Gatesc.ro - Bucataria pasionatilor de gatit

Fii parte din comunitatea bucătarilor Gatesc.ro ✅ Bucataria pasionatilor de gatit ➤ Descopera mii de retete culinare testate si atent selectate ➤

Friptura de vitel cu orez, la cuptor

( )( )( )( )( ) (0)
 chef profile img

Cooking Art

936 retete postate

gatesc.co
Legend Chef
Friptura de vitel cu orez, la cuptor
Prezentare
Ingrediente
Instructiuni

Friptura de vitel cu orez, la cuptor

( )( )( )( )( ) (0)
chef profile img

Cooking Art

936 retete postate

gatesc.co
Legend Chef
Categorii:  Carne , Romaneasca

Pregatire

1 ora 30 minute

Preparare

1 ora

Favorita de

0 bucatari

Dificultate

Usoara

Friptura de vitel in sos de rosii si orez cu legume, la cuptor. Un preparat sanatos, gustos si usor de gatit.

Friptura de vitel cu orez, la cuptor

( )( )( )( )( ) ( 0 )
Categorii:  Carne , Romaneasca

Pregatire

1 ora 30 minute

Preparare

1 ora

Favorita de

0 bucatari

Dificultate

Usoara

Categorii:  Carne , Romaneasca
Cooking Art
Legend Chef
gatesc.co

Prezentare

Friptura de vitel in sos de rosii si orez cu legume, la cuptor. Un preparat sanatos, gustos si usor de gatit.

Ingrediente

Portii:
Friptura
  • 1 kg pulpa de vitel
  • 1 lingurita sare
  • 0.5 lingurita piper
  • 1 lingurita oregano
  • 5 catei usturoi
  • 50 ml ulei de masline
  • 100 ml vin
  • 500 ml suc de rosii
  • 1 buc foi de dafin
  • dupa gust patrunjel
  • 1pulpa de vitel
    1 kg
  • 2sare
    1 lingurita
  • 3piper
    0.5 lingurita
  • 4oregano
    1 lingurita
  • 5usturoi
    5 catei
  • 6ulei de masline
    50 ml
  • 7vin
    100 ml
  • 8suc de rosii
    500 ml
  • 9foi de dafin
    1 buc
  • 10patrunjel
    dupa gust
Garnitura
  • 1 buc ceapa
  • 0.5 buc ardei gras galben
  • 0.5 buc ardei kapia
  • 1 buc morcovi
  • 1 lingurita sare
  • 30 ml ulei de masline
  • 800 ml apa
  • 200 gr orez
  • dupa gust patrunjel
  • 1ceapa
    1 buc
  • 2ardei gras galben
    0.5 buc
  • 3ardei kapia
    0.5 buc
  • 4morcovi
    1 buc
  • 5sare
    1 lingurita
  • 6ulei de masline
    30 ml
  • 7apa
    800 ml
  • 8orez
    200 gr
  • 9patrunjel
    dupa gust

Mod de preparare

slideshow
  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

  • Pasul 5
    terminat

  • Pasul 6
    terminat

  • Pasul 7
    terminat

Ai gatit reteta? Trimite o poza si primesti 300 de puncte KitchenShop!

Mod de preparare

  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

  • Pasul 5
    terminat

  • Pasul 6
    terminat

  • Pasul 7
    terminat

Cumpara ustensilele necesare pentru aceasta reteta

Ciocan pentru carne, aluminiu - Westmark
215 leiÎn stoc
Cutit pentru friptura, inox - Grunwerg
22 leiÎn stoc
Cutit pentru friptura, inox - Grunwerg
44 leiÎn stoc

Recenzii (0)

0.00
( )( )( )( )( )
0 recenzii
(*)(*)(*)(*)(*) (0)
(*)(*)(*)(*)( ) (0)
(*)(*)(*)( )( ) (0)
(*)(*)( )( )( ) (0)
(*)( )( )( )( ) (0)

Ai gătit rețeta?

Vrem sa aflam parerea ta!

Ai gatit reteta? Vrem sa aflam parerea ta!
( )( )( )( )( )

Intrebarile si raspunsurile bucatarilor

Ai nelamuriri? Pune o intrebare si poti primi raspunsuri de la alti bucatari.