Gatesc.ro - Bucataria pasionatilor de gatit

Fii parte din comunitatea bucătarilor Gatesc.ro ✅ Bucataria pasionatilor de gatit ➤ Descopera mii de retete culinare testate si atent selectate ➤

Tort festiv cu 2 etaje si 12 straturi

( )( )( )( )( ) (0)
 chef profile img

Cooking Art

928 retete postate

gatesc.co
Legend Chef
Tort festiv cu 2 etaje si 12 straturi
Prezentare
Ingrediente
Instructiuni

Tort festiv cu 2 etaje si 12 straturi

( )( )( )( )( ) (0)
chef profile img

Cooking Art

928 retete postate

gatesc.co
Legend Chef
Categorii:  Deserturi , Party

Pregatire

12 ore

Preparare

4 ore

Favorita de

0 bucatari

Dificultate

Medie

Tort festiv cu 2 etaje si 12 straturi compuse din blat alb si maro, crema de mascarpone cu frisca si ciocolata alba si amaruie si jeleu de fructe de padure.

Tort festiv cu 2 etaje si 12 straturi

( )( )( )( )( ) ( 0 )
Categorii:  Deserturi , Party

Pregatire

12 ore

Preparare

4 ore

Favorita de

0 bucatari

Dificultate

Medie

Categorii:  Deserturi , Party
Cooking Art
Legend Chef
gatesc.co

Prezentare

Tort festiv cu 2 etaje si 12 straturi compuse din blat alb si maro, crema de mascarpone cu frisca si ciocolata alba si amaruie si jeleu de fructe de padure.

Ingrediente

Portii:
blat alb
  • 8 buc oua
  • praf de sare
  • 15 linguri zahar
  • 7 linguri apa
  • 15 linguri faina
  • 1 lingura praf de copt
  • 1oua
    8 buc
  • 2sare
    praf de
  • 3zahar
    15 linguri
  • 4apa
    7 linguri
  • 5faina
    15 linguri
  • 6praf de copt
    1 lingura
blat maro
  • 8 buc oua
  • praf de sare
  • 15 linguri zahar
  • 7 linguri apa
  • 10 linguri faina
  • 1 lingura praf de copt
  • 5 linguri cacao
  • 1oua
    8 buc
  • 2sare
    praf de
  • 3zahar
    15 linguri
  • 4apa
    7 linguri
  • 5faina
    10 linguri
  • 6praf de copt
    1 lingura
  • 7cacao
    5 linguri
crema alba
  • 6 buc galbenus de ou
  • 6 linguri zahar
  • praf de sare
  • 4 lingurite lapte
  • 400 gr ciocolata alba de menaj
  • 750 gr smantana pentru frisca
  • 750 gr branza Mascarpone
  • 15 gr gelatina
  • 75 gr apa
  • 1galbenus de ou
    6 buc
  • 2zahar
    6 linguri
  • 3sare
    praf de
  • 4lapte
    4 lingurite
  • 5ciocolata alba de menaj
    400 gr
  • 6smantana pentru frisca
    750 gr
  • 7branza Mascarpone
    750 gr
  • 8gelatina
    15 gr
  • 9apa
    75 gr
crema amaruie
  • 6 buc galbenus de ou
  • 6 linguri zahar
  • praf de sare
  • 4 linguri lapte
  • 300 gr ciocolata amaruie
  • 500 gr smantana pentru frisca
  • 500 gr branza Mascarpone
  • 10 gr gelatina
  • 50 ml apa
  • 1galbenus de ou
    6 buc
  • 2zahar
    6 linguri
  • 3sare
    praf de
  • 4lapte
    4 linguri
  • 5ciocolata amaruie
    300 gr
  • 6smantana pentru frisca
    500 gr
  • 7branza Mascarpone
    500 gr
  • 8gelatina
    10 gr
  • 9apa
    50 ml
sirop
  • 350 gr zahar
  • 350 ml apa
  • 2 ml esenta de vanilie
  • 2 ml esenta de rom
  • 1zahar
    350 gr
  • 2apa
    350 ml
  • 3esenta de vanilie
    2 ml
  • 4esenta de rom
    2 ml
jeleu
  • 1.7 kg fructe de padure congelate
  • 100 gr zahar
  • 30 gr gelatina
  • 150 ml apa
  • 1fructe de padure congelate
    1.7 kg
  • 2zahar
    100 gr
  • 3gelatina
    30 gr
  • 4apa
    150 ml
extra
  • dupa gust colorant alimentar gel
  • dupa gust bomboane decorative
  • 1colorant alimentar gel
    dupa gust
  • 2bomboane decorative
    dupa gust

Mod de preparare

slideshow
  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

  • Pasul 5
    terminat

  • Pasul 6
    terminat

  • Pasul 7
    terminat

  • Pasul 8
    terminat

  • Pasul 9
    terminat

  • Pasul 10
    terminat

  • Pasul 11
    terminat

  • Pasul 12
    terminat

Ai gatit reteta? Trimite o poza si primesti 300 de puncte KitchenShop!

Mod de preparare

  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

  • Pasul 5
    terminat

  • Pasul 6
    terminat

  • Pasul 7
    terminat

  • Pasul 8
    terminat

  • Pasul 9
    terminat

  • Pasul 10
    terminat

  • Pasul 11
    terminat

  • Pasul 12
    terminat

Cumpara ustensilele necesare pentru aceasta reteta

Spatula silicon, 28,5 cm - Westmark
44 leiÎn stoc
Cantar electronic, 5kg - Zokura
69 leiÎn stoc
Sita fina pentru pasat, inox, 20 cm - Westmark
195 leiÎn stoc
Spatula cofetarie, 30cm - de Buyer
38 leiÎn stoc
Spatula silicon, 35 cm - de Buyer
95 leiÎn stoc
Cratita sos, aluminiu, 16cm, "Ruby" - Monix
85 leiÎn stoc

Recenzii (0)

0.00
( )( )( )( )( )
0 recenzii
(*)(*)(*)(*)(*) (0)
(*)(*)(*)(*)( ) (0)
(*)(*)(*)( )( ) (0)
(*)(*)( )( )( ) (0)
(*)( )( )( )( ) (0)

Ai gătit rețeta?

Vrem sa aflam parerea ta!

Ai gatit reteta? Vrem sa aflam parerea ta!
( )( )( )( )( )

Intrebarile si raspunsurile bucatarilor

Ai nelamuriri? Pune o intrebare si poti primi raspunsuri de la alti bucatari.