luam apoi, 3-4 linguri din baitul in care sta carnea si il adaugam in faina.
Luam apoi, 3-4 linguri din baitul in care sta carnea si il adaugam in faina.
Cu mana, incepem sa incorporam baitul in faina, formand un fel de pesmet ud, sau mici cocoloase, care vor deveni crocante la prajit. Ne putem folosi de palme, ca sa maruntim cocoloasele.
Cu mana, incepem sa incorporam baitul in faina, formand un fel de pesmet ud, sau mici cocoloase, care vor deveni crocante la prajit. Ne putem folosi de palme, ca sa maruntim cocoloasele.
Luam bucati de pui si le punem in bolul ca faina. Facem acest lucru in aproximativ 3 transe, deci nu umpleti bolul cu tot puiul.
Luam bucati de pui si le punem in bolul ca faina. Facem acest lucru in aproximativ 3 transe, deci nu umpleti bolul cu tot puiul.
Cu mana, sau cu ajutorul unei linguri, tavalim puiul prin faina cu condimente, pana se acopera carnea perfect.
Cu mana, sau cu ajutorul unei linguri, tavalim puiul prin faina cu condimente, pana se acopera carnea perfect.
Cu ajutorul unei strecuratoare sau spumiere, eliminam surprusul de faina.
Cu ajutorul unei strecuratoare sau spumiere, eliminam surprusul de faina.
Punem ulei la incins si apoi punem puiul la prajit. Il lasam nemiscat, pana cand incepe sa se vada ca s-a intarit crusta, apoi se intorc bucatile de pui si se prajesc si pe cealalta parte.
Punem ulei la incins si apoi punem puiul la prajit. Il lasam nemiscat, pana cand incepe sa se vada ca s-a intarit crusta, apoi se intorc bucatile de pui si se prajesc si pe cealalta parte.
Cand sunt aurii, se scot cu spumiera intr-un vas cu servetele absorbante.
Cand sunt aurii, se scot cu spumiera intr-un vas cu servetele absorbante.
Servim Chicken Popcorn cu garnitura si sosul preferate.
Servim Chicken Popcorn cu garnitura si sosul preferate.
Ai nelamuriri? Pune o intrebare si poti primi raspunsuri de la alti bucatari.
Ai gătit rețeta?
Vrem sa aflam parerea ta!
Ai gatit reteta? Vrem sa aflam parerea ta!