Gatesc.ro - Bucataria pasionatilor de gatit

Fii parte din comunitatea bucătarilor Gatesc.ro ✅ Bucataria pasionatilor de gatit ➤ Descopera mii de retete culinare testate si atent selectate ➤

Chicken popcorn

( )( )( )( )( ) (0)
 chef profile img

HelloFresh

104 retete postate

gatesc.co
Chef
Chicken popcorn
Prezentare
Ingrediente
Instructiuni

Chicken popcorn

( )( )( )( )( ) (0)
chef profile img

HelloFresh

104 retete postate

gatesc.co
Chef

Pregatire

1 ora 30 minute

Preparare

30 minute

Favorita de

0 bucatari

Dificultate

Medie

Bucatele crocante de pui, one-bite, super condimentate. Partea buna este ca si a doua zi sunt la fel de crocante.

Chicken popcorn

( )( )( )( )( ) ( 0 )
aprilie 2025
lunimarțimiercurijoivinerisâmbătăduminică

Momentul zilei

mic dejunpranzcinagustare

Pregatire

1 ora 30 minute

Preparare

30 minute

Favorita de

0 bucatari

Dificultate

Medie

HelloFresh
Chef
gatesc.co

Prezentare

Bucatele crocante de pui, one-bite, super condimentate. Partea buna este ca si a doua zi sunt la fel de crocante.
aprilie 2025
lunimarțimiercurijoivinerisâmbătăduminică

Momentul zilei

mic dejunpranzcinagustare

Ingrediente

Portii:
bait
  • 500 gr pulpe de pui dezosate
  • 200 gr lapte batut
  • 1 buc oua
  • 1.5 lingurite sare
  • 1pulpe de pui dezosate
    500 gr
  • 2lapte batut
    200 gr
  • 3oua
    1 buc
  • 4sare
    1.5 lingurite
amestec de faina si condimente
  • 1.5 cani faina
  • 0.5 cana amidon alimentar
  • 1.5 lingurite sare
  • 1 lingurita piper
  • 1 lingurita paprika
  • 0.75 lingurita ceapa granulata
  • 2 lingurite usturoi granulat
  • 0.5 lingurita pudra de mustar
  • 0.5 lingurita mustar
  • varf de cutit piper Cayenne
  • 1 lingurita cimbru uscat
  • 1 lingurita oregano uscat
  • 1faina
    1.5 cani
  • 2amidon alimentar
    0.5 cana
  • 3sare
    1.5 lingurite
  • 4piper
    1 lingurita
  • 5paprika
    1 lingurita
  • 6ceapa granulata
    0.75 lingurita
  • 7usturoi granulat
    2 lingurite
  • 8pudra de mustar
    0.5 lingurita
  • 9mustar
    0.5 lingurita
  • 10piper Cayenne
    varf de cutit
  • 11cimbru uscat
    1 lingurita
  • 12oregano uscat
    1 lingurita
pentru prajit
  • 500 ml ulei
  • 1ulei
    500 ml

Mod de preparare

slideshow
  • Pasul 1
    terminat

    In loc de pulpe dezosate, puteti folosi piept de pui, fara probleme. Incepem prin a taia fasii pulpele de pui, apoi le taim cuburi, cat o imbucatura.

    In loc de pulpe dezosate, puteti folosi piept de pui, fara probleme. Incepem prin a taia fasii pulpele de pui, apoi le taim cuburi, cat o imbucatura.

  • Pasul 2
    terminat

    Punem puiul intr-un bol.

    Punem puiul intr-un bol.

  • Pasul 3
    terminat

    Peste acesta turnam laptele batut, oul si sarea. Amestecam foarte bine si invelim puiul in acest bait.

    Peste acesta turnam laptele batut, oul si sarea. Amestecam foarte bine si invelim puiul in acest bait.

  • Pasul 4
    terminat

    Dam minim 1 ora la frigider sau ideal, pana a doua zi.

    Dam minim 1 ora la frigider sau ideal, pana a doua zi.

  • Pasul 5
    terminat

    Intr-un bol separat, punem faina si amidonul.

    Intr-un bol separat, punem faina si amidonul.

  • Pasul 6
    terminat

    Adaugam toate condimentele enumerate in lista de ingrediente.

    Adaugam toate condimentele enumerate in lista de ingrediente.

  • Pasul 7
    terminat

    Amestecam foarte bine, ca sa se distribuie ingredientele in faina.

    Amestecam foarte bine, ca sa se distribuie ingredientele in faina.

  • Pasul 8
    terminat

    Luam apoi, 3-4 linguri din baitul in care sta carnea si il adaugam in faina.

