Gatesc.ro - Bucataria pasionatilor de gatit

Fii parte din comunitatea bucătarilor Gatesc.ro ✅ Bucataria pasionatilor de gatit ➤ Descopera mii de retete culinare testate si atent selectate ➤

Porc cu lemongrass in stil vietnamez

( )( )( )( )( ) (0)
 chef profile img

food therapy

2347 retete postate

gatesc.co
Legend Chef
Porc cu lemongrass in stil vietnamez
Prezentare
Ingrediente
Instructiuni

Porc cu lemongrass in stil vietnamez

( )( )( )( )( ) (0)
chef profile img

food therapy

2347 retete postate

gatesc.co
Legend Chef

Pregatire

1 zi

Preparare

15 minute

Favorita de

0 bucatari

Dificultate

Medie

Carnea de porc cu lemongrass este un preparat clasic vietnamez. Bucatile de carne subtiate in felii subtiri sunt marinate timp de 24 de ore intr-un amestec de zahar, usturoi, sos de soia, sos de peste, bicarbonat de sodiu, suc de lime si lemongrass si apoi gatite la tigaie. Fiecare ingredient din marinata are un rol important pentru a obtine felii de carne frumos caramelizate, aromate, fragede si suculente. Zaharul contribuie la obtinerea crustei caramelizate, sosul de sosul de soia si sosul de peste ofera un gust savuros profund iar sucul de lime si bucatile de lemongrass adauga o nota proaspata, vibranta, de citrice.

Porc cu lemongrass in stil vietnamez

( )( )( )( )( ) ( 0 )

Pregatire

1 zi

Preparare

15 minute

Favorita de

0 bucatari

Dificultate

Medie

food therapy
Legend Chef
gatesc.co

Prezentare

Carnea de porc cu lemongrass este un preparat clasic vietnamez. Bucatile de carne subtiate in felii subtiri sunt marinate timp de 24 de ore intr-un amestec de zahar, usturoi, sos de soia, sos de peste, bicarbonat de sodiu, suc de lime si lemongrass si apoi gatite la tigaie. Fiecare ingredient din marinata are un rol important pentru a obtine felii de carne frumos caramelizate, aromate, fragede si suculente. Zaharul contribuie la obtinerea crustei caramelizate, sosul de sosul de soia si sosul de peste ofera un gust savuros profund iar sucul de lime si bucatile de lemongrass adauga o nota proaspata, vibranta, de citrice.

Ingrediente

Portii:
Carne
  • 500 gr spata de porc
  • 20 ml ulei
  • 1spata de porc
    500 gr
  • 2ulei
    20 ml
Marinada
  • 35 gr zahar brun
  • 4 catei usturoi
  • 60 ml suc de lime
  • 20 ml sos de soia
  • 40 ml sos de peste
  • 0.75 lingurita bicarbonat de sodiu
  • 20 ml ulei
  • 3 buc lemongrass
  • 1zahar brun
    35 gr
  • 2usturoi
    4 catei
  • 3suc de lime
    60 ml
  • 4sos de soia
    20 ml
  • 5sos de peste
    40 ml
  • 6bicarbonat de sodiu
    0.75 lingurita
  • 7ulei
    20 ml
  • 8lemongrass
    3 buc
Servire
  • dupa gust frunze de coriandru
  • dupa gust ardei iute
  • dupa gust ceapa verde
  • dupa gust arahide
  • 1frunze de coriandru
    dupa gust
  • 2ardei iute
    dupa gust
  • 3ceapa verde
    dupa gust
  • 4arahide
    dupa gust

Mod de preparare

slideshow
  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

  • Pasul 5
    terminat

  • Pasul 6
    terminat

  • Pasul 7
    terminat

  • Pasul 8
    terminat

  • Pasul 9
    terminat

  • Pasul 10
    terminat

  • Pasul 11
    terminat

  • Pasul 12
    terminat

  • Pasul 13
    terminat

Ai gatit reteta? Trimite o poza si primesti 300 de puncte KitchenShop!

Mod de preparare

  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

  • Pasul 5
    terminat

  • Pasul 6
    terminat

  • Pasul 7
    terminat

  • Pasul 8
    terminat

  • Pasul 9
    terminat

  • Pasul 10
    terminat

  • Pasul 11
    terminat

  • Pasul 12
    terminat

  • Pasul 13
    terminat

Cumpara ustensilele necesare pentru aceasta reteta

Recenzii (0)

0.00
( )( )( )( )( )
0 recenzii
(*)(*)(*)(*)(*) (0)
(*)(*)(*)(*)( ) (0)
(*)(*)(*)( )( ) (0)
(*)(*)( )( )( ) (0)
(*)( )( )( )( ) (0)

Ai gătit rețeta?

Vrem sa aflam parerea ta!

Ai gatit reteta? Vrem sa aflam parerea ta!
( )( )( )( )( )

Intrebarile si raspunsurile bucatarilor

Ai nelamuriri? Pune o intrebare si poti primi raspunsuri de la alti bucatari.