Gatesc.ro - Bucataria pasionatilor de gatit

Fii parte din comunitatea bucătarilor Gatesc.ro ✅ Bucataria pasionatilor de gatit ➤ Descopera mii de retete culinare testate si atent selectate ➤

Tochitura cu mamaliga, carnati si telemea

( )( )( )( )( ) (0)
 chef profile img

Adina Inspires

63 retete postate

gatesc.co
Chef
Tochitura cu mamaliga, carnati si telemea
Prezentare
Ingrediente
Instructiuni

Tochitura cu mamaliga, carnati si telemea

( )( )( )( )( ) (0)
chef profile img

Adina Inspires

63 retete postate

gatesc.co
Chef
Categorii:  Carne , Romaneasca

Pregatire

40 minute

Preparare

1 ora

Favorita de

0 bucatari

Dificultate

Ridicata

Tochitura cu mamaliguta, carnati si telemea este un preparat traditional romanesc, satios si aromat. Ideal pentru un pranz sau o cina rustica si gustoasa in familie.

Tochitura cu mamaliga, carnati si telemea

( )( )( )( )( ) ( 0 )
Categorii:  Carne , Romaneasca

Pregatire

40 minute

Preparare

1 ora

Favorita de

0 bucatari

Dificultate

Ridicata

Categorii:  Carne , Romaneasca
Adina Inspires
Chef
gatesc.co

Prezentare

Tochitura cu mamaliguta, carnati si telemea este un preparat traditional romanesc, satios si aromat. Ideal pentru un pranz sau o cina rustica si gustoasa in familie.

Ingrediente

Portii:
PENTRU TOCHITURA
  • 50 ml ulei
  • 1 buc ceapa
  • 3 buc foi de dafin
  • 1 kg ceafa de porc
  • 125 gr bacon afumat
  • 4 buc carnati
  • 4 catei usturoi
  • dupa gust sare
  • 1 lingurita boia dulce
  • dupa gust piper
  • 100 gr pasta de rosii
  • 100 ml apa
  • dupa gust frunze de patrunjel
  • dupa gust telemea
  • 1ulei
    50 ml
  • 2ceapa
    1 buc
  • 3foi de dafin
    3 buc
  • 4ceafa de porc
    1 kg
  • 5bacon afumat
    125 gr
  • 6carnati
    4 buc
  • 7usturoi
    4 catei
  • 8sare
    dupa gust
  • 9boia dulce
    1 lingurita
  • 10piper
    dupa gust
  • 11pasta de rosii
    100 gr
  • 12apa
    100 ml
  • 13frunze de patrunjel
    dupa gust
  • 14telemea
    dupa gust
PENTRU MAMALIGA
  • 500 ml apa
  • praf de sare
  • 130 gr malai
  • 1apa
    500 ml
  • 2sare
    praf de
  • 3malai
    130 gr

Mod de preparare

slideshow
  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

Ai gatit reteta? Trimite o poza si primesti 300 de puncte KitchenShop!

Mod de preparare

  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

Cumpara ustensilele necesare pentru aceasta reteta

Spatula silicon, 28,5 cm - Westmark
44 leiÎn stoc
Lingura orez, silicon, 22 cm - Staub
95 leiÎn stoc
Lingura, lemn de acacia, 35 cm - Zokura
19 leiÎn stoc
Cratita fonta, 28cm/3,5L, "Folk", Negru - LAVA
550 leiÎn stoc
Cratita fonta, 28cm/3,5L, "Glaze", Mov - LAVA
450 leiÎn stoc
Cratita fonta, 20cm/2,82L "Folk", Negru - LAVA
390 leiÎn stoc
Cratita fonta, 20cm/2,82L "Folk", Rosu - LAVA
390 leiÎn stoc
Cutit Santoku, 18cm, "TWIN Pollux" - Zwilling
320 leiÎn stoc
Cutit Santoku 18 cm TWIN Chef - Zwilling
260 leiÎn stoc
Cutit Santoku, 18cm, "ZWILLING Pro" - Zwilling
545 leiÎn stoc
Cutit Santoku 18 cm 5000MCD 67 - Miyabi
2890 leiÎn stoc

Recenzii (0)

0.00
( )( )( )( )( )
0 recenzii
(*)(*)(*)(*)(*) (0)
(*)(*)(*)(*)( ) (0)
(*)(*)(*)( )( ) (0)
(*)(*)( )( )( ) (0)
(*)( )( )( )( ) (0)

Ai gătit rețeta?

Vrem sa aflam parerea ta!

Ai gatit reteta? Vrem sa aflam parerea ta!
( )( )( )( )( )

Intrebarile si raspunsurile bucatarilor

Ai nelamuriri? Pune o intrebare si poti primi raspunsuri de la alti bucatari.