    Luam apoi, 3-4 linguri din baitul in care sta carnea si il adaugam in faina.

  • Pasul 9
    terminat

    Cu mana, incepem sa incorporam baitul in faina, formand un fel de pesmet ud, sau mici cocoloase, care vor deveni crocante la prajit. Ne putem folosi de palme, ca sa maruntim cocoloasele.

    Cu mana, incepem sa incorporam baitul in faina, formand un fel de pesmet ud, sau mici cocoloase, care vor deveni crocante la prajit. Ne putem folosi de palme, ca sa maruntim cocoloasele.

  • Pasul 10
    terminat

    Luam bucati de pui si le punem in bolul ca faina. Facem acest lucru in aproximativ 3 transe, deci nu umpleti bolul cu tot puiul.

    Luam bucati de pui si le punem in bolul ca faina. Facem acest lucru in aproximativ 3 transe, deci nu umpleti bolul cu tot puiul.

  • Pasul 11
    terminat

    Cu mana, sau cu ajutorul unei linguri, tavalim puiul prin faina cu condimente, pana se acopera carnea perfect.

    Cu mana, sau cu ajutorul unei linguri, tavalim puiul prin faina cu condimente, pana se acopera carnea perfect.

  • Pasul 12
    terminat

    Cu ajutorul unei strecuratoare sau spumiere, eliminam surprusul de faina.

    Cu ajutorul unei strecuratoare sau spumiere, eliminam surprusul de faina.

  • Pasul 13
    terminat

    Punem ulei la incins si apoi punem puiul la prajit. Il lasam nemiscat, pana cand incepe sa se vada ca s-a intarit crusta, apoi se intorc bucatile de pui si se prajesc si pe cealalta parte.

    Punem ulei la incins si apoi punem puiul la prajit. Il lasam nemiscat, pana cand incepe sa se vada ca s-a intarit crusta, apoi se intorc bucatile de pui si se prajesc si pe cealalta parte.

  • Pasul 14
    terminat

    Cand sunt aurii, se scot cu spumiera intr-un vas cu servetele absorbante.

    Cand sunt aurii, se scot cu spumiera intr-un vas cu servetele absorbante.

  • Pasul 15
    terminat

    Servim Chicken Popcorn cu garnitura si sosul preferate.

    Servim Chicken Popcorn cu garnitura si sosul preferate.

Ai gatit reteta? Trimite o poza si primesti 300 de puncte KitchenShop!

Mod de preparare

  • Pasul 1
    terminat

    In loc de pulpe dezosate, puteti folosi piept de pui, fara probleme. Incepem prin a taia fasii pulpele de pui, apoi le taim cuburi, cat o imbucatura.

    In loc de pulpe dezosate, puteti folosi piept de pui, fara probleme. Incepem prin a taia fasii pulpele de pui, apoi le taim cuburi, cat o imbucatura.

  • Pasul 2
    terminat

    Punem puiul intr-un bol.

    Punem puiul intr-un bol.

  • Pasul 3
    terminat

    Peste acesta turnam laptele batut, oul si sarea. Amestecam foarte bine si invelim puiul in acest bait.

    Peste acesta turnam laptele batut, oul si sarea. Amestecam foarte bine si invelim puiul in acest bait.

  • Pasul 4
    terminat

    Dam minim 1 ora la frigider sau ideal, pana a doua zi.

    Dam minim 1 ora la frigider sau ideal, pana a doua zi.

  • Pasul 5
    terminat

    Intr-un bol separat, punem faina si amidonul.

    Intr-un bol separat, punem faina si amidonul.

  • Pasul 6
    terminat

    Adaugam toate condimentele enumerate in lista de ingrediente.

    Adaugam toate condimentele enumerate in lista de ingrediente.

  • Pasul 7
    terminat

    Amestecam foarte bine, ca sa se distribuie ingredientele in faina.

    Amestecam foarte bine, ca sa se distribuie ingredientele in faina.

  • Pasul 8
    terminat

    Luam apoi, 3-4 linguri din baitul in care sta carnea si il adaugam in faina.

    Luam apoi, 3-4 linguri din baitul in care sta carnea si il adaugam in faina.

  • Pasul 9
    terminat

    Cu mana, incepem sa incorporam baitul in faina, formand un fel de pesmet ud, sau mici cocoloase, care vor deveni crocante la prajit. Ne putem folosi de palme, ca sa maruntim cocoloasele.

    Cu mana, incepem sa incorporam baitul in faina, formand un fel de pesmet ud, sau mici cocoloase, care vor deveni crocante la prajit. Ne putem folosi de palme, ca sa maruntim cocoloasele.

