Gatesc.ro - Bucataria pasionatilor de gatit

Fii parte din comunitatea bucătarilor Gatesc.ro ✅ Bucataria pasionatilor de gatit ➤ Descopera mii de retete culinare testate si atent selectate ➤

Supa miso cu alge si tofu

( )( )( )( )( ) (0)
 chef profile img

Roberta

36 retete postate

gatesc.co
Mini Chef
Supa miso cu alge si tofu
Prezentare
Ingrediente
Instructiuni

Supa miso cu alge si tofu

( )( )( )( )( ) (0)
chef profile img

Roberta

36 retete postate

gatesc.co
Mini Chef

Pregatire

5 minute

Preparare

10 minute

Favorita de

0 bucatari

Dificultate

Usoara

Supa miso cu alge si tofu este un preparat japonez usor, reconfortant si plin de umami. Baza supei este facuta din pasta miso, care se dizolva in apa calda, oferind o aroma bogata, usor sarata si fermentata. Algele wakame, hidratate in prealabil, adauga o textura fina si un gust marin discret. Cuburile de tofu moale plutesc in supa, oferind un contrast delicat fata de restul ingredientelor. De obicei, supa este completata cu ceapa verde taiata subtire, care aduce prospetime si un strop de culoare. Este o supa simpla, dar echilibrata, perfecta ca inceput de masa sau ca preparat usor de seara.

Supa miso cu alge si tofu

( )( )( )( )( ) ( 0 )

Pregatire

5 minute

Preparare

10 minute

Favorita de

0 bucatari

Dificultate

Usoara

Prezentare

Supa miso cu alge si tofu este un preparat japonez usor, reconfortant si plin de umami. Baza supei este facuta din pasta miso, care se dizolva in apa calda, oferind o aroma bogata, usor sarata si fermentata. Algele wakame, hidratate in prealabil, adauga o textura fina si un gust marin discret. Cuburile de tofu moale plutesc in supa, oferind un contrast delicat fata de restul ingredientelor. De obicei, supa este completata cu ceapa verde taiata subtire, care aduce prospetime si un strop de culoare. Este o supa simpla, dar echilibrata, perfecta ca inceput de masa sau ca preparat usor de seara.

Ingrediente

Portii:
  • 1 buc ceapa verde
  • 100 gr Tofu Silken
  • 500 ml apa
  • 1 lingura alge wakame deshidratate
  • 2 linguri pasta miso rosie
  • 1ceapa verde
    1 buc
  • 2Tofu Silken
    100 gr
  • 3apa
    500 ml
  • 4alge wakame deshidratate
    1 lingura
  • 5pasta miso rosie
    2 linguri

Mod de preparare

slideshow
  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

Nota

Ai gatit reteta? Trimite o poza si primesti 300 de puncte KitchenShop!

Mod de preparare

  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

Nota

Cumpara ustensilele necesare pentru aceasta reteta

Recenzii (0)

0.00
( )( )( )( )( )
0 recenzii
(*)(*)(*)(*)(*) (0)
(*)(*)(*)(*)( ) (0)
(*)(*)(*)( )( ) (0)
(*)(*)( )( )( ) (0)
(*)( )( )( )( ) (0)

Ai gătit rețeta?

Vrem sa aflam parerea ta!

Ai gatit reteta? Vrem sa aflam parerea ta!
( )( )( )( )( )

Intrebarile si raspunsurile bucatarilor

Ai nelamuriri? Pune o intrebare si poti primi raspunsuri de la alti bucatari.