Gatesc.ro - Bucataria pasionatilor de gatit

Fii parte din comunitatea bucătarilor Gatesc.ro ✅ Bucataria pasionatilor de gatit ➤ Descopera mii de retete culinare testate si atent selectate ➤

Cozonaci cu nuci, caju, migdale, ciocolata si rahat

( )( )( )( )( ) (0)
 chef profile img

Cooking Art

899 retete postate

gatesc.co
Legend Chef
Cozonaci cu nuci, caju, migdale, ciocolata si rahat
Prezentare
Ingrediente
Instructiuni

Cozonaci cu nuci, caju, migdale, ciocolata si rahat

( )( )( )( )( ) (0)
chef profile img

Cooking Art

899 retete postate

gatesc.co
Legend Chef

Pregatire

2 ore

Preparare

1 ora

Favorita de

0 bucatari

Dificultate

Medie

Cozonaci pufosi si aromati cu umplutura de mix de nuci, caju si migdale macinate, ciocolata amaruie si rahat cu cacao. Din ingredientele prezentate ies doi cozonaci medii.

Cozonaci cu nuci, caju, migdale, ciocolata si rahat

( )( )( )( )( ) ( 0 )

Pregatire

2 ore

Preparare

1 ora

Favorita de

0 bucatari

Dificultate

Medie

Cooking Art
Legend Chef
gatesc.co

Prezentare

Cozonaci pufosi si aromati cu umplutura de mix de nuci, caju si migdale macinate, ciocolata amaruie si rahat cu cacao. Din ingredientele prezentate ies doi cozonaci medii.

Ingrediente

Portii:
aluat
  • 50 gr drojdie proaspata
  • 200 gr zahar
  • 800 gr faina
  • 400 ml lapte
  • 120 gr unt
  • 1 lingura coaja de lamaie rasa
  • 4 ml esenta de rom
  • 4 ml esenta de lamaie
  • 4 buc galbenus de ou
  • praf de sare
  • 40 ml ulei
  • 1drojdie proaspata
    50 gr
  • 2zahar
    200 gr
  • 3faina
    800 gr
  • 4lapte
    400 ml
  • 5unt
    120 gr
  • 6coaja de lamaie rasa
    1 lingura
  • 7esenta de rom
    4 ml
  • 8esenta de lamaie
    4 ml
  • 9galbenus de ou
    4 buc
  • 10sare
    praf de
  • 11ulei
    40 ml
umplutura
  • 200 gr nuci
  • 50 gr nuci caju
  • 50 gr migdale
  • 150 gr zahar pudra vanilat
  • 50 gr cacao
  • 2 ml esenta de rom
  • 200 gr rahat de cacao
  • 140 gr ciocolata amaruie
  • 1nuci
    200 gr
  • 2nuci caju
    50 gr
  • 3migdale
    50 gr
  • 4zahar pudra vanilat
    150 gr
  • 5cacao
    50 gr
  • 6esenta de rom
    2 ml
  • 7rahat de cacao
    200 gr
  • 8ciocolata amaruie
    140 gr
extra
  • 1 buc galbenus de ou
  • 4 linguri lapte
  • 1galbenus de ou
    1 buc
  • 2lapte
    4 linguri

Mod de preparare

slideshow
  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

  • Pasul 5
    terminat

  • Pasul 6
    terminat

  • Pasul 7
    terminat

  • Pasul 8
    terminat

  • Pasul 9
    terminat

  • Pasul 10
    terminat

  • Pasul 11
    terminat

  • Pasul 12
    terminat

  • Pasul 13
    terminat

Ai gatit reteta? Trimite o poza si primesti 300 de puncte KitchenShop!

Mod de preparare

  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

  • Pasul 5
    terminat

  • Pasul 6
    terminat

  • Pasul 7
    terminat

  • Pasul 8
    terminat

  • Pasul 9
    terminat

  • Pasul 10
    terminat

  • Pasul 11
    terminat

  • Pasul 12
    terminat

  • Pasul 13
    terminat

Cumpara ustensilele necesare pentru aceasta reteta

Cantar electronic, 5kg - Zokura
69 leiÎn stoc
Hartie de copt, 20 coli, 38x42 cm - ALUFIX
7,65 leiÎn stoc
Hartie de copt, 20m/38 cm - ALUFIX
17,85 leiÎn stoc
Separator oua - Kitchen Craft
48 leiÎn stoc
Separator oua 3 in 1, plastic - OXO
21 leiÎn stoc
Sita pentru faina, 30 cm, inox - de Buyer
175 leiÎn stoc
Cutit aluat, inox, 15x11,5cm - Zokura
19 leiÎn stoc
Set 2 spatule decorare glazura - Westmark
53 leiÎn stoc

Recenzii (0)

0.00
( )( )( )( )( )
0 recenzii
(*)(*)(*)(*)(*) (0)
(*)(*)(*)(*)( ) (0)
(*)(*)(*)( )( ) (0)
(*)(*)( )( )( ) (0)
(*)( )( )( )( ) (0)

Ai gătit rețeta?

Vrem sa aflam parerea ta!

Ai gatit reteta? Vrem sa aflam parerea ta!
( )( )( )( )( )

Intrebarile si raspunsurile bucatarilor

Ai nelamuriri? Pune o intrebare si poti primi raspunsuri de la alti bucatari.