  • Pasul 10
    terminat

    Luam bucati de pui si le punem in bolul ca faina. Facem acest lucru in aproximativ 3 transe, deci nu umpleti bolul cu tot puiul.

    Luam bucati de pui si le punem in bolul ca faina. Facem acest lucru in aproximativ 3 transe, deci nu umpleti bolul cu tot puiul.

  • Pasul 11
    terminat

    Cu mana, sau cu ajutorul unei linguri, tavalim puiul prin faina cu condimente, pana se acopera carnea perfect.

    Cu mana, sau cu ajutorul unei linguri, tavalim puiul prin faina cu condimente, pana se acopera carnea perfect.

  • Pasul 12
    terminat

    Cu ajutorul unei strecuratoare sau spumiere, eliminam surprusul de faina.

    Cu ajutorul unei strecuratoare sau spumiere, eliminam surprusul de faina.

  • Pasul 13
    terminat

    Punem ulei la incins si apoi punem puiul la prajit. Il lasam nemiscat, pana cand incepe sa se vada ca s-a intarit crusta, apoi se intorc bucatile de pui si se prajesc si pe cealalta parte.

    Punem ulei la incins si apoi punem puiul la prajit. Il lasam nemiscat, pana cand incepe sa se vada ca s-a intarit crusta, apoi se intorc bucatile de pui si se prajesc si pe cealalta parte.

  • Pasul 14
    terminat

    Cand sunt aurii, se scot cu spumiera intr-un vas cu servetele absorbante.

    Cand sunt aurii, se scot cu spumiera intr-un vas cu servetele absorbante.

  • Pasul 15
    terminat

    Servim Chicken Popcorn cu garnitura si sosul preferate.

    Servim Chicken Popcorn cu garnitura si sosul preferate.

Cumpara ustensilele necesare pentru aceasta reteta

Bol, sticla, 17cm/1,2L, "Lambada" - Borgonovo
19 leiÎn stoc
Bol, sticla, 21,5cm/2,5L, "Lambada" - Borgonovo
37 leiÎn stoc
Bol cu capac, sticla, 2L - Glasslock
94 leiÎn stoc
Bol, sticla, 14cm/670ml, "Lambada" - Borgonovo
14 leiÎn stoc
Cutitul bucatarului, 20cm, "TWIN Four Star" - Zwilling
465 leiÎn stoc
Cutitul bucatarului, 20cm, "ZWILLING Pro" - Zwilling
545 leiÎn stoc
Cutitul bucatarului, 20cm, "Professional S" - Zwilling
390 leiÎn stoc
Cutitul bucatarului, 26cm, "Professional S" - Zwilling
595 leiÎn stoc
Set condimente cu suport magnetic, 43 x 7,5 cm, "Master Class" - Kitchen Craft
115 leiÎn stoc
Set condimente 12 piese, sticla, cu suport
190 leiÎn stoc
Recipient condimente, plasa fina, inox - Viejo Valle
24 leiÎn stoc
Shaker condimente, sticla - OXO
49 leiÎn stoc
Spumiera, plastic, 32,2 cm, “Gentle” - Westmark
24 leiÎn stoc
Spumiera friteuza, inox, 43,5 cm - de Buyer
174 leiÎn stoc
Spumiera inox, 45,5 cm - de Buyer
122 leiÎn stoc
Spumiera inox, 32,9 cm - de Buyer
56 leiÎn stoc
Friteuza, 3L, 2000W, "Family Castle" - Princess
330 leiÎn stoc
Friteuza, 3L, 3200W, "Superior" - Princess
565 leiÎn stoc
Friteuza cu 2 compartimente, 6 L, 2 x 1800W, Negru - Princess
690 leiÎn stoc
Friteuza Deep Fryer, 1,5L, 1200W - Unold
390 leiÎn stoc
Friteuza electrica, 12L, MF 120 R, cu sistem de scurgere, 6400W,  Roller Gril
1691 leiÎn stoc

Recenzii (0)

0.00
( )( )( )( )( )
0 recenzii
(*)(*)(*)(*)(*) (0)
(*)(*)(*)(*)( ) (0)
(*)(*)(*)( )( ) (0)
(*)(*)( )( )( ) (0)
(*)( )( )( )( ) (0)

Ai gătit rețeta?

Vrem sa aflam parerea ta!

Ai gatit reteta? Vrem sa aflam parerea ta!
( )( )( )( )( )

Intrebarile si raspunsurile bucatarilor

Ai nelamuriri? Pune o intrebare si poti primi raspunsuri de la alti bucatari.