Gatesc.ro - Bucataria pasionatilor de gatit

Fii parte din comunitatea bucătarilor Gatesc.ro ✅ Bucataria pasionatilor de gatit ➤ Descopera mii de retete culinare testate si atent selectate ➤

Eclere cu crema de vanilie

( )( )( )( )( ) (0)
 chef profile img

Andra

271 retete postate

gatesc.co
Mini Chef
Eclere cu crema de vanilie
Prezentare
Ingrediente
Instructiuni

Eclere cu crema de vanilie

( )( )( )( )( ) (0)
chef profile img

Andra

271 retete postate

gatesc.co
Mini Chef

Pregatire

2 ore

Preparare

40 minute

Favorita de

0 bucatari

Dificultate

Ridicata

Desi aveam o reteta pentru coji de eclere, de data aceasta m-am inspirat de la matusa sotului meu. Nu este pentru prima data cand fac coji, dar in ultimii ani am incercat de trei ori sa le fac si nu mi-au iesit, in sensul ca ramaneau necoapte in interior. A patra oara se pare ca a fost cu noroc, dar am si procedat altfel, in sensul ca am dat gaurele in coji, dupa ce s-au rumenit putin, pentru a se usca inauntru. Cam asta ar fi singurul secret pentru reusita eclerelor. Sper sa va iasa si voua pentru ca sunt tare bune!

Eclere cu crema de vanilie

( )( )( )( )( ) ( 0 )

Pregatire

2 ore

Preparare

40 minute

Favorita de

0 bucatari

Dificultate

Ridicata

Prezentare

Desi aveam o reteta pentru coji de eclere, de data aceasta m-am inspirat de la matusa sotului meu. Nu este pentru prima data cand fac coji, dar in ultimii ani am incercat de trei ori sa le fac si nu mi-au iesit, in sensul ca ramaneau necoapte in interior. A patra oara se pare ca a fost cu noroc, dar am si procedat altfel, in sensul ca am dat gaurele in coji, dupa ce s-au rumenit putin, pentru a se usca inauntru. Cam asta ar fi singurul secret pentru reusita eclerelor. Sper sa va iasa si voua pentru ca sunt tare bune!

Ingrediente

Portii:
Aluat:
  • 400 ml apa
  • praf de sare
  • 200 ml ulei
  • 250 gr faina
  • 6 buc oua
  • 1apa
    400 ml
  • 2sare
    praf de
  • 3ulei
    200 ml
  • 4faina
    250 gr
  • 5oua
    6 buc
Crema de vanilie:
  • 3 buc galbenus de ou
  • praf de sare
  • 200 gr zahar
  • 1 lingura esenta de vanilie
  • 600 ml lapte
  • 100 gr faina
  • 100 gr unt
  • 200 ml frisca lichida
  • 1galbenus de ou
    3 buc
  • 2sare
    praf de
  • 3zahar
    200 gr
  • 4esenta de vanilie
    1 lingura
  • 5lapte
    600 ml
  • 6faina
    100 gr
  • 7unt
    100 gr
  • 8frisca lichida
    200 ml
Glazura:
  • 200 ml ciocolata cu lapte
  • 2 linguri lapte
  • 1ciocolata cu lapte
    200 ml
  • 2lapte
    2 linguri

Mod de preparare

slideshow
  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

  • Pasul 5
    terminat

  • Pasul 6
    terminat

  • Pasul 7
    terminat

  • Pasul 8
    terminat

  • Pasul 9
    terminat

  • Pasul 10
    terminat

  • Pasul 11
    terminat

  • Pasul 12
    terminat

  • Pasul 13
    terminat

  • Pasul 14
    terminat

  • Pasul 15
    terminat

  • Pasul 16
    terminat

Ai gatit reteta? Trimite o poza si primesti 300 de puncte KitchenShop!

Mod de preparare

  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

  • Pasul 5
    terminat

  • Pasul 6
    terminat

  • Pasul 7
    terminat

  • Pasul 8
    terminat

  • Pasul 9
    terminat

  • Pasul 10
    terminat

  • Pasul 11
    terminat

  • Pasul 12
    terminat

  • Pasul 13
    terminat

  • Pasul 14
    terminat

  • Pasul 15
    terminat

  • Pasul 16
    terminat

Cumpara ustensilele necesare pentru aceasta reteta

Tel inox, 28 cm - Westmark
39 leiÎn stoc
Pensula patiserie, silicon, 22cm - Westmark
39 leiÎn stoc
Punga pentru ornat, 50 cm - de Buyer
44 leiÎn stoc
Manusa de bucatarie - Zokura
38 leiÎn stoc
Manusa de bucatarie, bumbac - KitchenShop
20 leiÎn stoc

Recenzii (0)

0.00
( )( )( )( )( )
0 recenzii
(*)(*)(*)(*)(*) (0)
(*)(*)(*)(*)( ) (0)
(*)(*)(*)( )( ) (0)
(*)(*)( )( )( ) (0)
(*)( )( )( )( ) (0)

Ai gătit rețeta?

Vrem sa aflam parerea ta!

Ai gatit reteta? Vrem sa aflam parerea ta!
( )( )( )( )( )

Intrebarile si raspunsurile bucatarilor

Ai nelamuriri? Pune o intrebare si poti primi raspunsuri de la alti bucatari.