Gatesc.ro - Bucataria pasionatilor de gatit

Fii parte din comunitatea bucătarilor Gatesc.ro ✅ Bucataria pasionatilor de gatit ➤ Descopera mii de retete culinare testate si atent selectate ➤

Lasagna cu pulpa de vitel si ciuperci pleurotus

( )( )( )( )( ) (0)
 chef profile img

Cooking Art

940 retete postate

gatesc.co
Legend Chef
Lasagna cu pulpa de vitel si ciuperci pleurotus
Prezentare
Ingrediente
Instructiuni

Lasagna cu pulpa de vitel si ciuperci pleurotus

( )( )( )( )( ) (0)
chef profile img

Cooking Art

940 retete postate

gatesc.co
Legend Chef

Pregatire

1 ora

Preparare

1 ora

Favorita de

1 bucatari

Dificultate

Medie

Lasagna cu carne tocata din pulpa de vitel, morcovi, ceapa, ardei gras, codite de patrunjel, usturoi, ciuperci pleurotus si suc de rosii proaspete, asezonata cu sos bechamel original, frunze proaspete de busuioc si parmezan. Un preparat foarte gustos si satios.

Lasagna cu pulpa de vitel si ciuperci pleurotus

( )( )( )( )( ) ( 0 )

Pregatire

1 ora

Preparare

1 ora

Favorita de

1 bucatari

Dificultate

Medie

Prezentare

Lasagna cu carne tocata din pulpa de vitel, morcovi, ceapa, ardei gras, codite de patrunjel, usturoi, ciuperci pleurotus si suc de rosii proaspete, asezonata cu sos bechamel original, frunze proaspete de busuioc si parmezan. Un preparat foarte gustos si satios.

Ingrediente

Portii:
sos bolognese
  • 250 gr ciuperci Pleurotus
  • 1 buc ceapa
  • 2 buc morcovi
  • 4 buc ardei gras galben
  • 1 legatura patrunjel
  • 40 ml ulei de masline
  • 700 gr carne tocata de vitel
  • 6 buc rosii
  • dupa gust sare
  • dupa gust piper
  • 1 lingurita oregano uscat
  • 1 lingurita busuioc uscat
  • 1 lingurita cimbru uscat
  • 1 lingurita boia dulce
  • 1 buc foi de dafin
  • 3 catei usturoi
  • 1ciuperci Pleurotus
    250 gr
  • 2ceapa
    1 buc
  • 3morcovi
    2 buc
  • 4ardei gras galben
    4 buc
  • 5patrunjel
    1 legatura
  • 6ulei de masline
    40 ml
  • 7carne tocata de vitel
    700 gr
  • 8rosii
    6 buc
  • 9sare
    dupa gust
  • 10piper
    dupa gust
  • 11oregano uscat
    1 lingurita
  • 12busuioc uscat
    1 lingurita
  • 13cimbru uscat
    1 lingurita
  • 14boia dulce
    1 lingurita
  • 15foi de dafin
    1 buc
  • 16usturoi
    3 catei
sos bechamel
  • 100 gr unt
  • 100 gr faina
  • 1 l lapte
  • praf de sare
  • praf de piper
  • praf de nucsoara macinata
  • 1unt
    100 gr
  • 2faina
    100 gr
  • 3lapte
    1 l
  • 4sare
    praf de
  • 5piper
    praf de
  • 6nucsoara macinata
    praf de
extra
  • 18 buc foi de lasagna
  • 18 buc frunze de busuioc
  • 50 gr parmezan
  • 1foi de lasagna
    18 buc
  • 2frunze de busuioc
    18 buc
  • 3parmezan
    50 gr

Mod de preparare

slideshow
  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

  • Pasul 5
    terminat

  • Pasul 6
    terminat

  • Pasul 7
    terminat

  • Pasul 8
    terminat

  • Pasul 9
    terminat

  • Pasul 10
    terminat

  • Pasul 11
    terminat

  • Pasul 12
    terminat

  • Pasul 13
    terminat

Ai gatit reteta? Trimite o poza si primesti 300 de puncte KitchenShop!

Mod de preparare

  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

  • Pasul 5
    terminat

  • Pasul 6
    terminat

  • Pasul 7
    terminat

  • Pasul 8
    terminat

  • Pasul 9
    terminat

  • Pasul 10
    terminat

  • Pasul 11
    terminat

  • Pasul 12
    terminat

  • Pasul 13
    terminat

Cumpara ustensilele necesare pentru aceasta reteta

Tigaie wok, aluminiu, 28 cm - AMT Gastroguss
320 leiÎn stoc
Tel inox, 23 cm - Westmark
35 leiÎn stoc
Tel inox, 17 cm - Westmark
25 leiÎn stoc
Paleta servire lasagna, inox, 27,3 cm - OXO
78 leiÎn stoc
Masina pentru razuit "Exklusiv" - Westmark
275 leiÎn stoc
Razatoare parmezan, inox - Kitchen Craft
172 leiÎn stoc

Recenzii (0)

0.00
( )( )( )( )( )
0 recenzii
(*)(*)(*)(*)(*) (0)
(*)(*)(*)(*)( ) (0)
(*)(*)(*)( )( ) (0)
(*)(*)( )( )( ) (0)
(*)( )( )( )( ) (0)

Ai gătit rețeta?

Vrem sa aflam parerea ta!

Ai gatit reteta? Vrem sa aflam parerea ta!
( )( )( )( )( )

Intrebarile si raspunsurile bucatarilor

Ai nelamuriri? Pune o intrebare si poti primi raspunsuri de la alti bucatari.