Gatesc.ro - Bucataria pasionatilor de gatit

Fii parte din comunitatea bucătarilor Gatesc.ro ✅ Bucataria pasionatilor de gatit ➤ Descopera mii de retete culinare testate si atent selectate ➤

Placinta cu foi subtiri si umplutura de branza

( )( )( )( )( ) (0)
 chef profile img

food therapy

2392 retete postate

gatesc.co
Legend Chef
Placinta cu foi subtiri si umplutura de branza
Prezentare
Ingrediente
Instructiuni

Placinta cu foi subtiri si umplutura de branza

( )( )( )( )( ) (0)
chef profile img

food therapy

2392 retete postate

gatesc.co
Legend Chef

Pregatire

50 minute

Preparare

30 minute

Favorita de

0 bucatari

Dificultate

Medie

Placinte din aluat fin, usor crocant, care se desface in multe foite si o umplutura savuroasa din branza Feta, iaurt si oua. Sunt rumene si apetisante, perfecte pentru o gustare sau masa de pranz.

Placinta cu foi subtiri si umplutura de branza

( )( )( )( )( ) ( 0 )

Pregatire

50 minute

Preparare

30 minute

Favorita de

0 bucatari

Dificultate

Medie

food therapy
Legend Chef
gatesc.co

Prezentare

Placinte din aluat fin, usor crocant, care se desface in multe foite si o umplutura savuroasa din branza Feta, iaurt si oua. Sunt rumene si apetisante, perfecte pentru o gustare sau masa de pranz.

Ingrediente

Portii:
Aluat
  • 180 ml apa
  • 1 lingurita sare
  • 1 lingurita zahar
  • 15 ml ulei
  • 300 gr faina
  • 1apa
    180 ml
  • 2sare
    1 lingurita
  • 3zahar
    1 lingurita
  • 4ulei
    15 ml
  • 5faina
    300 gr
Umplutura
  • 400 gr branza Feta
  • 50 gr iaurt grecesc
  • 2 buc oua
  • 0.25 lingurita bicarbonat de sodiu
  • 1branza Feta
    400 gr
  • 2iaurt grecesc
    50 gr
  • 3oua
    2 buc
  • 4bicarbonat de sodiu
    0.25 lingurita
Pentru Uns Foaia De aluat
  • 30 gr unt
  • 30 ml ulei
  • 1unt
    30 gr
  • 2ulei
    30 ml

Mod de preparare

slideshow
  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

  • Pasul 5
    terminat

  • Pasul 6
    terminat

  • Pasul 7
    terminat

  • Pasul 8
    terminat

  • Pasul 9
    terminat

  • Pasul 10
    terminat

  • Pasul 11
    terminat

  • Pasul 12
    terminat

  • Pasul 13
    terminat

  • Pasul 14
    terminat

  • Pasul 15
    terminat

Ai gatit reteta? Trimite o poza si primesti 300 de puncte KitchenShop!

Mod de preparare

  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

  • Pasul 5
    terminat

  • Pasul 6
    terminat

  • Pasul 7
    terminat

  • Pasul 8
    terminat

  • Pasul 9
    terminat

  • Pasul 10
    terminat

  • Pasul 11
    terminat

  • Pasul 12
    terminat

  • Pasul 13
    terminat

  • Pasul 14
    terminat

  • Pasul 15
    terminat

Cumpara ustensilele necesare pentru aceasta reteta

Cutit aluat, inox, 15 x 11,5 cm - Zokura
19 leiÎn stoc
Facalet 40 cm, lemn - Kitchen Craft
34 leiÎn stoc
Bol mixare, plastic, 27,8cm/3,5L - Westmark
39 leiÎn stoc
Bol mixare, inox, 22cm/2,7L - Ballarini
265 leiÎn stoc
Bol preparare inghetata, 1,9L - KitchenAid
640 leiÎn stoc
Manusa de bucatarie, bumbac, Grey - Tiseco
29 leiÎn stoc
Manusa de bucatarie, bumbac, Taupe - Tiseco
29 leiÎn stoc
Pensula patiserie, lemn, 19,5cm - Westmark
15 leiÎn stoc
Pensula patiserie, silicon, 20cm - Westmark
36 leiÎn stoc

Recenzii (0)

0.00
( )( )( )( )( )
0 recenzii
(*)(*)(*)(*)(*) (0)
(*)(*)(*)(*)( ) (0)
(*)(*)(*)( )( ) (0)
(*)(*)( )( )( ) (0)
(*)( )( )( )( ) (0)

Ai gătit rețeta?

Vrem sa aflam parerea ta!

Ai gatit reteta? Vrem sa aflam parerea ta!
( )( )( )( )( )

Intrebarile si raspunsurile bucatarilor

Ai nelamuriri? Pune o intrebare si poti primi raspunsuri de la alti bucatari.